fbpx

Dit lokale Momunity

Lejre

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

 Vi hedder Louise, Camilla og Jeanette, og du kan altid skrive til os på lejre@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Louise, Mama Camilla og Mama Jeanette

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

 Vi hedder Louise, Camilla og Jeanette, og du kan altid skrive til os på lejre@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Louise, Mama Camilla og Mama Jeanette

Kommende events

Kommer snart

Lidt billeder fra tidligere events

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

HIPPIE LIFE

Momunity-medlemmer får 10% på alt økologisk uldtøj og 30% på børnemeditationer med rabatkoden: Momunity

Hippie Life er en lille spirituel og bæredygtig hjertebusiness. Rikke Christensen, mor til fire og alternativ behandler med rødder i Lejre kommune, driver shoppen, hvor du lige nu kan finde lækkert økologisk uldtøj til børn fra tyske Cosilana. Derudover findes en stor samling af guidede børnemeditationer, som du kan downloade og lytte til, eller printe ud og læse op for dit barn.

Besøg www.engleborn.com og få rabat på kvalitet til dit barn!

Cafe Nova tilbyder 10% rabat på hele deres menukort til Momunity’s medlemmer!!!

(Gælder ikke drikkevarer)

Café Noova er Hvalsøs nye hyggelige kaffebar og spisested på Søtorvet, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer. Kaffe, kage, brunch, bøffer – kun fantasien sætter grænser. Der er en skøn atmosfære i cafeen og fine toilet- og puslefaciliteter.
Søde Murat Kolsuz, der arbejder på Café Noova, var med til at gøre mit første besøg på cafeen helt fantastisk! Venlig, hjælpsom, et hit hos min søn og oven i købet villig til at give rabat til vores medlemmer ❤️

Find telefonen frem, vis at I er medlemmer af Momunity og glæd jer til en dejlig oplevelse hos Café Noova! Og husk at sende dem et like på deres egen Facebook-side 👇

Læs mere på fb HER!

Pernille Vistisen tilbyder 10% rabat på alle behandlinger for Momunity’s medlemmer! Pernille er certificeret Totum Kropsterapeut i Januar 2020 og certificeret lifecoach i marts 2014. Kropsterapi er en behandlingsform, der skaber rum til det enkelte menneske, og behandlingen består af pulserende massage, meridianmassage, akupressur, zoneterapi, ledfrigørelser, åndedrætsteknikker og samtale. Ved kropsterapi frigøres fysiske og psykiske spændinger, og på den måde hjælpes kroppen til at helbrede sig selv. Kropsterapi kan både hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger og smerter og psykiske problematikker som fx stress og angst. Behandlingen tager udgangspunkt i dig, lige der hvor du er. Pernille er bosat i Torkilstrup, 4060 Kirke Såby – og det er også her, der tilbydes behandlinger. Kontakt Pernille og book en tid via mail på behandling@pernillevistisen.dk, eller find mere info på Instagram: @pernillevistisen_kropsterapi eller på Facebook: Pernille Vistisen Kropsterapi og coaching.

Absolute Beauty og Wellness er en skønhedsklinik beliggende midt på Søtorvet i Hvalsø. Klinikkens filosofi er, at man skal have det godt og føle sig godt tilpas, når man modtager behandling.
Her tilbydes alt fra massage, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger til hånd- og fodbehandlinger med mere. Der føres to amerikanske mærker, henholdvis makeup fra BareMinerals og hudpleje fra PCA Skin. Der er også mulighed for parbehandlinger, i samme rum.

Det er tre dygtige kosmetologer, der udgør hverdagen for skønhedsklinikken. Den ene, Goy, har også dygtiggjort sig indenfor massage, hvor hun udfører alt fra sportsmassage til hotstone-massage. Lena er kosmetologelev og vippetekniker. Michelle er kosmetolog ud til fingerspidserne og brillerer indenfor Shellac, massage, voks- og ansigtsbehandlinger.

Klinikken tilbyder Momunity-medlemmer 15% rabat på alt (gælder ikke klippekort og gavekort).

Så trænger du til forkælelse, er det hos Absolute Beauty!
Søtorvet 5, 4330 Hvalsø

Besøg hjemmesiden og book HER!

Akupunktør Iben Elisabeth Loft tilbyder 10% på alle akupunktur-behandlinger for Momunity’s medlemmer!
*Gælder ikke Hot Stone- eller Cupping-behandlinger

Iben er uddannet i 2016 fra Københavns Akupunkturskole og har taget al sin praktik i Vietnam, hvorefter hun blev selvstændig.
I hendes klinik i Lejre, arbejder hun med sundhed, balance, velvære og skønhed.
Iben har særlig fokus på smertebehandling, stress, modnings- og igangsættende behandlinger af gravide, samt kosmetiske ansigtsbehandlinger.

Akupunktur kan i særdeleshed anvendes til:
• Smertelindring
• Søvnløshed
• Stress
• Ledproblemer, fx kæbe/knæ/tennisalbue
• Maveproblemer
• Migræne/hovedpine
• Menopause
• Lændesmerter
• Allergi/Astma
• Svimmelhed
• Træthed
• Fertilitetsproblemer

Der udbydes desuden Cupping-behandlinger; et værktøj, man bruger til spændinger, muskelsmerter og udrensning af affaldsstoffer i muskelvævet, samt Hot Stone-massage; massage med opvarmede lavasten.

