fbpx

Dit lokale Momunity

Halsnæs Kommune

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Maria Schou Petersen og Theresa Bjerre, og du kan altid skrive til os på halsnaes@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Maria og Mama Theresa.

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas.

Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Maria Schou Petersen og Theresa Bjerre, og du kan altid skrive til os på halsnaes@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Maria og Mama Theresa.

Kommende events

Visions dag 2021

6/2-2021 kl. 12.00

Furesø og Halsnæs slår sig sammen og laver en 2021 visions dag!

Det kommer til at foregå udendørs og vi tager selvfølgelig alle de nødvendige forholdsregler ift Covid-19.

På dagen vil vi snakke om vores ønsker og drømme for 2021, deltagerne vil få konkrete værktøjer til at mærke ind på, hvad de ønsker og hvordan de kan manifestere det. Halsnæs mama, Theresa, der er en dygtig amatør fotograf, vil tage smukke portrætter af alle dem, der ønsker det.

Sted:
Bisp Absalonsvej 28
3200 Helsinge

Tilmeld dig her: https://www.facebook.com/events/758102338394311

Månedens Mor

Momunity hylder mødre!

Mødre er guddommelige og vi føler ikke altid at mødre får credit nok      for det de gør. Derfor har vi valgt at hylde en mor hver måned med titlen Månedens Mor og forære hende en fin buket blomster.

Vi har brug for jeres hjælp! Det I skal gøre er, at skrive til os på halsnæs@momunity.dk, hvem I synes der fortjener at blive hyldet, samt en lille beskrivelse af begrundelsen for nomineringen. Så udvælger vi de mødre vi synes der fortjener det mest…

Vi håber at I bakker op. Der er nogle mødre som i den grad forfortjener det!

I samarbejde med Høgholt Blomster

 

Her er lidt billeder fra tidligere events

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

10% på hold til Momunitys medlemmer! Barnevognstræning er for dig der har fokus på DIN sundhed og ønsker at kombinere frisk luft, motion og fællesskab med andre mødre /fædre. Man kan deltage med barnevogn, klapvogn, vikle eller bæresele. Barnevognstræning.dk har aktuelt hold i Hundested, Frederiksværk, Helsinge samt Hillerød, Birkerød og Holte. Man tilmelder sig begivenheder på facebook siden og vi glæder os til at møde nye deltagere. Link til siden er HER

Hos stofrullen finder du metervarer i lækre kvaliteter og skønne farver, mønstre både til nybegyndere og garvede mm. Så hvis du elsker at skabe garderoben derhjemme selv, eller måske bare noget af den, så kig ind på vores hjemmeside http://www.stof-rullen.dk her får du 15% med koden ‘Momunity15’
De samme procenter (15% ‘Momunity15) får du på vores mærke Mini&Mor.
Mini&mor syr baby-børnetøj og tilbehør i lækre farver og print. Kernen i det hele er at der skal være plads til at være i bevægelse hele dagen, og at tøjet skal være nemt for forældre og evt barn at få på og af, du kan være med til at vælge design og print/farver eller lade det være op til os.
Vi syr også stofbind, ammeindlæg, stofmundbind og lækre rondeller m.m. til mor. Du finder vores side på Facebook Mini&Mor – følg den gerne så du kan følge med i vores udvikling, nye tiltag, konkurrencer osv. Du finder også vores prisliste mm her.
Hvis du ønsker at bestille opsyet tøj mm. så sender du en mail til stigne@stof-rullen.dk eller en besked til Mini&Mor på Facebook.
Du bruger rabatkoden ved betaling på vores hjemmeside http://www.stof-rullen.dk

Var du ikke den heldige vinder af give away’en sponsoreret af Guldsmed Alice, så har vi nu muligheden for at præsentere et nyt samarbejde med Guldsmed Alice. Hun laver smykker, hvor hun laver alt fra bunden af. De smykker hun skaber på sit lille smykkeværksted er lavet med inspiration i naturen. Foruden hendes egen kollektion af smykker, laver hun også smykker på bestilling. Det kan være at du har gammelt arve guld liggende i skuffen. Dette guld kan genanvendes og smeltes om til nye smykker. Ønsker du ikke at det hele skal smeltes om, er det også muligt at få fornyet dine smykker. Guldsmed Alice afholder også smykke workshops til polterabend og som aktivitet til fødselsdag. Læs mere på hendes hjemmeside http://www.guldsmedalice.dk

Med vores samarbejde med Guldsmed Alice er det nu muligt at shoppe løs på hendes etsy shop, hvor du kan spare 15 % på hendes smykker. Hun tilbyder gratis forsendelse. Det du gør, er enten at trykke på nedenstående link og så skal du ikke foretage dig yderligere end at købe det du kan lide.

https://www.etsy.com/dk-en/shop/GuldsmedAlice?coupon=MOMUNITY

Den anden måde er at gå ind på shoppen og når du afgiver din ordre, skriver du i rabatfeltet MOMUNITY.

https://www.etsy.com/dk-en/shop/GuldsmedAlice

God fornøjelse med at shoppe unikke smykker hos Guldsmed Alice

10 % rabat hos Gubis

Gubis tilbyder yoga, massage og zoneterapi.

Rabatten opnåes ved at informere om Momunity ved booking påtlf.: 51896962 eller bittengubi@mail.dk

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)