Events for alle   

Momunity brænder for at skabe events og mindeværdige oplevelser for mødre med og uden børn.

 Herunder kan du finde de lokale events som er åbne for alle. Se om der er et spændende foredrag i nærheden af dig.

Hvis der ikke er nogle events herunder skyldes det, at der  pt. ikke er nogle åbne events. Find i stedet de lokale events inde under kategorien “Dit Lokale Momunity”.

Tumleevent 

i samarbejde med Pine Cone

Søndag d. 8/12-2019

fra kl. 9:30-11:30 og 12-14:00 

 Ro & Mag, Jacobys Alle 4, st.

Momunity afholder i samarbejder med Pine Cone tumledag for børn i alderen 0-6 år. Eventet afholdes søndag d. 8/12-2019 fra kl. 9:30-11:30 og 12-14:00.

Tag hele familien, bedsteforældre, mødregruppen og dine veninder med til et par hyggelige timer med tuml, leg og snak. Der vil være julesnacks, kaffe og te. I er velkomne til at tage madpakke med.

Pine Cone laver multifunktionelle skummøbler til børn. De er udviklet i samarbejde med børnefysioterapeut Vibeke Winter og er med til at understøtte børns motoriske udvikling fra 0-6 år, men er designet, så de kan anvendes af hele familien.
Den multi-funktionelle skummøbelserie går under navnet Happy Play. Serien er designet ud fra et pladsbesparende behov i mindre hjem med fokus på børns motoriske udvikling og kreativ leg. Derfor indeholder serien flere funktioner som lege-og tumleredskab og kan med fordel også anvendes til stunder med afslapning. Børnene er arkitekterne, der bringer møblernes mange funktioner til live. Tilsammen udgør skummøblerne en kreativ indendørs multifunktionel legeplads, der i sammenklappet tilstand kan indgå i hjemmets daglige indretning. Happy Play er med til at samle familien på børnenes præmisser.
Produkterne kan købes til fordelagtige priser på dagen.
Se mere på https://pinecone.dk/ og følg på Instagram og Facebook @pinecone.dk

Pris: 25 kr. pr. barn (+ 6 mdr – 6 år)
Pris: 20 kr. pr. voksen