Indeholder reklame

Kvinder der støtter kvinder – og kvinder der skaber produkter der støtter kvinder. Begge dele er to sider af samme sag, og vi bakker I den grad op om iværksætteri, især når det kommer fra kvinder som ønsker at kunne give andre noget de selv har manglet.

Brandet “Hosetess” blev skabt fordi de to kvinder, Louise og Nicoleta, var stewardesser, og havde brug for at kunne have noget kompression til ømme ben når de fløj rundt i verden, uden at de skulle gå på kompromis med deres forfængelighed. Det giver så meget mening, at en stewardesse ikke har lyst til at skulle bruge samme nylonstrømper som farmor på plejehjemmet. Der måtte kunne findes en bedre model!

Hosetess har bygget deres brand på baggrund af erfaring som stewardesser men også i høj grad som kvinder og hvad vi kvinder ønsker af kvalitet, detaljer og komfort.

Nicoleta er født og opvokset i Bukarest, Rumænien. Hun flyttede til Danmark for kærligheden, og har arbejdet som stewardesse siden. Louise er født og opvokset i Danmark, hun begyndte at arbejde som stewardesse i 2011 og hun blev forelsket i faget.
Ideen om at lave kompressionsstrømpebukser forblev en ide de hver havde tumlet med, indtil deres veje mødtes. Sammen gik de videre med ideen og nu har de altså skabt deres helt eget brand.

Og hvorfor er det interessant for Momunitys mødre?

Som den ene stifter Nicoleta så fint beskriver det, så blev hun selv mor undervejs i Hosetess’ iværksættereventyr og hun så tydeligt lighedstegnene mellem at være stewardesse og mor. Som mor er du, hvis du ligner de fleste mødre vi kender, igang hele dagen uden pauser. Som mor har du dårlige arbejdsforhold hvor du bevæger dig fra din egen højde til børnenes højde og ned på gulvet dagen igennem.

Dine ben er på overarbejde og derfor er der et særlig fint match imellem Hosestess og Momunity.

Personligt kan vi som står bag Momunity tilskrive os skaren af kvinder som efter graviditet og fødsel har fået et skidt blodomløb og begge døjer med åreknuder i benene – se f.eks. Saras ben herunder.

Vi har brug for lidt ekstra kompression, og det kan vi få ved at vores verdener – stewardessernes og mødrenes – mødes i skøn forening 🙂 Vi har prøvet deres produkter over nogle måneder (de var endda med til en hjemmefødsel, som pårørende) og de holder bare.

Noget af det vi tidligere har været tilbøjelige til er, at hive et par strømpebukser ned i indkøbskurven i supermarkedet (Fordi vi simpelthen ikke længere går på shopping efter andet end havregryn, leverpostej – fortsæt selv verdens kedeligste liste..) og allerede når strømpebukserne skal på, kommer første flænge.

En klassiker hjemme hos Sara er også, at undertøj og strømpebukser primært kommer fra de sidste par års julegaver fra manden. Gerne lidt frækt og sexet – men hvor er komforten?

 

Vi har været så glade for samarbejdet med Hosestess fordi vi for en gangs skyld ved, hvor vi nemt kan shoppe kvalitetsstrømpebukser på nettet og som imødekommer netop vores behov som mødre:

Kvalitet, fine detaljer, shapewear som ikke giver åndenød og som rent faktisk sidder flot og kompression. Så ud med engangsbrug, ubehag og ind med holdbarhed, lækre detaljer og blonder!

Hosetess giver samtidig 10 % rabat til alle Momunitys mødre med koden “Momunity10”, på alle ikke i forvejen nedsatte varer. Se det skønne udvalg HER <3

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)