Book din tid og se meget mere om, hvordan akupunktur kan hjælpe dig på www.ibenelisabethloft.dk
Facebook: Klinik ved Iben Elisabeth Loft
Instagram: @klinik_ved_ibenelisabethloft Tlf: 42617428

Yoga Hvalsø tilbyder 10% rabat på alle yogahold for Momunity-medlemmer!
Gælder ikke sammen med andre tilbud

Yoga Hvalsø er et lille, spirende yogastudie, beliggende centralt i Hvalsø i “Pop Uppen” på Søvej. Det drives af ægteparret Jamie og Tanja, der har brugt mange år af deres liv på at rejse verden rundt og både undervise og uddanne sig i forskellige retninger inden for yoga.
Ægteparret drømmer om at skabe et lokalt og hyggeligt studie, der tilbyder mange forskellige hold, kurser, dagsretreats og rejser, og de er, med deres nye lokaler i Hvalsø, klar med endnu flere nye yogahold på både dansk og engelsk i den kommende sæson.

Se mere om yogahold, tilmelding og betaling på Yoga Hvalsøs Facebook-side HER

DinAktiveJordemoder tilbyder 10% rabat på alle holdaktiviteter for Momunity’s medlemmer!

Bag DinAktiveJordemoder, sidder den lokale ildsjæl Marie – en jordemoder med masser af erfaring fra både store og små føde- og barselsafdelinger.
Marie har specialiseret sig inden for bevægelse i graviditeten, såsom gravidyoga og træning både på land og i vand.
Maries mål med DinAktiveJordemoder er at hjælpe gravide, fra dér hvor de er i livet, til at blive så godt forberedt som muligt, både fysisk og mentalt, til graviditeten, til fødslen, men også til det nye liv som mor og familie.

Udover holdaktiviteter, tilbydes også forskellige jordemoderydelser; konsultationer, ammehjælp, akupunktur, rebozomassage, fødehjælp, doula-service (fødselshjælper), efterfødselssamtaler samt hjælp til at lære barselssystemet at kende (vedr. barselsdagpenge, sygemeldinger, arbejdstilrettelægning osv.).

Se mere og book dit hold på www.dinaktivejordemoder.com

Momunity-medlemmer får 10% rabat på alle yogahold.

Brug koden: MOMUNITY19

Yoga er en rigtig god modvægt til vores travle hverdag med familie og børn for at opnå større balance og livskvalitet. Vælg mellem “Styrkende yoga” eller “Afstressende restorativ yoga” – læs mere på www.yogamedmette.dk

Hvem er det for?
Du behøver hverken kunne gå i spagat eller meditere for at deltage – alle der ønsker styrke, afspænding eller ro er meget velkomne.

Bliv smidig og stærk i både krop og sind, og glæd dig til en fantastisk yogaoplevelse hos “Yoga med Mette”!

Læs mere om yogahold, tilmelding og betaling påwww.yogamedmette.dk eller kontakt Mette på yogamedmette@gmail.com.

CASU – Center for Alternative Sundhedsuddannelser – tilbyder rabat på bøger og uddannelse for Momunity’s medlemmer!

Bag CASU sidder sygeplejerske, zoneterapeut og Bachterapeut Susanne Løfgren, der i de smukke lokaler ved Ledreborg Slot tilbyder både behandling, uddannelse og foredrag og events. Susanne har viet sit liv til homøopati og har forfattet hele fire bøger om Bachterapi og naturbehandling af følelser, som du nu kan købe med rabat:

• BACH dit barn op – med Bachs Blomsterremedier. Normalpris 249kr – medlemspris 200kr (+ fragt)
• Kvinder i overgang. Normalpris 249kr – medlemspris 200kr (+ fragt)
• Introduktion til Bachs Blomsterremedier. Normalpris 249kr – medlemspris 200kr (+ fragt)
• Hunde har også følelser – støt din hund med Bachs Blomsterremedier. Normalpris 259kr – medlemspris 210kr (+ fragt)
Ovenstående bøger kan bestilles med medlemsrabat hos Susanne på mail@casu.dk. Se mere om bøgerne på www.casu.dk.

Der tilbydes derudover også 10 % rabat på Trin 1 af Bachterapeut-uddannelsen. Se mere om uddannelsen på www.casu.dk. Medlemsrabatten opnås ved at kontakte Susanne på mail@casu.dk.

Doula in a Box fra Careforbirth er en guide og minikursus i akupressur i graviditeten og til fødslen.

Lær at støtte kroppen under graviditet og fødsel med tryk på udvalgte steder, ved hjælp af akupressur.
Lær hvordan du kan smertelindre, sætte fut i veer, give ny energi eller måske bremse en vestorm og meget andet.

Med Doula in a Box er det nemt og overskueligt at lære. Og følelsen af at kunne gøre noget selv, er rar at gå til fødsel med. Både for den fødende og partneren.

Du får rabatten på 15 % når du bestiller et sæt Doula in a Box fra http://www.careforbirth.dk
Brug koden ‘Momunity`

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)