Kvinder på flugt – Familie event /Odsherred

Søndag d. 5 november samler MamaMesh i Odsherred ind til kvinder og børn på flugt i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp.

Der vil både være en digital indsamling, som kører fra den 20 oktober til den 5 november, samt et mega hyggeligt familie arrangement den 5 november i Caféen på Idrætsvej 3, 4534 Hørve.
Det bliver fra 11-14.

Adgang til arrangementet bliver på donationsniveau, og man vælger selv, hvor meget man indbetaler når man møder op. Alle kan altså være med.

Til arrangementet, vil der være kaffe, kage osv. samt nogle kreative tiltag. Blandt andet vil der være mulighed for at børn kan tegne deres bud på et hjem. Tegningerne kan uploades og de 50 bedste tegninger, vil blive udstillet på Louisiana Børnehus.

Sæt X i kalenderen d. 5 november, så vi sammen kan støtte et godt formål, møde nogle nye skønne mennesker og få nogle hyggelige timer.

OBS! Har man lyst til at donere en kage eller lign. tager jeg gerne imod! Skriv blot til os (det kan både være som privat person eller som lokal erhvervsdrivende. Dog tjener man ikke noget på det)

Tilmelding til Familieeventet på Facebook begivenheden

Følg indsamlingen her (Støt med MobilePay 875457)

 

 

Dato

05. nov 2023
Udløbet!

Tid

11:00 - 14:00

Skriv et svar