fbpx

Dit lokale Momunity

Århus

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Karina Frost og Trine Fjeldsted, og du kan altid skrive til os på Aarhus@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Karina og Mama Trine!

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Karina Frost og Trine Fjeldsted, og du kan altid skrive til os på Aarhus@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Karina og Mama Trine!

Kommende events

Kommer snart

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

Rabat i pct. eller beløb
Spil gratis alle hverdage før 16.00
 
Aarhus Brætspilscafé tilbyder gratis spilleje mandag – fredag før kl. 16.00. Det eneste, du skal gøre, er at fremvise dit medlemskab af Facebook-gruppen “Momunity – mor i Århus” på din telefon. Og så er det bare at gå amok i alle de sjove, spændende og underholdende spil (og måske også i deres hjemmelavede popcorn).

Rabat i pct. eller beløb

15% på ansigtsbehandlingerne ProSkin30 og ProSkin60
 

Hudplejeinstituttet i Århus tilbyder rabat på ansigtsbehandlingerne ProSkin30 og ProSkin60 på alle hverdage i tidsrummet 10-14, så vi mødre kan få lov at forkæle os selv lidt ekstra.

For at gøre brug af aftalen skal du skrive “Momunity” i kommentarfeltet, når du bestiller tid, og ved betaling vise på din telefon, at du er medlem af Facebook-gruppen “Momunity – mor i Århus”. Enjoy!

Familierådgiver Vinni Aarkrog tilbyder 100 kr. i rabat på alle sine ydelser første gang, du booker en tid hos hende.

Fremvis blot dit medlemskab af Facebook-gruppen ved betaling for at indløse rabatten.

Hvad kan Vinni?
Familien er den trygge base i dagligdagen, og hvis dit familieliv ikke fungerer, bliver det svært at klare hverdagens udfordringer.

Er du kommet i en gænge, hvor du skælder meget ud, irriteres, råber højt og har mange konflikter med børnene eller din partner, har du brug for rådgivning.

Som erfaren familieterapeut kan Vinni hjælpe jer. Hun rådgiver og behandler familier, der er kommet i dårlig trivsel, og kører – med de nødvendige forholdsregler – ud i hele Østjylland.

Læs mere på Vinnis hjemmeside https://vinniaarkrog.dk/

Hos Psykolog Heidi Agerkvist får du 290 kr. i rabat på online forløbet “Glade børn – stærke søskende”. Her er formålet at få nogle konkrete redskaber til at hjælpe dine børn med at opnå den bedst mulige relation til hinanden – og undgå konstante konflikter.

Heidi er super kompetent og samtidig nede på jorden. Der er ingen tabuer eller anklagende pegefingre, der er kun anerkendelse, forståelse og virkelig gode råd.

Rabatkoden er MOMUNITY og MOMUNITY2 for at betale i to rater.

Læs mere her: https://heidiagerkvist.dk/glade-boern-staerke-soeskende-kursus/?_ga=2.49275558.1402142206.1592214885-1861153659.1587050051

Christina fra Awayu Vikler er slyngevejleder og tilbyder 10% på workshops, hvor du blandt andet kan blive klogere på, hvilke fordele der er ved forskellige slags vikler, hvordan man bruger en fastvikle, eller hvordan rygbæring fungerer.

Brug koden: Momunity10

Læs mere her: http://www.awayuvikler.dk

WOOD IF tilbyder 15% på hele webshoppen, som er fyldt med skønne børnemøbler og andre fede ting.

Din rabatkode: momunity15

WOOD IF er et helt nyt dansk brand på markedet, som er opstået ud fra et behov om børnemøbler der i sit rå, enkle og stilrene design, skaber fokus på en type møbler der endnu ikke er så mange af på markedet for nuværende – nemlig møbler som er udviklet således at de hurtigt og nemt samles ved hjælp af et kliksystem, uden skruer og des lignende, hvilket også gør dem nemme at skille ad igen.

