Dit lokale Momunity

Holbæk

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Randi og Kathrine, og du kan altid skrive til os på Holbaek@momunity.dk.

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder. På denne side kan du også se vores events og rabataftaler – velkommen i klubben!

Kram fra Mama Randi og Mama Kathrine.

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Randi og Kathrine, og du kan altid skrive til os på Holbaek@momunity.dk.

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder. På denne side kan du også se vores events og rabataftaler – velkommen i klubben!

Kram fra Mama Randi og Mama Kathrine.

Kommende events

De Små Besøgsvenner

Sat på Stand-by grundet Covid-19

Vær med til at skabe glæde for vores ældre medmennesker, og se hvordan både de små og store får glæde af samværet!

Vi opfordrer alle der har lyst til at deltage, også selvom man ikke er på barsel men enten går hjemme eller har en fridag med børnene! Børn i alle aldre er også velkommen!
Dynamikken i at forskellige aldre er samlet er super skøn. 

 Du finder De Små Besøgsvenner her: 

Åvang – Hovedgaden 36, Nr. Jernløse

d. 20/1 kl. 10-11 ca.
Herefter er det fast 3. Mandag hver måned.

Der vil være mulighed for at pusle og der tilbydes kaffe, the og vand til alle.
 Måske der også vil være kage🧁

Vi har simpelthen fået nogle skønne kvinder til at stå i spidsen for denne begivenhed

Det vil være Ea Pauli Jensen og Lisbeth Wierling Schimmelmann som vil være repræsentant for Momunity Holbæk på Åvang.

Jeg og Randi vil altid også være kontakt personer,  Skriv evt til holbaek@momunity.dk

Men ellers spørger i bare de skønne kvinder som frivilligt gerne vil være med til at yde til vores skønne fælleskab. 

Vi håber på at se mange af jer løbende, og mange gengangere fra gang til gang. 

 

Månedens Mor

           Momunity hylder mødre!

Mødre er guddommelige og vi føler ikke altid at mødre får credit nok for det de gør. Derfor har vi valgt at hylde en mor hver måned med titlen Månedens Mor og forære hende en fin buket blomster.

Vi har brug for jeres hjælp! Det I skal gøre er, at skrive til os på Holbaek@momunity.dk, hvem I synes der fortjener at blive hyldet, samt en lille beskrivelse af begrundelsen for nomineringen. Så udvælger vi de mødre vi synes der fortjener det mest.

Vi håber at I bakker op. Der er nogle mødre som i den grad forfortjener det! 

I samarbejde med OurHouse, Holbæk

  

Lidt billeder fra tidligere events

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

Genbrug i børnehøjde

Børneloppen Holbæk er del af en loppemarkedskæde med brugte børneting. Hos Børneloppen kan man både købe og sælge brugt børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne osv. Vi er er populært udflugtsmål for børnefamilier og barslende mødre.

Læs mere på www.boerneloppen.dk

Som medlem af Momunity får du 10 % rabat, på standleje. Standen bookes i butikken eller via telefon.

Holbæk legeland giver hver onsdag 50 % rabat på indgangen fra kl 10-16.30. (stadig samme regler i legeland som ellers)

(gælder ikke i skolernes ferier.)

20% rabat 

Pyntebørn er en webshop som har det lille barn i fokus, men hvor større søskende ej bliver glemt. Hos os finder du fine og personlige gaveideer, der er ideelle til babyshower, barselsbesøg, barnedåb eller hvis du blot har lyst til, at forære en fin gave. Især vores fødselstavler, navnetavler og plakater med barnets personlige rim er populære til dekoration af børneværelset. Momunity’s medlemmer forkæles med rabatkode der giver 20% på hele shoppen også på i forvejen nedsatte varer. Rabatkode: mom20

Jeg tilbyder forskellige behandlingsformer, når du er medlem af Momunity. Du får altid de to første behandlinger til normal pris og behandling nr 3 får du til halv pris. Jeg sælger produkter fra Helsam, disse får du altid 10 % , når du betaler ved bestilling og de skal altid afhentes her på klinikken. Som noget nyt har jeg ligeledes et supertilbud til dig som er hestepige, jeg giver 10 procent på alle produkter fra Nordic Horse, når de betales ved bestilling. Har du hest giver jeg behandling af den til normalpris 750 incl kørsel, din pris er 600. Jeg glæder mig til at se jer derude.

