fbpx

Dit lokale Momunity

Køge Kommune

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Janne og Simone, og du kan altid skrive til os på koege@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber.

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder og længere nede på siden kan du se vores rabataftaler og de næste events – velkommen i klubben!

Kram fra Mama Janne og Mama Simone.

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Janne og Simone, og du kan altid skrive til os på koege@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber.

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder og længere nede på siden kan du se vores rabataftaler og de næste events – velkommen i klubben!

Kram fra Mama Janne og Mama Simone.

Kommende events

Månedens Mor

Momunity hylder mødre!

Mødre er guddommelige og vi føler ikke altid at mødre får credit nok for det de gør. Derfor har vi valgt at hylde en mor hver måned med titlen Månedens Mor og forære hende en fin buket blomster.

Vi har brug for jeres hjælp! Det I skal gøre er, at skrive til os på Koege@momunity.dk, hvem I synes der fortjener at blive hyldet, samt en lille beskrivelse af begrundelsen for nomineringen. Så udvælger vi de mødre vi synes der fortjener det mest..’

Vi håber at I bakker op. Der er nogle mødre som i den grad forfortjener det! 

I samarbejde med Bjerre Flowers i Borup.

 

Lidt billeder fra tidligere events

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

10 % rabat 

FLORA’s Blomsterværksted i Ejby, Ll. Skensved

FLORA er et moderne blomsterbinderi. Alle buketter er håndbundet af friske kvalitetsblomster. Stilen er nordisk, naturligt, rustikt og voluminøs. FLORA anvender ikke gammeldags fyldgrønt, men udelukkende moderne grønne stilke som eucalyptus. Alle buketter svøbes ind i lækkert silkepapir og indpakkes i naturpapir. Ring til FLORA på 29284450 og få bragt en lækker buket eller samling af lækre stilke. Du får som medlem af Momunity 10% – Følge gerne FLORAs Facebook @florablomsterborup

Bh Charlotte

10 % rabat 

Midt i Borup by, ligger en lille fitness oase. Her træner vi på små hold hvor der er fokus på netop dig, vi har det sjovt, her er varme, humor og ikke mindst tryghed. Træningen foregår som evt. som cirkeltræning, hvor vi træner med egen kropsvægt, redskaber og ikke mindst trampolinen. Så alt lige fra puls til styrke.

Som medlem af Momunity får du 10%. Vil du vide mere, så ring til mig på 22382685 eller kig forbi min side på facebook – FitmedC
Hilsner og på gensyn
Charlotte

Kommer du ikke rigtig nogen vegne?

Er der ikke overskud til dig selv, når børnene er lagt, og de praktiske gøremål er færdige?

Kan du ikke finde ud af, hvad problemet er?

SE NYE MULIGHEDER MED COACHING
Med coaching kommer du typisk til at se tingene fra en helt ny vinkel. Og når du gør det, finder du vejen til at opnå dine mål i livet – udover at være en god mor.

Jeg giver medlemmer af Momunity Køge 100 rabat på en-til-en coaching. Du får dermed en times coaching for 650 kr.

Vil du vide mere så ring til mig på 6122 3806 eller tag et kig på min hjemmeside: https://bedrevaner.dk/privat-coaching/

20 % rabat 

Prints og tekstiler til de mindste – produceret med omtanke
Nordic Simply er et lille nyt livsstilsbrand, som tilbyder prints, strik og tekstiler til de mindste.
Fælles for Nordic Simply’s produkter er funktionalitet, enkelhed og bløde nuancer. Deres designs af buttede venlige dyr, blomster, træer og planter fra de nordiske lande bliver skabt for at hylde børns vidunderlige univers.

Made in Denmark
Nordic Simply åbnede i slutningen af 2019 og har hjemme i Strøby Egede.
Deres kollektion er fremstillet uden skadelige kemikalier og produceret med omtanke for miljøet.
De har valgt at producere deres prints, som er svanemærket, i Danmark, imens tekstiler og strik er produceret i EU med enten GOTS eller EU-Oeko-Tex® 100 certificering. Nok så vigtigt er de bløde og behagelige mod huden, så du kan svøbe dem omkring dit barn med ro i sindet.
Lige nu giver Nordic Simply medlemmer af Momunity 20% rabat på alle prints – milepælskort, højdemålere, børneplakater og anledningskort – shop på http://www.nordicsimply.com og brug koden Momunitykoege20 når du tjekker ud.

