Indeholder reklame


 

Har du hørt om Jytte Bille?

Benhård kvinde på 67 år som er sprunget ud som succesfuld iværksætter – for nylig var hun endda med i Løvens Hule. Vi har lært hende at kende lige inden hun tonede frem på skærmen, og vi er simpelthen så imponerede over hendes positive livssyn og energi. At starte sin iværksætterkarriere som 62-årig med sin hårdt opsparede pension, fordi der simpelthen ikke var andre der skabte det produkt hun stod og manglede, er ufattelig inspirerende for to unge mødre som os med iværksætterdrømme. Og denne her kvinde strutter bare af liv. Hun har mere gnist i øjnene end de fleste! Vi opfatter hende lidt som den kvindelige udgave af Chuck Norris og vil ret gerne have opskriften på det hun kan, gør og er 😛

Da vi mødte Jytte første gang i december, var det i sig selv en kæmpe motivation for at komme i gang. Flade på (rigtig) meget julemad og klar på en omgang ”new year, new me” (som hvert år..). Vi spurgte ud i Momunity om de danske Mamas havde tips til lige at komme tilbage i gear. Nogle anbefalede Staï og da vi havde hørt om Jyttes produkt gennem vores iværksætterkonsulent var det et oplagt samarbejde.

Hun bød os på the, croissant og et glas Staï. Det er jo en lidt sjov kombi, men meget i vores ånd.. For vi kan rigtig godt lide Jyttes livsfilosofi om, at du altså gerne må spise det hele, så længe du gør det nogenlunde balanceret. Vi synes det er så forfærdeligt at være på kur, tælle kalorier og konstant skulle sige ”desværre, jeg er på kur” når der blev stillet lækkert frem. Man kan hurtigt komme til at klamre sig til næste sukkerfix når man i forvejen er en træt mor med for mange jern i ilden. Imens vi sad og delte iværksætterhistorier kom hendes voksne søn forbi – han takkede glad ja til en shake og bundede den på et sekund – uden at skære ansigt (vi havde endnu ikke smagt shaken og var både kræsne og nervøse over det :P). Hun fortalte at han havde været super skeptisk dengang hun sprang ud som iværksætter, men da han var rejst udenlands endte han med at få tilsendt et nyt stash, simpelthen fordi han virkelig kunne mærke at kroppen manglede det efter at have været vant til det. Så turde vi altså også godt hoppe med 😛

Tanken med Staï er, at det skal være en start på dagen som fylder depoterne op med fuldstændig rene produkter for et udgangspunkt der fører til at træffe de rigtige valg resten af dagen. Staï smager af præcis hvad det er. Der er ikke tilført sukker eller smag, for Jytte er af den klare overbevisning at det vi indtager skal være så naturligt som muligt. De fleste af os tænker ikke over at vi indtager bindemidler når vi sluger en kapsel, og det gør Jytte meget bevidst op med.

Vi er ikke personligt så sukkerforskrækkede, så vi drak det både rent men kombinerede også gerne med en smoothie eller cacao. Det som taler til os er at starte dagen i plus og med et positivt udgangspunkt i stedet for hele tiden at være bagud på sundhed. Ikke flere ting som prikker til den dårlige samvittighed. Det har vi rigeligt af i forhold til manglende træning, manglende huslige gøremål derhjemme, meget lidt tid til venner, familie, vores partner mm. Vi er sgu bare altid lidt bagude..

Det sidste halve år har vi haft Staï med i morgenrutinen. Vores motivation til at prøve den nye livsstil har været forskellig. Sine spiser oftest ikke morgenmad, men kan nå at lave en shake på vej ud ad døren. Sara til gengæld spiser en kæmpe portion morgenmad så snart hun står op, men har en evig dårlig samvittighed over ikke at få nok grønt og frugt i løbet af dagen.

Vi har jo som mødre et grundlæggende ønske om at passe på vores krop og vi ved inderst inde godt hvad der skal til. Træning og sund kost.. Meen, hvis du har det ligesom os, så er det rigtig svært at prioritere sig selv når hamsterhjulet kører og der også er andres behov at tage sig af.

Og Jytte siger at en daglig shake er vejen frem. Så passer det!

Vil du selv prøve produktet har vi fået en rabatkode som hedder MM – så får du 10% rabat (engangskøb) på det produkt der hedder Basic3+.

Læs meget gerne op på produktet – vi opfordrer selvfølgelig til at man aldrig bare tager nogens ord for at noget er godt. På hjemmesiden her kan du se hvad Jytte har af produkter, samt hvorfor hun mener det er det rigtige for dig 🙂

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)