Børns gode selvværd – Online

D. 12. oktober kl 20 – 21.30 / Online – Neuro Coach, Mathilde Moyell

Neuro Coach, Mathilde Moyell, giver tips og værktøjer til, hvordan vi kan kommunikere det gode selvværd ind i vores børn, også i en travl hverdag.
 
“Lad nu være med at spise så grimt!”
“Du er altid sur!”
“Du gør aldrig hvad jeg siger!”
Du kan nok genkende det. Når man i afmagt slynger ting ud, som man måske ikke helt mener – eller ikke helt kender effekten af. Men resultaterne af vores udbrud kan sætte sig som begrænsende overbevisninger, med  overvældende betydning for vores børns videre færd. Heldigvis er det aldrig for sent at sætte ind.
Mathilde Moyell er uddannet ICI neurocoach og mental træner, og giver i dette webinar et indblik i, hvordan vi kan kommunikere mere hensigtsmæssigt til vores børn, så vi taler i støttende overbevisninger, frem for begrænsende. Webinaret er interaktivt, og Mathilde vil ydermere undervise medlemmerne i, hvordan vi som forældre kan mentaltræne vores børn ved sovetid, så vi kan overskrive eventuelle begrænsende overbevisninger de måtte have. Mathilde vil også tilbyde gratis værktøjer til Momunitys medlemmer i form af lydfiler og pdf’er, samt rabatter til flere produkter.
Webinaret varer en time inkl. Q & A.

Dato

12. okt 2022
Udløbet!

Tid

20:00 - 21:30

Skriv et svar