Dit lokale Momunity

Frederikssund

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Christina Nørgaard og Marlene Maiken Pilegaard Jensen, og du kan altid skrive til os på Frederikssund@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Christina og Mama Marlene.

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Christina Nørgaard og Marlene Maiken Pilegaard Jensen, og du kan altid skrive til os på Frederikssund@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Christina og Mama Marlene.

Kommende events

De Små Besøgsvenner

Hver 2 onsdag i lige uger kl. 10.00-12.00

Kom og vær med hvis du går hjemme med dit barn og har lyst til at møde andre mødre og sammen glæde borgerne på Omsorgscenter Pedershave. 

 Praktisk information:
Hver 2 onsdag i lige uger kl. 10.00-12.00
Adresse: Pedershaves Alle 4, Oppe Sundby, 3600 Fr. Sund
Der vil være kaffe, the og vand

Tilmeld dig på tlf. 24414529 eller Niell@frederikssund.dk

Kom alene eller med nogle fra mødregruppen:) 

Vi glæder os til at se jer!

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

KREAmik & KAFFEmik i ny keramik mal selv cafe i Frederikssund – for børn og voksne.


Til inspiration er vores mal selv keramik cafe dekoreret med en masse keramik malet med flotte farver og med forskellige sjove teknikker. Alle keramik genstande du kan vælge mellem, er udstillet i cafeen – Mal sjove og (u)hyggelige figurer, julekugler/pynt, krus, tallerkner, skåle, stager, sparebøsser, vaser, aftryk på eksempelvis fade med baby/større børns hænder/fødder, eller mal noget helt andet. 

Du introduceres til mal selv konceptet og undervejs hjælper vi med tips og ideer hvis du har brug for det. Du udvælger dine yndlingsfarver, maler dine mesterværker med fødevaregodkendte keramikfarver og med de teknikker du har lyst til at prøve.
Alle kan være med, der er keramik for enhver smag, uanset om du er barn, voksen, hunkøn eller hankøn og din fantasi har frit spil, uanset hvilke genstande du vælger at male på.

Tag veninder, familie, mødregruppe og andre med, og nyd samværet nogle timer i vores hyggelige malecafe.  
På terrassen lige udenfor, er der sandkasse til de mindre børn og der er også plads til barnevogne, i vores hyggelige landlige omgivelser 
😊

Du betaler for det´ keramik du vælger som er inklusiv maling og vores efterfølgende glasering og brænding. Der kan tilkøbes hjemmebag samt kolde & varme drikke – KREAmik & KAFFEmik 😊

Som momunity medlem får du 10% rabat første gang du besøger malecafeen.

Vi afholder gerne større arrangementer så som polterabend, børne-/vokse-fødselsdage, firma- og foreningsarrangementer eller hvad du har lyst til enten med eller uden let forplejning.


Se meget mere på vores hjemmeside www.kreamik.dk
Følg os på Facebook & Instagram som ”Kreamik.dk”

BOOK plads på www.kreamik.dk via bookingkalenderen og få 10% rabat ved første besøg.

CafeKREAmik  Sigerslevvestervej 13, 3600 Frederikssund
www.kreamik.dk  E mail: kontakt@kreamik.dk


Momunity medlemmer får 10 % på følgende:
Baby og børn (0-12 år) Psykomotorisk terapi, Kranio-sakral og Zoneterapi. 

Formål: At støtte op om barnets sansemotoriske udvikling samt at afhjælpe problemstillinger.

Eksempler på problemstillinger:

– Mave tarm problemer
– Søvnproblemer
– Sensivitet
– Muskelspændinger nakke, ryg, bækken mm.
– Reflux
– Motorisk uro – barnet har svært ved at finde ro og koncentrerer sig.
– Taktilsky – dvs. at barnet ikke bryder sig om forskellige typer af berøring. Barnet kan f.eks. reagerer aggressivt hvis det bliver berørt uden varsel. Det kan blandt andet gøre at barnet har mange konflikter i gruppelege.
– Signalstærk 
– For lavt arousal – dvs. barnet et meget langsomt, det reagerer langsomt på en besked, det svarer langsomt, det er langsomt til at beslutte sig.
– Dårlig balance – børn som viser ubehag ved at tumle, vende på hoved, slå kolbøtter, gynge mm.

