Pas din egen tallerken – Online

D. 27. okt. kl 20 – 21.30 / Online – Foredrag med Ellie Malou

Der foregår så meget på og omkring tallerkenen. For børn især er det en kæmpe sansemæssig oplevelse, hver gang de sætter sig til bordet. De har ikke altid et sprog for, hvad de mærker i måltidet, og derfor gør de, de mest finurlige, frustrerende og fantastiske ting i deres iver på at kommunikere det, de ikke kan sætte ord på. Og dette gælder både, når de endnu ikke kan tale, og når de har lært det.

Men hvad er det egentlig børnene forsøger at fortælle med deres adfærd omkring maden?

Og hvordan støtter vi børns naturlige spiseudvikling bedst muligt, så de forbliver nysgerrige på mad?

Det vil Malou gøre dig klogere på samt give dig inspiration og værktøjer til at håndtere måltidsituationerne hjemme hos jer på den bedst mulige måde, så alle kan få ro i deres maver.

I foredraget kommer hun ind på emner som: barnets naturlige spiseudvikling, kræsenhed, madmod, adfærd i måltidet samt energien i og omkring maden.

Om Malou

Gennem de seneste 6 år har Malou arbejdet med holistisk sundhed, vaneændring og børns adfærd omkring mad.

På hendes CV har hun blandet andet en professionsbachelor i ernæring og sundhed samt uddannelser indenfor spiritualitet og coaching.

Udover uddannelser og erfaringer rent professionelt, så er Malou også mor, og oplever hverdagen, udfordringerne og de magiske øjeblikke på tætteste hånd med en 1½ åring i huset.

Dato

27. okt 2022
Udløbet!

Tid

20:00 - 21:30

Skriv et svar