Find dem her: http://www.woodif.dk

 

Fire ugers reolleje – få den femte gratis 🙂

Hos Flower Kids kan man købe og sælge brugt børnetøj, legetøj, udstyr samt amme- og ventetøj. Man kan som en miljøbevidst kunde eller reollejer hos Flower Kids enten købe eller sælge genbrugsguld! Derudover får vi også 10% på produkter fra WeeCare og That’s Mine, som sælges i butikken. Her fremviser man sit medlemskab af Facebook-gruppen “Momunity – mor i Århus” på sin telefon.

Læs mere og book din reolstand her – når man booker reol, skriver man FLOWERMOM20 i kommentarfeltet. https://flowerkids.dk/

Rahbek Design er et tøjmærke for os mødre som sætter pris på tøj med kvalitet og lang levetid.
Udover dette så fokuserer de meget på ikke at overproducere, så det er også for dem som kan lide individualisme i deres påklædning.

Heldigvis har vi mødre i Århus fået lov til at få 20% rabat på alt ikke allerede nedsat på webshoppen.

Shop her!

Rabatkoden er ‘Mom20’

På hjørnet af Mindet og Havnegade ligger JUMBO – et skønt og moderne bageri, der både serverer lækkert bagværk, lette retter og frisk, nyristet kaffe. Medlemmer af Momunity får 10% rabat på alle køb ved at fremvise deres medlemskab af Facebook-gruppen “Momunity – mor i Århus”.

Essens Åndedræts Behandling tilbyder 20% på en session med dygtige Karina Trosborg. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en fysisk lidelse, hvor åndedrættet spiller ind, eller i forbindelse med en psykisk tilstand som angst eller stress. Er du nysgerrig på åndedrættet og hvordan det påvirker os og kan hjælpe os, kan du se Karinas online event-foredrag i vores Facebook-gruppe.

Bestil tid hos Karina på:
Tlf.: 22592180
Mail: karina@briancon.dk
Og husk at nævne, at du er medlem af Momunity Århus.

Rigtig god fornøjelse!

I varme, kærlige og humoristiske billeder visualiserer Anne Norge de kendetegnende scenarier, man som gravid og nybagt mor oplever. Både de hjertevarme stærke følelser mellem dig og din lille baby, I sammen har skabt, og de knap så “glædelige”, men kaotiske og udmattende øjeblikke – og dog stadig enestående scenarier for perioden som gravid eller med småbørn.

Anne Norge er helt nyopstartet illustrator. Du kan finde meget mere om hende og hendes illustrationer på Facebook https://www.facebook.com/ANNE.NORGE.DESIGN/ eller på Instagram @annenorge.

Det er også her, du køber illustrationerne. Det foregår ganske enkelt ved at skrive til Anne via Facebook eller Instagram hvilke illustrationer, du ønsker at købe.
Med koden “Momunity10” eller ved at vedhæfte et screenshot af dit medlemskab af Facebook-gruppen, opnår du 10% rabat på hele ordren.

Anne Norge om sine illustrationer:

“Med håbet om at skabe et billede der kan tage de mere tunge følelser på distance med et humoristisk perspektiv, og skabe et mere positivt syn på den ellers paniske situation, som man kan opleve det i øjeblikket. Et tilbageblik og et minde der er værd at huske på og erkende som en del af moderskabet i en positiv “bearbejdning”, er en af mine bestræbelser med mine illustrationer.
Ej at forglemme, de vanvittige komiske og vidunderlige kærlighedseksplosioner som jeg foreviger i et billede, også gerne med et lille twist i fantasien for virkelig at få vendt hovedet på vrangen og få de skæve forestillinger ud i virkeligheden, og dyrke fantasien og kreativiteten. Alt sammen i mit håb om at invitere jer kære mødre til også at gøre det og brainstorme sammen med mig. For det er jer, og jeres følelser, jeres frustrationer og jeres hverdagsoplevelser – både udvendigt og indvendigt, som jeg illustrerer. Her også en opfordring til at lukke op for sluserne og tale fra hjertet om jeres oplevelser, så jeg kan ramme plet i mine tegninger – og I kan have glæden og fornøjelsen af at have mine plakater hængende på jeres vægge derhjemme og få et lille smil på læben, når I kigger på jeres eget “vilde” moderliv.