Ring på tlf. 60249760

Jeg, Nanna Holmgaard, tilbyder biodynamisk kranio sakral terapi til både børn og voksne – med 10% på alle behandlinger som medlem af Momunity. 

Den biodynamiske behandling går dybere end overfladen og ser på årsagen der ligger bag.

Behandlingen lytter til historier din krop kan huske, men som du måske ikke selv har lagret i din mentale hukommelse.

Jeg skaber rum, hvor du kan være dig med alt det der måtte være. Jeg vil møde dig som det unikke menneske du er.

Behandlingen vil støtte dig i, at komme tilbage i balance.

Læs mere om behandlingen på min hjemmeside www.nannaholmgaard.dk

Jeg er super glad for at kunne fortælle jer, at jeg er blevet samarbejdspartner med Momunity – og dermed tilbyder alle medlemmer 10% rabat på min portrætpakke (gælder ikke i forvejen nedsatte pakker).

Jeg GLÆDER mig til at mødes med jer i mit hjemmestudie eller på location til nogle hyggelige fotosessions!

Nyd efteråret 
Kærlig hilsen
Marianne Stig Photography

KLeos Keramik er et hyggeligt arbejdende keramik værksted midt i det gamle Holbæk. Her kan du hygge med at male på keramik med dine veninder eller børn, samtidig med at du nyder en god kop kaffe eller te. Du kan også deltage i diverse keramikkurser med eller uden børn. I værkstedet fremstilles keramik, bla lækre krus og søde værtindegaver.

Som medlem af Momunity får du 10% rabat på Mal på keramik – også på Home-kit.

Læs mere på http://www.kleoskeramik.dk, hvor du også kan læse hvordan livet som ingeniør blev skiftet ud med iværksætterdrømmen om KLeos Keramik.

Og hvis du gerne vil se hvad der løbende sker i værkstedet så følg KLeos Keramik på Facebook eller Instagram.

Facebook:
http://facebook.com/kleos.keramik

Instagram:

https://instagram.com/kleos_keramik

Vi ses forhåbentlig til nogle hyggelige og kreative timer i værkstedet.

Kristine 
KLeos Keramik

Vi har lavet et samarbejde med stilkompagniet.dk

De vil gerne forkæle alle jer medlemmer af Momunity -mor i Holbæk kommune, med en rabatkode I altid kan bruge på shoppen på HELE -20%  (gælder ikke på i forvejen nedsatte varer.)

Nadia er selv mor til en på 2 år, og kender til at vi mødre også skal forkæles lidt ekstra engang imellem

Stilkompagniet forhandler lige nu 5 populære mærker på shoppen, men er løbende igang med at få flere mærker og et bredere sortiment. Deres idé er også, på sigt at få plus størrelser -så hold øje.
I må os meget gerne skrive til dem, hvis I har nogle ideer til styles der ikke er på shoppen.

Husk I også kan tilmelde jer deres nyhedsbrev på Stilkompagniet.dk så kan I følge med i, når de kører nogle events eller andre spændende kampagner 

De har ligeledes en kundeklub der gør, at I kan optjene bonuspoint for hver gang I shopper, som I så kan bruge til de næstkommende indkøb hos Stilkompagniet. På den måde kan I også spare nogle penge. Win win!

Giv gerne deres Facebook + Instagram et like, så I kan følge med i alle de nye varer de får.

Benyt koden moms20 – og bemærk de har lager i Holbæk, så man kan derfor spare på fragten hos dem, da man kan afhente på deres lager.

Vi håber I vil gøre brug af rabatkode og så håber vi at kunne lave nogle fede events med stilkompagniet på sigt! 

Få 10% rabat på ikke nedsatte varer ved at anvende rabatkoden “momunity10”.

Vidunderlige Barn er et børneunivers, der er skabt ud fra et stort ønske om, at alle børn skal vokse op med en følelse af at være gode nok – lige præcis som de er.

