Yoga træning til Mor – Online mini forløb

Drømmer du om at komme i gang med Yoga træning, men giver op, fordi det er for svært at komme væk hjemmefra, og du ikke orker at bruge din sparsomme fritid på også at skulle frem og tilbage?

Vi har lavet et Online mini forløb til dig, som gerne vil Yoga træning, men har brug for fleksibilitet. Karina er vores helt nye samarbejdspartner i Momunity, og hun har allerede erfaring med Online Yoga.

Hvad kræver det at være med?
Du kan være med uanset om du er helt ny til yoga eller har prøvet det før. Du skal finde et roligt sted i huset, have et tæppe eller en måtte med og så bare hygge dig med at lave øvelserne. Hver træning tager 20-30 min. Vi sender træningsrutinen ud til dig, efter hver træning, så du kan lave øvelserne igen, lige når det passer dig. Og det gør heller intet, hvis det glipper med at møde op på de planlagte datoer. Vi er alle mødre.

Karina udvælger nogle øvelser, som kan være særligt gode for den trætte mor-krop, give ro i hovedet og fylde batterierne op med frisk energi. Men I er MEGET velkommen til at skrive jeres ønsker og/eller fortælle om jeres udfordringer – og så vil Karina  prøve at inddrage nogle øvelser, som kan tilgodese eller balancere netop dette. E-mail: karina@sund-hel.dk

Pris for hele mini forløbet

Normalprisen er 399 kr for hele forløbet, men vi tilbyder alle, som henter billetten gennem Momunity 50% på hele forløbet – dvs. 199 kr. for alle tre træningsgange i april.

Som Momunity favorit medlem kan du deltage gratis i forløbet!

Miniforløbets datoer:

  • Onsdag d. 12. april kl 20.00 – 20.30 (via Zoom)
  • Onsdag d. 19. april kl 20.00 – 20.30 (via Zoom)
  • Onsdag d. 26. april kl 20.00 – 20.30 (via Zoom)

Vi sender træning ud til deltagerne som en video umiddelbart efter træningen.

Lidt om Karina
Karina arbejder til dagligt som selvstændig holistisk sundhedsmentor, behandler og yogalærer, hvor hun hjælper folk til bedre balance og sundhed på naturlig vis. Hun underviser desuden yoga og meditation ved forskellige events (fx fødselsdage, polterabends, veninde-hygge og netværksevents mm), samt laver oplæg og undervisning i firma-regi, fx om mental sundhed og trivsel. Hun holder pt til i Horsens, hvor hun har klinik, men hun kommer ofte på besøg i København – og ellers tilbyder hun flere af sine ydelser online.

Læs mere og find Karina her:

Dato

19. - 26. apr 2023
Udløbet!

Tid

Du får alle tre online yoga træninger ved booking
20:00 - 20:30

Skriv et svar