Hvis du genkender dig selv på en plakat, din veninde, din svigerinde eller barnebarn, så er det bare om at købe som evt. barsels-, babyshower- eller fødselsgave eller hvilken som helst anden gave.

Planen er at tegne så mange personligheder og udseender som muligt, så alle os kvinder og vores børn vil kunne finde os selv – alle med følelserne som fællesskab. Alle plakaterne er trykt i et lille omfang, og jeg signerer og nummererer dem alle bagpå.”

Den hyggelige og yderst børnevenlige the og kaffe salon Hos Sofies Forældre byder velkommen og giver 10% på hele menukortet til alle medlemmer af Momunity Århus. Fremvis blot på din telefon, at du er medlem af Facebook-gruppen Momunity – mor i Århus.

Pixizoo er en skøn butik og webshop, der sælger både tøj, udstyr, møbler, legetøj osv. til børn og baby. De har været så søde at give os Momunity-medlemmer i Århus 20% på vejledende priser på næsten hele webshoppen.

Rabatkoden er: mom20

Enkelte brands er undtaget, heriblandt: By Klip Klap Build & Bounce, By Klip Klap Petite, CAMA Copenhagen, Cam Cam Copehagen, Berg, Leander, Sebra senge, BeSafe, Cybex Platinum, Cybex Priam, Slyngevuggen, Cybex S-line, Done By Deer, udvalgt Voksi, nyheder fra Baby Jogger, sættilbud, pakker, personlige tilbud samt gavekort.

Skønne rabatter på ‘Mommy Package’ hos Aviva Clinique

Aviva Clinique er en af de nyeste skønhedsklinikker i Århus. De leverer sikre og æstetiske behandlinger til både mænd og kvinder til overkommelige priser.

Hos Aviva Clinique tilbyder de moderne og private omgivelser, og alle behandlinger og produkter er certificerede.

Dine Momunity-fordele:

– Styling og farve af bryn: 85 kr. (normapris: 100 kr.)
– Signatur ansigtsbehandling + wellness rygmassage: 789 kr. (normalpris: 1.000 kr.)

For at gøre brug af aftalen skal du blot skrive “Momunity” i kommentarfeltet, når du bestiller tid. Læs mere om klinikken og book dine behandlinger på: http://www.avivaclinique.com.

Pure Nature Spa & Wellness giver 10% rabat på behandlinger (dog ikke i forvejen nedsatte behandlinger). Det ligger lige ved kanten af Moesgård skovene, hvor rådyrene græsser i æblehaven, og ligger blot 15 min. kørsel fra Aarhus.

Stedet er inspireret af Østens helt særlige omsorgsfuldhed og gæstfrihed. Når du træder ind af døren, glemmer du travlhed og jag og bliver henført til aromatiske bade, afslappende musik, behandlinger og dufte, der lader dig opleve en indre ro, du sent vil glemme.

For at indløse rabatten hos Pure Nature skal du ved online booking skrive rabatkode: PureMom20 og fremvise deres medlemskab af Facebook-gruppen “Momunity – mor i Århus”

15% rabat!

Yggdrasil Studios er et cirkulært brand der producer komfort af høj kvalitet til de mindste. Alle vores produkter, er ansvarligt produceret – og altid af naturlige økologiske materialer. Vores pre-owned koncept sikre at alle vores produkter opnår den maksimale levetid.

Du kan derfor returnere dine brugte Yggdrasil produkter uanset stand, hvor du herefter modtager en rabatkode på 25%. 

Kontakt kundeservice info@yggdrasilstudios.dk for returlabel og vejledning. 

Vær med til at gør en forskel for vores næste generation – køb Yggdrasil Studios til de små. 

Rabatkoden er Mom15 for 15% – Shop her!

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)