Momunity [Mʌˈmjuniti] 

Moms are the bombs! Og vi har brug for hinanden..

Momunity er et netværk for mødre som gerne vil andre mødre, stimuleres intellektuelt, finde nye venskaber, være aktive i lokalsamfundet, have rabatter og tilbud. Er du mor, medmor, stedmor, kommende mor, bedstemor eller bare mor(som), er du velkommen i morskaben!

 

13.000+ Mødre har meldt sig ind i vores lokale fællesskaber, Momunity er nu i 26 kommuner/bydele og i kulissen har vi 50+ MomunityMamas som arbejder for mødrefællesskab i Danmark - og der er masser af plads til dig også!

EVENTS

Vi skaber rammerne for at mødre kan mødes med og uden børn til vores events og sociale aktiviteter i din kommune. Temaerne er selvforkælelse, mig-tid, selvudvikling, sjov med børnene og sociale initiativer.

Vores hjerter banker for frivillige sociale aktiviteter som skaber glæde i lokalsamfundet såsom ”De Små Besøgsvenner” på plejehjem, ”Månedens Mor” hvor vi hylder moderskabet og “Dinner for kvinder” hvor du kan være DIG – i selskab med andre i samme båd.  

MOMUNITY RABAT

“Støt lokalt” er en af vores mærkesager. Vi har et kæmpe ansvar for at skabe gode vækstbetingelser i vores kommuner, da det kommer os alle til gode. Et stærkt lokalsamfund med et spirende byliv og et aktivt socialt liv, giver de bedste betingelser for at man trives som familie. Se hvilke skønne lokale samarbejdspartnere som tilbyder dig Momunity Rabat under Momunities.

SHOP

Overskuddet fra vores shop går til at skabe flere og bedre mødrefællesskaber – vi bliver glade hvis du kigger forbi og køber en MomuniTee til dig og din veninde <3

Du er altid velkommen til at kontakte os – Vil du i kontakt med en specifik kommune skal du skrive til *bynavn* som eksempelvis: Helsingoer@momunity.dk 

15 + 7 =