Dit lokale Momunity

Århus

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Karina Frost og Trine Fjeldsted, og du kan altid skrive til os på Aarhus@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Karina og Mama Trine!

Kommende events

Kommer snart

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

Rabat i pct. eller beløb
Spil gratis alle hverdage før 16.00
 
Aarhus Brætspilscafé tilbyder gratis spilleje mandag – fredag før kl. 16.00. Det eneste, du skal gøre, er at fremvise dit medlemskab af Facebook-gruppen “Momunity – mor i Århus” på din telefon. Og så er det bare at gå amok i alle de sjove, spændende og underholdende spil (og måske også i deres hjemmelavede popcorn).

Rabat i pct. eller beløb

15% på ansigtsbehandlingerne ProSkin30 og ProSkin60
 

Hudplejeinstituttet i Århus tilbyder rabat på ansigtsbehandlingerne ProSkin30 og ProSkin60 på alle hverdage i tidsrummet 10-14, så vi mødre kan få lov at forkæle os selv lidt ekstra.

For at gøre brug af aftalen skal du skrive “Momunity” i kommentarfeltet, når du bestiller tid, og ved betaling vise på din telefon, at du er medlem af Facebook-gruppen “Momunity – mor i Århus”. Enjoy!

Vores medlemmer får 20% rabat på standleje ved Kids2Kids i Aarhus på deres standlejepriser, som fremgår af deres hjemmeside.
Rabatten kan ikke bruges sammen med særtilbud via vores sociale medier. Der skal ringes eller skrives til dem for at indløse rabatten.

På hjørnet af Mindet og Havnegade ligger JUMBO – et skønt og moderne bageri, der både serverer lækkert bagværk, lette retter og frisk, nyristet kaffe. Medlemmer af Momunity får 10% rabat på alle køb ved at fremvise deres medlemskab af Facebook-gruppen “Momunity – mor i Århus”.

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.