10 % rabat 

D’sundt er en virksomhed i Køge med fokus på livsstil og sundere vaner. Vores services dækker alt fra Vægttab til stress og coaching.

Det centrale i alle vores tilbud er at vi er nærværende og vi arbejder på “klæde jer på” til at mestre det at ændre vaner, at gøre livsstilsændringer inspirerende og vedvarende. Når vi udarbejder forløb og kurser er vores fokus altid at vores kunder skal kunne se målet og få en aha oplevelse for krop og sjæl.
Som medlem af Momunity får du 10%. Brug koden: 6FAMWEBR

Vil du vide mere, så ring til mig på 22831905 eller kig forbi på siden www.d-sundt.dk eller facebook under #sunderedig
På gensyn og på vejne af D’sundt

Diana Sundt

10 % rabat på mad indtil kl. 17.00

I hjertet af Borup ligger BIBIANA. BIBIANA er et madhus, der er kendt for sit unikke koncept, friske råvarer og gode service.

Vi tilbyder både koldt og varmt, og man kan få alt fra bagels til retter med grillkylling samt retter med husets ris og vores eget marinerede kød.

Vi ved at tiden er dyrebar og knap, og derfor ønsker vi at give folk tid til det, de finder værdifuldt, og samtidig få muligheden for at nyde et sundere måltid, der endda minder om de hjemmelavede retter.

Prøv det selv 😊

10% RABAT

Måske trænger din krop til omsorg eller dit hoved til ro?

Jeg hedder Hanna og er under uddannelse til Body SDS krops- og træningsterapeut.
Body SDS er en dansk opfindelse skabt til det moderne menneske. Body SDS er er en dybdegående massageform, der tager udgangspunkt i det hele menneske, vi skelner ikke mellem det fysiske og det psykiske, men ser mennesket som en helhed.
Derfor kan jeg hjælpe med alt fra fysiske spændinger i kroppen til psykiske ubalancer (uro, stress, angst, tankemylder osv.) Du kan læse meget mere om hvem jeg er og hvad Body SDS er på min hjemmeside: http://www.hannaskropsterapi.dk eller på Body SDS’ egen hjemmeside: http://www.BodySDS.DK

Er du på barsel og har ikke mulighed for at få dit barn passet, er der gode muligheder for at stille barnevognen ved mit hjem i Borup, eller at have barnet med under behandling.
Jeg giver medlemmer af Momunity 10 % rabat på mine voksen elevbehandlinger.

10 % rabat på boligindretning og interiør.

For enden af grusvejen i smukke landlige omgivelser, ligger den hyggelige og stemningsfulde butik, indrettet i en gammel staldbygning på gården, hvor min familie og jeg bor.

Her kan du gå på opdagelse i de lækre nøje udvalgte varer og hente inspiration til, hvordan de kan bruges og sættes sammen – lige til at tage med hjem i din bolig/hjem.

Du kan få lavet en lækker gavekurv til værtinden, veninden eller måske til en romantisk aften sammen med manden. Der er altid kaffe og te på kanden 🙂 så tag en god ven eller veninde med og sæt jer ved et af de rustikke borde i gildestuen ( eller gildesalen? Vi diskuterer stadig herhjemme, om det er en stue eller sal – hvad tænker du mon?).

Vil du hellere handle online, kan du besøge butikken på www.hosgaardejerinden. Her kan du også læse om de spændende events og workshops, der afholdes i butikken.

Jeg tager gerne på hjemmebesøg og hjælper med at gøre din bolig, til dit drømmehjem. Kontakt mig via Facebook, Instagram eller på mail, for at høre nærmere.

Kærlig hilsen Karina

Boligstylist og dekoratør. Ejer af Hos Gaardejerinden 

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)