Læs mere her

1)

Psykomotorisk terapi & afspænding for børn og unge

– Dårligt selvværd
– Angst
– Spiseforstyrrelser
– Hovedpine og migræne
– Sensitive og/eller signalstærke karaktertræk
– Sansemæssige og motoriske problemstillinger

2)

Psykomotorisk terapi & afspænding for voksne

Behandlingen tager altid udgangspunkt i dig og dit liv. Krop og psyke påvirker gensidigt hinanden, derfor vil en afbalanceret krop altid give et større psykisk velvære og overskud. Psykomotorisk terapi er en blid og effektiv behandlingsform med fokus på at genfinde og opbygge ressourcer, afbalancere kroppen og genfinde blandt andet kropsbevidsthed, selvaccept, livsmod og glæde.

Læs mere her

Juice shop i Frederikssund med skønne juices, sandwichs og snacks. 

Momunity medlemmer får 10% rabat på SUNDS nye smoothie til mødre “Mama Freja”.

Læs mere om SUND her

Ziebell Wellness tilbyder Momunitys medlemmer 25% rabat på alle bevægelsesaktiviteter og 20% rabat på kropsbehandler og facilliterende sessioner.

Blandt de mange motionstilbud tilbydes voksen undervisning: Gotvedbevægelse/afspænding, Groove samt workshop Danseudflugt for mødre på barsel.

Fristelser til Forældrehold omfatter: babyrytmik, tumletime, børneyoga samt events med Familie GROOVE danseworkshops for børn og deres voksne.

Blandt de varierende ekspertiser som bevægelsespædagog, healer og energi coach og terapeut faciliterer Gitte Ziebell forandring med: EFT/tankefeltterapi, Access Consciousness the bars, samt intuitiv coaching, hvor den pragmatiske energi/psykologi er det bærende fundament gennem alle aktiviteter.

Eksempler på ønske om forandring:

  • Mindre tankemylder / mindre overbekymring
  • Styrket modstandskraft og selvværdstræning
  • Lære selv-beroligende teknikker
  • Få skruet op for livskraften
  • Få redskaber til at lukke munden på den indre tyran
  • Få redskaber til at steppe mere op og shine bright
  • Opløse energiblokeringer der forårsager følelsesmæssig, som fysisk ubehag

For spørgsmål kontaktes Gitte på telefon: 30278780

For mere info: www.ziebellwellness.dk

 

Nu bliver det også muligt for de 8-14 årige at træne i LOOP Frederikssund. Der vil fra vores nuværende lokale blive åbnet op til ekstra kvm2, så vores KIDZ afdeling kan etableres herinde både med egen cirkel, opvarmnings- og udstrækningsområde
samt et lille hyggeområde.
Maskinerne til LOOP KIDZ er ikke bare nedskaleret voksenudstyr. De er bygget op fra bunden og specialdesignet til børn, tilpasset børnenes størrelse og endnu ikke færdigudviklede fysik. Maskinerne fordeler effektivt og sikkert belastningen fra øvelserne på mere end ét led, og reducerer dermed risikoen for skader på børnenes muskler, led og knogler.
 
Åbningsdagen bliver lørdag d. 16/11, fra kl. 10-14, hvor det bliver muligt at se og prøve maskinerne/redskaberne og deltage i sjove konkurrencer. Vi håber at både børn og voksne vil komme ned og besøge os og fejre at Frederikssunds 8-14 årige nu også får en fantastisk og unik mulighed for en velafbalanceret træning af hele kroppen.

Der vil på åbningsdagen og frem til d. 26/11 være et tilbud på indmeldelse til 1 kr. for de første 30 dages træning samt gratis oprettelse (gælder både børn og voksne). Herefter er det normalpris og som medlem af Momunity får du yderligere 10% på denne betaling.

OBS! Husk at det i LOOP Frederikssund også er muligt at tage ikke trænende børn med, uanset alder. Der er både kravlegård og pusleplads og i området til de lidt større børn er det muligt fx at tegne, læse eller se Ipad.

Vi glæder os til at byde dig velkommen – der er altid gratis prøvetime inden du beslutter dig for om LOOP er noget for dig.

Med venlig hilsen

Anja Rostgaard
 
Centerleder
LOOP Frederikssund
 
Tlf.:   29 85 89 25
Mail: arh@loopfitness.dk

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.