fbpx

Dit lokale Momunity

Indre Købehavn

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Milla og Irina, og du kan altid skrive til os på indrekbh@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Milla og Mama Irina .

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Milla og Irina, og du kan altid skrive til os på indrekbh@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Milla og Mama Irina.

Kommende events

Kommer snart

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

VI DRØMMER OM EN VERDEN HVOR RO ER DET NYE SORT” HVAD ER CALMLISH?

Calmlish er et ærligt og holistisk livsstilbrand. Calmlish er sammensat af ordene “calm” + “stylish”. Vores ønske bag Calmlish er, at skabe et nyt ideal hvor ro er moderne og stilfuldt – og hvor vores succeskriterie i verden er at trives fremfor at drives. For os betyder Calmlish en livsstil med sanselig tilstedeværelse og forførende ro. Det betyder at fællesnævneren for alle vores produkter er ro. Alle vores beauty tools og livsstilsprodukter er designet til at skabe en tilstand af ro i sindet, ro i kroppen og ro i huden.

HISTORIEN BAG CALMLISH

Calmlish startede under navnet Honest Beauty Talks i 2015, med en samtale mellem Maja og Tanja. En samtale og et håb om en lidt mere ærlig og kærlig skønhedsbranche. Et ønske om, at vi som kvinder lærer at fylde os selv op med selvkærlige ritualer, der giver os en virkning på både hud, krop og sind. Heraf opstod navnet Honest Beauty Talks. Det, vi har lært i vores arbejde som henholdsvis kosmetolog og holistisk hudterapeut igennem de sidste 10 år, er, at det er utroligt hårdt arbejde at symptombehandle, og det giver aldrig rigtigt et helt tilfredsstillende resultat. Løsningen er, at vi bliver nødt til at lægge lidt mere energi i dét vi gør, de produkter vi bruger, den måde vi bruger dem på – og vigtigst af alt – finde årsagen til “problemet”. “VORES ERFARING ER AT STRESS ER EN AF DE STØRSTE ÅRSAGER, NÅR DET GÆLDER SUNDHEDS- OG SKØNHEDSUDFORDRINGER” For os er det vigtigt at følge med tidens ånd og skabe produkter ud fra tidens behov. En af vores tids store udfordringer er stress. Derfor er omdrejningspunktet for alle vores produkter at skabe ro i en verden, hvor man konstant skal stå til rådighed. Vi har en stærk mission om at skabe behagelige øjeblikke og give ro i hverdagen med ærlige, stilfulde produkter du kun behøver købe én gang.

Med koden “MOMUNITY” opnår du 10% rabat på køb. 

På hjemmesiden
http://www.babysigning.dk/
får du redskaberne til at kommunikere med dit barn før det endnu rigtig kan tale. Rabat koden er: Momunity
Du får 10 % på hele hjemmesiden, både produkter og babysigning hold.

Familierådgiver Karna har lavet dette skønne tilbud til hendes onlineforløb kun til jer Momunity mødre. 

20% på 1:1 konsultationer. 

Læs mere om Karna her

Hjertemodig/Karna Christiansen.

10% til alle jer medlemmer på alle hold ved brug af koden ”Momunity”, når du bestiller.

 
Familiehuset stjernestøv er et fristed for familier. Som hjælper børn og voksne med at få et break i hverdagen og mærke efter i sig selv hvad de har brug for. Om du har et sensitivt barn eller en krutugle der ikke kan sidde stille, så har Mette et hold hvor hun med mindfullness lærer børn at finde et ro i sig selv. Hun har også familiehold hvor I kan komme som familie og lade op sammen.
 
