fbpx

Dit lokale Momunity

Dragør

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Sophie Skriver og Louise Seier Petersen, og du kan altid skrive til os på Dragoer@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Sophie og Mama Louise 

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Sophie Skriver og Louise Seier Petersen, og du kan altid skrive til os på Dragoer@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Sophie og Mama Louise 

Kommende events

Månedens Mor

Momunity hylder mødre!

   Mødre er guddommelige og vi føler ikke altid at mødre får credit nok for det de gør. Derfor har vi valgt at hylde en mor hver måned med titlen Månedens Mor og forære hende en fin buket blomster.

Vi har brug for jeres hjælp! Det I skal gøre er, at skrive til os på Dragoer@momunity.dk, hvem I synes der fortjener at blive hyldet, samt en lille beskrivelse af begrundelsen for nomineringen. Så udvælger vi de mødre vi synes der fortjener det mest…

Vi håber at I bakker op. Der er nogle mødre som i den grad forfortjener det!

 

Lidt billeder fra tidligere events

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

10% i hele shoppen.

Kender du Dragørs lokale fest-pusher? Hvis ikke, så hop ind på www.feststemning.dk og tag et kig 🥳

Feststemning.dk har alt, hvad du kan ønske dig i flotte og dekorative festartikler bl.a. til baby shower, barnedåb og børnefødselsdag med mere end 30 forskellige temaer.

Derudover er der også et stort udvalg i øvrige festartikler samt pynt til både Halloween og jul 🎃🎅🎄

I samarbejde med Momunity Dragør giver Feststemning 10% i hele shoppen ved brug af rabatkoden ’MomunityDragoer’ til alle gruppens medlemmer.

Udover at kunne shoppe blandt et stort og lækkert udvalg, er der også mulighed for at hente varerne i Dragør på stort set alle døgnets tidspunkter – super lækkert, hvis du er presset eller bare ikke gider køre hele vejen til Fields 😜

Bag shoppen sidder Rikke, der selv er bosiddende i Dragør med mand og 3 børn – og webshoppen har også 100% base i Dragør med både kontor og lager.

Shoppen finder du her https://feststemning.dk/, og har du spørgsmål til enten produkter eller afhentning, kan du altid kontakte Rikke på 24485655.

10% rabat til Momunity medlemmer – oplys blot dette ved tilmelding. 

Gå foråret i møde med overskud, velbehag, styrke og glæde i krop og sind. Skab balance i din krop og sind med øvelser fra mediyoga. Der er altid fuld opmærksomhed på åndedrættet, som er fundamentet i min undervisning. Alle kan være med også dig der aldrig har prøvet Yoga før. I dette forløb fokuserer vi på styrken omkring kernemuskulaturen og viljestyrke krydret med liflig selvomsorg for hjerte og sjæl. Tempoet er skiftende mellem langsomt og power – øvelserne dybdegående og styrkende. Over 8 gange laver du øvelser der øger din styrke/udholdenhed mentalt og fysisk. Du tilmelder dig ved at klikke deltager på eventet og skriver en mail på Stormrodyoga@gmail.com (skal bruge din mail til fakturering). Derefter indbetaler du de antal gange du kan på forhånd på mobilepay erhverv 687888. – 140 kr. pr. gang. Hvis du er forhindret, gives pengene ikke retur, men du kan give pladsen til en anden person. Lad os gå foråret i møde sammen ! SAT NAM

Onsdag den 11. marts 2020 kl. 19.15-20.45 pin Pusterummet, Halvejen 3 2791 Dragør

LÆS MERE OM STORM OG ROD HER 

Få kropsterapi med 10 % rabat og styrk dit fysiske og psykiske velvære.

Når din krop har det godt, har du det godt.

Det er filosofien bag Birgitte Vejrups kropsterapi, der fokuserer på det hele menneske og sammenhængen mellem fysisk og psykisk velvære.

En travl hverdag kan sætte sig i spændinger i nakken og give hovedpine. Som mor får du måske ikke altid sovet så meget, og det kan stresse din krop. Det at blive mor er i det hele taget en af de største fysiske og psykiske udfordringer, du kommer ud for, og det kan give spændinger og smerter, som påvirker dine tanker og følelser.

Kropsterapi kan hjælpe dig med at tage hånd om disse problemer. Ved hjælp af dybdegående massage, akupressur, zoneterapeutiske tryk og guidet vejrtrækning opnår du en følelse af indre ro og nærvær. Samtidig bliver du mere opmærksom på din krops signaler og dine tanker og følelser.

Du booker en tid via facebooksiden Kropsterapi v/ Birgitte Vejrup eller på http://www.birgittevejrup.dk. Skriv ‘Momunity10’ i notefeltet, når du booker – så får du 10 % rabat på din behandling.

20% til Momunity medlemmer.
 
