fbpx

Dit lokale Momunity

Lyngby-Taarbæk

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Louise, Sabina, Mette og Sofie, og du kan altid skrive til os på lyngby@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Sabina, Mama Louise, Mama Mette og Mama Sofie 🙂

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Louise og Sabina, og du kan altid skrive til os på lyngby@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Sabina, Mama Louise, Mama Mmette og Mama Sofie 🙂

Kommende events

Kommer snart

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

Få 20% hos Salon WOW / Kosmetolog

Rabatten opnås ved, at man booker en ønsket behandling og så skriver følgende rabatkode i kommentarfeltet: “momunity”

Ellers kan man oplyse rabatkoden ved Telefonisktidsbestilling tlf.: 4244 0998

Bestilling kan ske på følgende hjemmeside: https://www.wowkof.dk/

Adresse:
Sallingvej 25, st. Tv . 2720 Vanløse

Den Lille Krop, er en privatpraktiserende Klinik for Børnefysioterapi beliggende på Virum Vandvej 26b i Virum. Therese Walz har 18 års erfaring med børnefysioterapi og er specialiseret i undersøgelse og behandling af det lille barn som eksempelvis kan døje med favoritside og kranie skævhed eller anden kropslig asymmetri, uro og soveproblemer, udfordring med amning og fordøjelse eller motorisk forsinkelse. Udover individuel behandling, tilbyder Therese babyhold i sansemotorik og udendørs efterfødselsgymnastik. Du kan læse meget mere om klinikken og Therese på denlillekrop.dk.
I januar og februar måned giver Den Lille Krop 20 % rabat på alle individuelle behandlinger til Momunitymedlemmer. For at opnå rabatten skal du blot notere, at du er Momunitymedlem, når du booker din tid på denlillekrop.dk.

Derudover kan du sammen med dit barn i barnevognen, deltage i gratis udendørs efterfødselsgymnastik. Første gang er tirsdag d. 12/1 til og med tirsdag d. 9/2 kl. 13 – helt gratis og uforpligtende. Det eneste du skal gøre er, at melde dig til på denlillekrop.dk under booking og derefter events.Vil du gerne fortsætte din træning, kan du tilmelde dig det Efterfødsel – holdforløb, som starter d. 23/2 og koster 350 kr for 6 undervisningsgange.

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)