Som forælder, bedsteforælder eller anden tilknytning til et barn er det måske den vigtigste gave, du kan give barnet fra en helt tidlig alder. Det er derfor vigtigt for mig, at alle Vidunderlige Barns produkter giver barnet dén følelse.

Ved at læse børnebøgerne lærer barnet at stole på, at det er vidunderligt og elsket. Det lærer at tænke dejlige tanker om sig selv – og som en hjælp hertil har jeg skabt den kærlige leopard, Leo.
I fortællingerne er Leo barnets allerbedste bamseven, der, i rejsen mod at føle sig vidunderlig, altid er ved barnets side. Leos kærlige og anerkendende ord støtter barnets tro på sig selv og er med til at give barnet et sundt og godt selvbillede og selvværd.

For at gøre de følelser der opstår, når I læser børnebøgerne, endnu mere virkelige, kan der tilkøbes barnets helt egen Leobamse. Lad barnet putte med Leo, imens I læser højt, præcis som i bogen ”Leo – min vidunderlige ven”. Eller lad barnet tage Leo med, når I skal noget, og lad på den måde Leo være et kærligt symbol på, at barnet er vidunderligt og meget elsket.

Pynt også barnets vægge med de skønne Leo-plakater og hæng dem for eksempel over sengen, så de er det sidste barnet ser, inden de falder i søvn. Alle plakater indeholder en sød Leo-figur og et selvkærligt citat, som også bliver brugt i bøgerne.

Du finder alle produkter på www.vidunderligebarn.dk, hvor du som medlem af Momunity får 10 % på ikke nedsatte varer ved at anvende rabatkoden momunity10.

Trænger du til lidt selvkærlige vaner i din hverdag?

Cecilie er holistisk ernæringsekspert med speciale i sygdomsbehandling. Det betyder, at hun bla. hjælper kvinder som gerne vil af med symptomer og ubalancer.

Cecilie skriver:

Jeg tror på, at årsagsbehandling er mere bæredygtigt end symptombehandling, derfor arbejder jeg altid med, at finde frem til årsagen bag dine problematikker, så vi kan adressere denne og ikke blot behandle symptomerne.

Jeg har erfaring med følgende problematikker:

* Mave/tarm problematikker
* Eksem, psoriasis eller akne
* Astma, allergi & intolerancer
* Led- og muskelproblematikker
* Vægtproblematikker
* Søvnproblematikker
* Immunproblematikker

I kan læse meget mere om mig her:  og du er også velkommen til at kontakte mig uforpligtende på 50222270 eller info@ceciliebang.com.

Vil du gerne lære mig lidt bedre at kende, kan du følge med herinde: https://www.instagram.com/ceciliebangj/

Brug dette link til at booke dit forløb med 20% rabat.
https://ezme.io/c/xae/zosu

Det ville være mig en ære, at hjælpe Jer smukke kvinder til flere selvkærlig vaner og mere livskvalitet.

Efter 18 år som frisør er det nu blevet tid til at tage saks og kam i helt egen hånd.

Derfor har jeg skabt min egen lille frisørsalon her på Tuse Næs.
Jeg har bl.a. inden for de sidste 10 år både været selvstændig i henholdsvis Holbæk og Hvalsø.
I de sidste 3 år har jeg delt min lidenskab for faget sammen med andre dygtige frisører I en salon i Holbæk by.

Jeg har i høj grad altid set mit job i frisørfaget som en hobby frem for et job.
Jeg elsker, at faget altid er i rivende udvikling, på den måde bliver jeg konstant inspireret.
Mit hjerte har altid banket et ekstra slag for farveteknologien, nye klippeteknikker og jeg ser aldrig nogen udfordringer værende for store.

Jeg tilbyder alle Momunity medlemmer 15 % rabat, og så er der altid 5 % mere st hente ved genbestilling inden salonen forlades.

Derudover kører jeg gerne ud til familier eller til fx. Mødregrupper og klipper. Der skal være min. 4 personer, så slipper du for kørsel og mellem 1-4 personer kommer der kørsel oveni. (Holbæk kommune)

Jeg er altid fleksibel, og jeg kommer når det passer ind hos dig/jer.