Mette siger:
“Jeg brænder for at gøre livet lettere for den næste generation – jeres børn.
Derfor har jeg startet Familiehuset Stjernestøv, hvor jeg via legende mindfulness og energiarbejde lærer dem en masse værktøjer til at skabe ro i hverdagen og lære at stå fast i sig selv, når verden drøner afsted omkring dem.
Al undervisning er tilrettelagt ud fra børnene, men på Familiepause-holdet kan I som forældre også være med.
Hold for børn, teenagere og for familier
Jeg tilbyder jer en oase, et frirum, samtidig med, at det er et læringssted. Vha. trygge rammer vil I lære forskellige værktøjer at kende, som I selv kan arbejde med at bruge i jeres hverdag. Der vil især være fokus på mindfulness, meditation, energiarbejde og kunsten at skabe ro indeni.
Vores samfund kræver rigtig meget af os – og også af børnene, hvilket medfører, at flere børn og unge melder om stress i deres hverdag. Da det er svært at bremse det store samfundshjul, må vi i stedet ruste børnene til den verden, de skal være en del af. For hvis vi kan lære vores børn at stå fast i sig selv, uanset hvor meget det larmer omkring dem, samt lære dem at mærke sig selv og egne behov, så kan vi også lære dem at mærke efter i pressede situationer – og endnu vigtigere: Lære dem at sige fra, når noget ikke føles sandt eller godt for dem.
Så lad os give børnene en bedre chance, end vi fik for at undgå og bekæmpe stress.
Klik ind på hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere om undervisningen og de konkrete hold, der udbydes. Eller endnu bedre; følg Familiehuset Stjernestøv på facebook , så får du nyhederne, så snart de kommer ud. https://www.facebook.com/fhstjernestoev/
www.stjernestoev.dk
Jeg glæder mig til at se jer i Familiehuset Stjernestøv.
Mette Kjærgaard ejer og underviser”

10% til alle jer medlemmer på alle hold ved brug af koden ”Momunity”, når du bestiller.

Jeg hedder Nanna, og har lige åbnet Nails By Nanna Sander i indre København!
Jeg laver alt fra gelish behandlinger til forlængelse med polygel💅🏼
Hos mig er det kun fantasien som sætter grænser og hvad du ønsker skal du få!
Jeg køre pt med åbningstilbud, så mine priser er knivskarpe, hvor du oveni hatten får i 10% rabat på:
▪️Gelish inkl valgfri farve
▪️Forlængelse med polygel
▪️Forstærkning af egne negle
Oplys rabatkoden: “momunitynails” ved BOOKING og få 10% på din næste behandling hos mig 🌸
Book tid via min facebookside: https://www.facebook.com/Nailsbynannasander/

Jeg tilbyder zoneterapi til dig eller dit barn. Zoneterapi er massage eller tryk under fødder som stimulere kroppen til at genoprette balance. Zoneterapi kan både behandle det akutte eller forebygge og arbejder også med psyken. Døjer du eller dit barn fx. med uro, gentagne infektioner, mave/tarmproblemer, søvnbesvær, kolik, mellemørebetændelse, hovedpine, muskel og ledproblemer? Zoneterapi kan hjælpe på mange ting, men vil altid have en udrensende effekt og er en behagelig behandling. Er du nysgerrig på hvad zoneterapi er og om det ville kunne være gavnligt for dig eller dit barn, så tøv ikke med at kontakte mig for at høre nærmere. Hvem er jeg. Jeg hedder Monika og er blevet uddannet zoneterapeut i starten af 2019. Jeg har arbejdet som pædagog i mere end 15 år. Jeg har netop været på kursus i baby/børnefødder, og har gennem min studietid haft mange skolebørn på briksen. Jeg har tilbud til mødregrupper, ser mere på min Facebookside. Sted:​ Westend 18, Kbh V. eller hjemme hos jer, hvis det giver mere mening. Tid​: ​Jeg har et lækkert lokale, med skøn spastemning tirsdage og fredage, hvor der er tider fra kl. 9-19. Hjemmebesøg efter aftale. Pris​: 475,- for en voksen behandling( ca.50 min.) 350,- for børn 0-12år (ca.30 min.) Jeg giver ​20% ​indtil 1.februar 2020 til momunity mødre i indre København. (fratrækkes prisen). Kontakt:​ ​Mobil/28237345 Mail/​fodfavn@gmail.com​ Facebook/fodfavn.

Håber vi ses

Kærlig hilsen Monika – Fodfavn

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)