Få brugbar viden om din babys motorik – Online

D. 21. juni klokken 10 – 11:30 / Online

Hvornår er det nu lige, din baby skal kunne trille? Og er det normalt, at baby forsøger at lave mavebøjninger hele tiden? 

Det kan være svært at bevare overblikket over, hvordan det er med den motoriske udvikling hos de små pus. Og det er noget, der kan fylde meget hjemme i stuerne og i samtalerne, når mødre samles. Derfor vil babyosteopaterne Tina K. Rasmussen og Mie Lindholm holde et lærerigt webinar omkring de motoriske milepæle i barnets første år. 

Ud over en masse konkret viden om, hvad en baby normalt kan og hvornår, får I små tips og tricks til, hvordan I sjovt og legende giver jeres børn den lækreste kernemuskulatur. Når den er i orden, har barnet det bedste udgangspunkt for en god motorisk udvikling – lige i det tempo, der passer til det enkelte barn.

Vi oplever, at mange mødre går med de samme spørgsmål i forhold til baby og motorik, og dette er stedet at stille dem. Vi sætter god tid af til at svare, så I kan være meget klogere og endnu mere selvsikre, når I logger af.

I er også meget velkomne til at sende spørgsmålene til os på forhånd på mail hej@easeyourbaby

Indtil vi ses, så følg os endelig på Instagram (https://www.instagram.com/easeyourbaby/). Her deler vi ud af viden og teknikker, som I og jeres babyer kan få glæde af. 

I kan læse mere om os og vores uddannelse på vores hjemmeside (https://easeyourbaby.dk/)

Tilmeld begivenhed

Få brugbar viden om din babys motorik
75
Tilgængelige billetter: Ubegrænset

Motorisk udvikling i dit barns første leveår

Billetten til Få brugbar viden om din babys motorik er udsolgt. Du kan prøve en anden billet eller en anden dato.

Dato

21. jun 2023

Tid

10:00 - 11:30
BOOK BILLET

Skriv et svar