Calmlish er skønheds- & livstilsbrand som fokuserer på produkter der skaber ro – noget som især os mødre godt kan bruge nogle gange.
Calmish har showroom her i Dragør og har mere end 30 forhandlere fordelt i 6 lande.
De tilbyder 20% til medlemmerne her i Momunity Dragør. Indtast koden “momunitydragoer” i rabatkodefeltet i indkøbskurven.
Vi ved at motion er vigtigt for at holde kroppen stram og spændstig – det samme gør sig også gældende for musklerne og bindevævet i ansigtet.
De fleste mødre kan sikkert nikke genkendende til de mørke rander og poser under øjnene om morgenen, når ungerne har holdt “fest” hele natten. Den dybe bekymringsrynke mellem øjenbrynene eller den lidt ekstra triste hud, som mangler sin naturlige glød.
Der findes utallige af løsninger til dette – Vi har valgt at gå den naturlige vej hvor vi masserer huden med en såkaldt Gua Sha eller en Face Roller. Det lyder simpelt – men det virker, hvis bare man bruger de rette teknikker
En Gua Sha er et traditionelt, kinesisk healingsredskab, der er blevet brugt i flere tusinde år i Kina. Med en Gua Sha masserer du bla. huden og forbedrer blodcirkulationen. Dette giver en fornyet glød i huden, færre rynker, mindsker mørke rander og poser under øjnene.
Hvis I har spørgsmål så kontakt endelig @deniselomholt (insta) , som er en af ejerne bag Calmlish eller læs mere på www.calmlish.dk

Dragør Badehotel tilbyder 10% på a la carte menuen til Momunity Dragør!

Efter regeringens tiltag er vi, som så mange andre, nødt til at lukke af for besøgende gæster for en periode. Det er vi selvfølgelig meget kede af, da vi elsker vores kunder og gerne ser liv og god stemning på vores hotel, som vi plejer. Vi fokuserer nu udelukkende på mad ud af huset, glæder vi os til at lave take away til jer. Oplys blot at I er medlem af Momunity Dragør når I bestiller 🙂

Frokostmenu 12.00 -15.00
Take Away Menu
Vi tilbyder udbringning i Dragør kommune for kr. 50,- pr. leverance kl. 17.00 og 19.00
Husk og bestil i god tid
Mellem 12.00 – 15.00
Vi tilbyder udbringning i Dragør kommune for 50,- pr. leverance kl. 12.00 og kl. 14.00
Lune frikadeller m/ kartoffelsalat kr. 89,-
Lækker steak sandwich kr. 99,-
Husets Burger m/steak frites kr. 99,-
Husets platte kr. 136,-
2 slags sild, hjemmelavet hønsesalat, røget færøsk laks m/rygeostcreme og
krydderurter, stegt fiskefilet m/remoulade samt brød og smør

Take Away Aften Menu 17.00 19.00
Forretter:
Jordskokkesuppe m/røget laks eller bacon Kr. 85,-
Færøsk røget laks m/ rygeostcreme og krydderurter kr. 85,-
Hovedretter:
Ca. 200 gr. mør steak af oksefilet m/garniture, bearnaise, pommes frites kr. 159,-
Stegt unghanebryst m/ garniture, små kartofler og timian glace kr. 149,-
Desserter:
Brownie m/ syltede bær kr. 69,-
Cheesecake m/friske bær kr. 69,-
Børnemenu:
Stegte kyllingelår m/ pommes frites kr.59,-
Spaghetti m/kødsauce kr. 59,-
Fiskefilet m/ remoulade og pommes frites kr. 59,-
Pandekager kr. 59,-

10% på personlig træning hos Pernille Aspelund Sandfeld

De fleste mennesker ville elske at have en personlig træner. Og det gælder måske også dig.

Hvis du er medlem af momunity får du 10 procent på alle forløb hos mig.

Jeg har både forløb, hvor jeg kommer hjem til dig og det kun handler om dig eller forløb, hvor vi mødes i lidt større grupper (max 10) udenfor her i Dragør.

Det kunne også være at du gerne ville træne sammen med en veninde eller flere veninder?!

Måske har du lige født og vil gerne tages kærligt af i din genoptrænning. Dette kan også foregå i din mødregruppe, hvor jeg kommer ud til jer. Jeg har særlig viden omkring efterfødselskroppen, og dens udfordringer.

Lige meget hvordan vi mødes, så medbringer jeg altid alt udstyr og en plan, som er skræddersyet til dig eller de mennesker, som er med i forløbet.

Jeg laver ikke bootcamps og burpees, men stiler efter andre cardio former, samt en stærk, smidig og funktionel krop, som du selv i forløbet bliver klogere på. Din hjerne kommer også på arbejde og du skal gerne have lært noget nyt, når vi skilles igen.

Som du kan høre findes, der ikke kun et scenarie, så bare ring eller skriv til mig, så får vi en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov.

e-mail: aspelundsandfeld@gmail.com eller tlf. 28120683

Kig på http://www.aspelundsandfeld.dk for mere info omkring mig.

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)