MAMA TALK – Moderskabets djævelskab

Kom med når Mia Schouw sætter samtalen i gang omkring temaet Moderskabets djævelskab. Mia Schouw fortæller om hvordan hun satte moderskabet op på en piedestal, hvor kun det at være den bedste, var godt nok. Fra hendes piedestal dømte hun alle andre og især sin mand.

Genkender du også ønsket om at være den bedste mor for dine børn, men at det er svært at leve op til egne forventninger? Når vi sætter moderskabet op på en piedestal får vi alt for høje forventninger og vi ender med at gå med en evig følelse af ikke slå til.

Hør hvordan Mia lærte at stå ved sig selv og sine drømme og tale ærligt om sine længsler og behov. Hør hvordan hun opdager at kampen for at bryde ud af sit ydre fængsel, handler om en følelse af indre frihed.

Mia Schouw deler kort ud af sin historie og herefter er der mulighed for en god snak hvor alle deltagere kan bidrage med deres oplevelser og sammen kan sparre med hinanden.

Om Mia Schouw:

Mia Schouw driver virksomheden MovebyMia hvor hun til daglig tilbyder 1:1 coaching, par-coaching og Enneagramcoaching. Momunity medlemmer får 20% rabat hos MovebyMia.

Dato

20. sep 2023
Udløbet!

Tid

20:00 - 21:00

Skriv et svar