Jeg glæder mig til at se dig 🙂

Når du booker på hjemmesiden skal du skrive “momunity medlem” i kommentar for at opnå rabatten.

http://www.hairbybendix.dk

KONTAKTINFORMATIONER

TELEFON
50432609

EMAIL
info@hairbybendix.dk
ADDRESSE
Egernvej 4, 4300 Holbæk, Tuse Næs

10% når i handler hos The Food Factory og mellem kl. 15 & 17 får i 15 %. Ved brug af kode Momunity i butikken.

Vi, hos The Food Factory, værdsætter at kunne få lov til at gøre noget godt for Holbæks mange fantastiske mødre. Vi ved at det ikke altid let at få dagligdagen til at hænge sammen med de mange gøremål, man som mor skal gøre hver dag, og så samtidig have den store overskud til det hele. Så for at kunne hjælpe med til gøre det lidt lettere for alle jer henrivende kvinder og mødre – tilbyder vi en rabatordning som giver 10% når i handler hos The Food Factory og mellem kl. 15 & 17 får i 15 %. Ved brug af kode Momunity i butikken. Hvis det skulle ske I ikke kender til The Food Factory – Så ligger vi hjertet af Holbæk og er skabt af mennesker med kærlighed til mad og service. Vi går op i at vi har de bedste råvarer, så vi kan sikre os at vi har den højeste kvalitet med den bedste smag. Hvilket også er årsagen til at vi bliver ved med at se, hvordan vi kan udvikle nye og spændende retter. Det sunde og oplevelsesrige køkken – med mange spændende muligheder for at opfylde de mange smagsindtryk. Vi har sammensat nogle helt enestående retter som udspringer af det nordiske køkken og udlandske køkken, hvor i vi bruger friske og smagsberigende råvarer. Vi glæder og til at se jer hos The Food Factory.

Ahlgade 74D, 4300 Holbæk 

Læs mere her

Line er i gang med at uddanne med til Zoneterapeut på Zonecollege i Greve.
I den forbindelse vil hun gerne tilbyde jer herinde i momunity elevbehandlinger.
Hende elevbehandlinger koster normalt 200 kr, men medlemmer af Momunity får det til 100 kr for voksne og 50 kr for børn.

Find hende her

https://www.facebook.com/Lines-Zoneterapi-107048250844513/

Peganpoetry er et Dansk Accessory Brand, som sælger Smykker og tasker der alle er lavet i lækre og miljøvenlige materialer.

Bæredygtighed er omdrejningspunktet i alle vores produkter, så du kan være sikker på at dit produkt er kommet godt fra start. Vi ønsker at sætte et så lille aftryk på miljøet som muligt og vi tror på at mange bække bliver til en ‘flod’. Alle skridt tæller – Og når du køber et produkt fra Peganpoetry, er du derfor med til at gøre en forskel.

At være bæredygtig medfører et stort ansvar og alle handlinger skaber ringe i vandet. Vores sæsoner følger vores helt eget hjerteslag og nye produkter udvikles i et naturlig flow. Det betyder også at vi undgår overproduktion og spild af unødige ressourcer. Vi tror på kvalitet over kvantitet. Fordi vi løbende udvikler, sker der også hele tiden nye spændende ting på vores webshop. Så husk at kigge forbi.

Stina Birthe // Founder af Pegan poetry:
“Det har længe været min drøm at starte mit eget, og i efteråret 2019 blev det en realitet. Efter mange år i modebranchen, som designer og produktudvikler, plus et par år som selvstændig freelancer, fandt jeg endelig de rigtige samarbejdspartnere. Den 20 februar 2020 åbnede webshoppen. Jeg er født i Holbæk, opvokset i Odsherred, boet rundt omkring i Danmark og nu tilbage i Holbæk kommune med 2 børn, manden importeret fra Jylland og en stor retriever.”

Momunity får fast 10% på hele shoppen, ved køb over 600kr. Derudover vil der være mulighed for Lagersalg og VIP events via Momunity, som annonceres på gruppen.

