Events & sociale aktiviteter

 

 Baby Bio

ENDELIG KAN VI LØFTE SLØRET FOR VORES NYESTE TILTAG! WE’RE SO EXCITED!!

Vi glæder os til at Borup Kino, i samarbejde med Momunity, inviterer alle baby-mamas til BabyBio i Borup Kino i marts, april og juni.

Vores første forestilling bliver “Bombshell”, og vi åbner dørene for jer mandag d. 16. marts allerede kl. 10, hvor I kan spise en super lækker morgenmad sammen, nyde en kop kaffe, mingle med alle de andre skønne mamas OG som en fantastisk bonus har Bibiana – du ved, dem med de fantastiske bagels og sandwiches! – valgt at give jer en GRATIS FROKOST bagefter hvis du altså vel at mærke forkøber de tre forestillinger <3 Når du har bestilt biobilletten, får du et link til Bibianas side hvor du kan bestille maden.

*Dette gælder kun til den første film, hvis du køber den i forsalg 🙂  

Vi er i gang med at få lavet nogle spændende goodiebags til de første 25 der køber billet, så hold jer endelig ikke tilbage.

DET PRAKTISKE:
Borup Kino ligger på Lindevej 3, 4140 Borup. Det er tæt på stationen og der er masser af parkeringspladser rundt omkring på Hovedgaden, ved stationen og på sidevejene.
Der er rig mulighed for at parkere babykareterne i carporten, i gården og i foyeren. De er altså velkomne ude som inde.

Der er ingen puslefaciteter, men mulighed for at trække ind i et andet rum med en pusletaske og ellers kan man måske bruge barnevognen.
Der er microovn til flasker.
Kaffemaskinen brygger sort kaffe til 10 kr. og latte, capucino mv. til 15 kr. Medlemmer af Borup Kino får dog gratis kaffe, te og kakao.

Vi viser Bomshell d. 16. marts. Dørene åbnes til fællesspisning kl. 10, filmen starter kl. 11.
Vi viser Little Women torsdag d. 16. april. Dørene åbnes til fællesspisning kl. 10, filmen starter kl. 11.
Vi viser Sangklubben torsdag d. 7. maj. Dørene åbnes til fællesspisning kl. 10, filmen starter kl. 11.

Lys og lyd kan justeres efter behov.

Pris:
1 forestilling koster 75 kr. og kan købes på forskud eller ved ankomst.
Kommer man til alle tre forestillinger, køber man et sæsonkort til 180 kr. Dette skal dog købes forud, og inden første forestilling.

Man betaler sin biografbillet (75. Kr. Eller 180 kr.) via MobilePay til Borup Kino på 100932 og sender screenshot af kvitteringen, samt navn, til Janne og Simone (dine Momunity Mamas) på koege@momunity.dk , og så er man registreret.

Vil du være med til fællesspisning inden filmen, koster en madbillet 50 kr.

Køb madbillet her

Vi glæder os så meget til en hyggelig formiddag med jer og jeres skønne babyer.

!Obs! Bibiana giver kun en sandwich ved køb af billet til den første film i forsalg!

 

Månedens Mor

Momunity hylder mødre!

Mødre er guddommelige og vi føler ikke altid at mødre får credit nok for det de gør. Derfor har vi valgt at hylde en mor hver måned med titlen Månedens Mor og forære hende en fin buket blomster.

Vi har brug for jeres hjælp! Det I skal gøre er, at skrive til os på koege@momunity.dk, hvem I synes der fortjener at blive hyldet, samt en lille beskrivelse af begrundelsen for nomineringen. Så udvælger vi de mødre vi synes der fortjener det mest…

Vi håber at I bakker op. Der er nogle mødre som i den grad forfortjener det!

I samarbejde med Bjerre Flowers i Boru