Meditations workshop

Denne aften inviterer Momunity & Karina fra Sund & Hel på en online meditations-workshop, som vil guide dig ind i større ro og væren, så du kan gå sommeren i møde med mere sindsro – og måske lidt værktøjer til at (gen)finde ro, hvis sommerferien af og til kan blive lidt for hektisk.

Workshoppen vil bestå af lidt info om meditation, hvad det er og kan, samt selvfølgelig en masse praktiske øvelser, så du selv kan gå derfra og allerede mærke mere ro allerede efter workshoppen. Men tanken er også, at du har nogle simple “værktøjer”, som du kan tage med dig på sommerferie og bruge til at bevare ro, overblik, glæde og væren på din ferie.

Hvad kræver det at være med?
Alle er velkommen og kan være med uanset erfaring eller ej. Det vil være en god idé, at du sørger for at have behageligt og bevægeligt tøj på, samt en pude eller stol, som du kan sidde behageligt i.

Pris for workshop
Normalprisen er 75 kr. Som Momunity favorit medlem kan du deltage gratis i forløbet!

Har du særlige udfordringer, som du ofte møder i dine ferier, så del dem gerne med Karina, så vil hun tage udgangspunkt i de udfordringer, som I møder mest. Du kan dele ved at skrive til hende her: karina@sund-hel.dk

Lidt om Karina

Karina arbejder til dagligt som selvstændig holistisk sundhedsmentor, behandler og yogalærer, hvor hun hjælper folk til bedre balance og sundhed på naturlig vis. Hun underviser desuden yoga og meditation ved forskellige events (fx fødselsdage, polterabends, veninde-hygge og netværksevents mm), samt laver oplæg og undervisning i firma-regi, fx om mental sundhed og trivsel. Hun holder pt til i Horsens, hvor hun har klinik, men hun kommer ofte på besøg i København – og ellers tilbyder hun flere af sine ydelser online.

www.sund-hel.dk
https://www.facebook.com/sundoghel/
https://www.instagram.com/sund_hel/

Dato

28. jun 2023
Udløbet!

Tid

20:00 - 21:00

Skriv et svar