..Hører du måske ikke så ofte som før leverpostejsmadder og bunkevis af tøjvask gjorde sit indtog i dit liv.
Måske hører du oftere: “Er du ok?” fordi du sneg dig afsted på arbejde i håbet om at det var nok at klappe lidt rødme i kinderne. Men den går ikke altid – en eller anden velmenende kollega skal altid liiige høre.
Det samme gælder den gode gamle: “Wow, du har da tabt dig!” (som af modtageren oftest høres som:) “Du plejede at være så tyk, men NU er du pæn.”
Nu er man mere “lækker efter omstændighederne”. Men det skal blive løgn, synes vi!
Det er simpelthen surt show når vi er blevet vant til at præsentere os på én måde, så vil den nedtonede udgave se syg eller trist ud. Say whaaat!?
Lad os lige reclaime vores look, og ikke forme det efter en skabelon, men efter hvad vi selv synes er sweet at se på i spejlet. Så må omgivelserne simpelthen vænne sig til det.
Vi ved af erfaring, at det ikke handler om at se ud på en bestemt måde, men at rocke den måde man nu engang ser ud på! Har du det super godt, uden make-up og er dit daglige mirakelfix et skvulp vand i ansigtet, så er det vejen frem for dig! Elsker du rød læbestift og øjenskygge, og hygger du dig med både eyeliner og lipliner, så forsætter du blot med det!
Vi har spurgt vores Momunity Mamas hvordan de har det med make-up og her er et udpluk til inspiration.
Ditte Wie: ”Jeg har det godt både med og uden makeup.
Jeg elsker også at have MEGET på. På dette billede har jeg mascara på fra Clinique, og den er virkelig god fordi den seriøst kan holde til ALT! Alt sved, tåre, stress og liv dagen byder, kan den stå i mod.”
Simone Christensen: ”Pudder fra miild. Mascara fra miild. Øjenskygge fra l’oreal og øjenbrynsstick fra clinique.
Øjenskyggen er kun et forgæves forsøg på at tage fokus fra de mørke rander under øjnene.”
Belinda Darling Sørensen: “Jeg bruger simpelthen så sindssygt meget makeup, og tænker nogle gange, at det er utroligt at der skal SÅ meget til for at se frisk ud. Så det vil da være dejligt med råd. Her har jeg (hold nu fast) øjenbrynsfarve, øjenbrynsgele, primer til øjne, primer til ansigt, Foundation, concealer, blush, solskinspudder, highlighter, mascara (og nogle gange primer under) – næsten alt er fra clinique. Og nåe ja, jeg elsker læbestift, men her er den undværet. – shit!”
Maria Tang Kiil: ”Jeg bruger sjældent make-up, mest fordi jeg er bange for at se for “make-up’et ud”. Men når jeg gør er det Mascara fra Clinique og så en læbestift fra Mac, jeg købte rent impulsivt en dag jeg følte mig modig.”
Maria Schou Petersen: ”Jeg bruger næsten ingen make-up til dagligt, hvis jeg når mascaraen er det ren held. men jeg får lavet lash lift og farvet bryn og vipper engang ca hver anden måned så jeg ikke ser helt død ud. når jeg bruger make-up er det som regel i jordfarverne i forhold til øjenskygge, Dior mineral foundation, NuSkin mascara, Solskinpudder fra Bare Minerals, og jeg elsker faktisk at lægge og bruge makeup”
Janne Steenhof: ”Hverdags makeuppen består udelukkende af mascara fra NuSkin og læbepomade fra Forever Living. Min hudplejerutine sørger for at jeg ikke længere er bruger af foundation, pudder og hvad har vi, som jeg ellers tidligere har brugt hver dag.
Men når vi skal ud, så bruger jeg hele paletten, fordi jeg synes det er sjovt at meje ud en gang imellem.
Så er det primært Nilens Jord jeg pakker ansigtet ind i.”
Sofie Bang Gravesen: ”Jeg bruger stort set aldrig make-up, har aldrig lært at lægge det pænt.
I dag har jeg dog lidt mascara på, og dejlige sol-kinder (det er varmt udenfor)
Her var det 7 kvinder, med hver deres rutine. Kan vi lige blive enige om at de allesammen ser dejlige ud? 😀
Budskabet herfra er: Du skal kun påføre dig makeup, for at føle dig endnu mere fantastisk, og understege dine gode træk! Du kan se ud på lige den måde du har lyst til, for det er med til at gøre dig til den du er. Makeup er bare kirsebærret på toppen, og for os er det mere det selvkærlige ritual i, at gøre noget for os selv, vi hylder.
Uanset om du er til au naturel eller festlig fredag, så kommer her vores “husekspert” My Beauty Guide’s bud på 3 make-up mirakler, der kan få enhver mor til at ligne at hun har fået 8 timers søvn… hver nat i en uge 😉
Tryk her for at åbne op for pudderdåsen 😉
Du finder My Beauty Guide her, de har en app der kan guide, hvis du som os nogle gange kan have brug for at være opdateret på hvad der funker for dig i forhold til trends eller årstidens skiften. Eller trænger til at få skiftet den 15 år gamle makeupbørste ud.. Eller er det bare os ?  😉

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)