For at få rabatten bruges følgende kode: MOMUNITY-HOLBAK
*(skal skrives præcist som det står her for at aktivere rabatten)

10 % rabat

Personlig Sundhedscoach & Kostvejleder – Sandra Mouritzen v/ Vælg Det Gode Liv tilbyder alle som er medlem af Momunity 15% på alle skræddersyede forløb som tager udgangspunkt i 7 vaneændrende trin og helt naturlig kost. Og 10% på andre ydelser:

Sandra er blandt andet kendt for sine unikke forløb “Krop I Balance” og sit samarbejde med LOOP Fitness Jyderup. Herudover Infrarød sauna behandlinger som er både fedtforbrændende og smertelindrende.

Få 10% på en lækker Infrarød sauna tæppe Behandling på 45. min. Det kan ikke kun booste dit vægttab med op til 800 kcal på bare en time, det giver også din krop øget blodcirkulation, udrensning og smertelindring. Ren forkælelse og velvære til dig. Alle ydelser kan evt. kombineres med Infrarøde behandlinger.

Hjemmeside: https://vaelgdetgodeliv.dk

Facebook side: https://www.facebook.com/KostvejledningVaelgDetGodeLiv

Online kurser og tilbud: https://vaelgdetgodeliv.simplero.com

CBD – Cannabis: https://wetality.com/care4you-s

Vælg Det gode Liv

Nyvej 10, 4450 Jyderup

Mobil: 22 98 96 98

E-mail: info@vaelgdetgodeliv.dk10

Sense Pilates tilbyder 10% på 10 & 20 turs klippekort, til dig, der er medlem af Momunity Holbæk.

Kom ned og prøv, hvad Reformer Pilates kan gøre for dig og din krop. Du får trænet hele kroppen igennem på 1 time og træningen er skånsom, men effektiv, og er meget velegnet til dig, som har født, og måske ikke lige har fået trænet efter fødslen. Kontakt os på kontakt@sense-pilates.dk, hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet, og skriv at du er medlem af Momunity.

http://www.sense-pilates.dk

Barselsfys.dk tilbyder fysioterapi og vejledning i babybæring, hjemme hos dig selv.

Medlemmer af Momunity får 15% rabat på alle konsultationer!

Individuelt, i par eller grupper – Astrid fokuserer på tryghed, ro, og tilpasning efter lige jeres behov.

Fx skånsom træning under og efter graviditet, bækkensmerter, delte mavemuskler, velvære, forebyggelse af overbelastning, hjælp til at vælge bæreredskab eller vejledning i brugen af det

Mens vi venter på at kunne mødes, er det muligt at booke ud i fremtiden, købe gavekort, eller få hjælp til babybæring via Skype el.lign.

Se mere på [www.barselsfys.dk](http://www.barselsfys.dk/) eller @[barselsfys.dk](http://barselsfys.dk/) på Facebook og Instagram

10 % rabat hos Mie-kerstine.dk 

Certificeret kostvejleder med speciale i vægttab og PCOS og i gang med at specialisere mig yderligere i Sportsernæring (vil her efter kunne tilbyde kostplaner specifikt til muskelbygning og til eliteidrætsfolk til f.eks. forbedring af ydeevne).
Udover det, er jeg foredragsholder omkring PCOS, generel sundhed og forhold til fødevare.
Jeg er en kostvejleder der skiller mig ud fra de øvrige online kostvejledere og coaches. Jeg sætter en ære i at lære DIG at kende, og hjælpe dig individuelt med lige præcis det du har brug for.
Jeg er omsorgsfuld, nærværende, støttende og personlig. Og samtidig professionel, og dygtig til det jeg gør.
Jeg arbejder ud fra følgende principper:
– Slut med forbudt (mad er mad)
– Vaneændring
– Fokus på Mindset
– Kalorietracking

Medlemmer af Momunity vil få 15% rabat på forløb.
Følg med på instagram: pcosmentor_og_livsstilscoach
og på facebook: Mie Kerstine – PCOS mentor og Livsstils coach

Læs meget mere om hvad jeg tilbyder på mie-kerstine.dk

 

Vi har fået lavet en skøn samarbejdsaftale med
DEN SØDE TAND i Nygade i Holbæk. Hvis i viser at I er medlem af Momunity får i hele 15 % på slik i butikken, det er ikke kun i dag, men altid!

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)