Børn og søvn – Online

D. 8. november kl 20 – 21.30 / Online – Trine Maribo Carstensen – Trines familieskole.

Hvorfor har børn nogle gange svært ved at falde i søvn, selvom de er trætte? Hvordan kan det være, de har brug for at græde? Sover dit barn kun kort tid af gangen og vågner op uden at være udhvilet? Har I fået opbygget putteritualer, der tager lang tid og alligevel ikke rigtigt ser ud til at hjælpe? Kan dit barn falde i søvn hos den ene forælder, men ikke hos den anden?

Dette er hverdagssituationer, som de fleste oplever, og de kan fylde nok så meget i en familie. Aftenerne er for mange forældre den eneste mulighed for en lille stund til at fokusere på sig selv, et tiltrængt åndehul, så det er dyrebar tid.

Ved dette foredrag vil Trine fortælle om, hvordan du kan skabe god kontakt med dit barn inden putningen, hvordan du kan forstå dit barns følelser og lære at lytte til dem med omsorg og roligt nærvær sådan, at dit barn kan få bearbejdet dagens oplevelser og derefter falde i søvn fredfyldt og forbundet.

Underviser Trine Maribo Carstensen har 28 års erfaring med redskaberne fra “Hand in Hand Parenting” og har grundlagt Trines Familieskole.

Dato

08. nov 2022
Udløbet!

Tid

20:00 - 21:30
Kategorier

Skriv et svar