Dit lokale Momunity

Frederiksberg

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Ursula Poppel og Patricia Rømer og du kan altid skrive til os på frederiksberg@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Ursula og Mama Patricia <3

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Ursula Poppel og Patricia Rømer og du kan altid skrive til os på frederiksberg@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Ursula og Mama Patricia <3

Kommende events

Kommer snart

Lidt billeder fra tidligere events

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

15 % på alle behandlinger til både mor og barn

https://www.ronnegaard.dk/

Spar 100 kr på Momkind Deluxe Box ved brug af rabatkoden “momunity”. Den indeholder alt, hvad den nybagte mor har brug for i den første tid efter fødslen – med lidt ekstra luksus! Se mere på www.momkind.dk

20 % på alle behandlinger og køb tre produkter fra FORLLE’D og få et gavekort på 650 kr.

www.waw-beauty.dk

FØLELSEN AF HVERDAGSPOWER I EN T-SHIRT
Hun er skøn og stærk, fin og fandenivoldsk. Kender du en kvinde som hende? Flirty Birdy er et farverigt og feminint univers fyldt powerfulde statement t-shirts.

Med 2010’erne bag os er der nu – mere end nogensinde før – fokus på bæredygtighed. Vi har ikke behov for lange baner af tøj, der hænger ubrugt i skabet, men derimod for hverdagsfavoritter, vi har lyst til at bruge igen og igen. Med en t-shirt fra Flirty Birdy vinker du farvel til masseproduceret tøj og siger hej til et design, der både afspejler din personlige stil og har noget på hjertet.

“Når vi som kvinder hepper på hinanden, skaber det et fantastisk sammenhold og en styrke, der breder sig som ringe i vandet. Mine designs udstråler netop det – power, feminisme og troen på sig selv”, fortæller Maria Agergaard, der står bag Flirty Birdy.

Udover øget fokus på bæredygtighed bød det seneste årti også på en ny bølge af feminisme og kvindesammenhold. Det har Maria selv mærket både i den virkelige verden og på sociale medier, hvor hun som iværksætter ofte får opbakkende ord med på vejen af andre kvinder. Hun finder netop sin inspiration i de kvinder, hun møder på sin vej.

En af Flirty Birdy’s mest populære t-shirts har “Power Mama” trykt på brystet. Ønsket med den er at hylde mødre – alle slags mødre. Både moren, der mærker overskuddet sive ud sammen med modermælken og har brug for et ekstra skud opbakning – og moren, der har høj energi og klapper sig selv på skulderen.

De forskellige statements er skrevet i hånden, hvilket giver et helt unikt udtryk fra style til style. Alle t-shirts håndtrykt i Danmark med stor respekt for at holde fast i godt håndværk. Det giver også mulighed for at kunne styre produktionen så præcist som muligt, så overproduktion undgås.Selve t-shirten er certificeret Fair Wear Foundation og i GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Rabatkode: MOMUNITY20 anvendes ifm. betaling

Støt lokalt. Pine Cone er en dansk virksomhed (Fra Frederiksberg) der producerer boligtekstiler og interiør – primært til vores kære små. Vores fundament er bygget på kravet om at skabe rene produkter af høj kvalitet, der appellerer til hele familien og passer ind i nutidens tendenser for indretning. Vi ønsker at samle familien på børnenes præmisser og derfor har læren om leg og børns motoriske udvikling betydet meget for skabelsen af vores DNA. Vores fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed har en stor betydning i hver eneste designproces – og vi gør vores aller bedste for at tage ansvar for vores fælles planet.
Brug koden Momunity20 i rabatkodefeltet, når du betaler for dine varer, så får du 20 % rabat.

15 % rabat hos Crème by Nimb

Hverdagsluksus for alle med trang til selvforkælelse

Crème by Nimb er Nimbs nyeste skud på stammen – café og take-away med adresse i starten af Vesterbrogade og tæt på Tivolis hovedindgang.
Menuen byder på forførende fristelser fra Nimbs alsidige køkken, og med et kræsent udvalg af både det søde og salte er Crème by Nimb for alle med trang til selvforkælelse.

En rolig start på dagen med friskbrygget kaffe og morgenmad, en frokost “to-go” eller fristende kager til eftermiddagshyggen?

Du kan få det hele “to-go”
Crème by Nimb er også for dig, der er på farten, for hele sortimentet fås “to-go” – lige fra bagerens nybagte brød og de lune quiches til den gode kaffe.

15 % til Momunity
Crème by Nimb giver 15 % på hele sortimentet til Momunity.
Der er puslebord på toiletterne.

Adresse
Vesterbrogade 1
1620 København

Momunity-medlemmer kan få første måned til 159 kr. (normalpris 239 kr.)

www.roogmag.dk

(Vi sætter entré-priserne op pr. 1. marts: Dagsbillet: 79 kr. Månedsmedlemskab 329 kr. For Momunity-medlemmer betyder det, at introduktionstilbuddet/prøvemåneden kommer til at koste 300 kr. Der gælder det samme som tidligere, at når måneden er slut, kan man vælge at fortsætte medlemskabet til fuld månedspris – enten som fast månedlig betaling til 329 kr./måned eller ved kontant køb af min. 3 mdr. (hvilket giver 10% i rabat/måned). Eller man kan vælge at sige farvel og tak. Tilbuddet forpligter altså ikke til et efterfølgende medlemskab.)

10% på tapas bokse og catering. Priser fra 399,95kr. Kontakt på 71703669 eller Instagram (@heathers_platter) for sammensætning af menu.

20% rabat på 1. konsultation for Momunity medlemmer.

Behandlingen bstår af en grundig undersøgelse af din bækkenbund, og på baggrund af undersøgelsen laver vii fællesskab et specialiseret træningsprogram som passer dig. 

Klinikkens specialer:

Undersøgelse og brhandling af bækkenbund
Behandling af arvæv
Alm. fysioterapi
Kroniske smerter
Bbehandling af senfølger efter kræft

 

 

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om en lækker POWER MAMA T-shirt fra Flirty Birdy! 🐦