fbpx

MamaMATCH i din by

I Momunity vil vi gerne skabe nye relationer imellem mødre.

Et godt netværk kan virkelig gøre hverdagen sjovere og lettere for mor.  

Måske er du tilflytter i en ny by eller helt nybagt i dit moderskab og mærker en nye identitet spire? Måske er du en rutineret mor, som mangler et lidt større netværk? Måske er du mor i en særlig livssituation, som kun andre mødre i samme situation kan forstå? 

Momunitys Netværk er til dig, der gerne vil finde nye veninder.

Vi forbinder dig med andre mødre tæt på dit hjem.

Mere om MamaMATCH

Når du melder dig til et netværk i din kommune, kommer du automatisk på en venteliste. Vi opretter netværkene løbende, hver gang der kan samles minimum 4 deltagere og maksimum 10 deltagere i din kommune.

Hvis vi modtager mange tilmeldinger, forsøger vi at matche dig med de kvinder, som bor tættest på dig.

Vi sender alle deltagere i netværket en velkomstmail, så snart netværket kan dannes.

Vi opretter et chatrum til jeres netværk (Vi benytter Messenger på nuværende tidspunkt). Når du kommer ind i chatten, bliver du sammen med de andre i netværket  guidet gennem en præsentationsrunde, og så er I faktisk allerede i gang.

Det kan blive til hyggelige samtaler via chat og måske senere kaffedates, legeaftaler med børnene, gåture eller en vinaften – hvem ved?

Hver gruppe er unik, og derfor er det svært at forudsige, men vi håber, at du er klar på at være åben, imødekommende og selv bidrage til, at netværket bliver en succes.

MATCH - Trin for trin

– Du tilmelder dig på hjemmesiden (Kræver medlemsskab)

– Du modtager en kvittering med vejledning til at komme i gang, når netværket oprettes.

– Vi opretter dit netværket, når pladserne er fyldt ud.

– Vi opretter et særligt chatrum til jeres netværk.

– Vi hjælper med at starte samtalen i chatten.

– Vi håber, at I vil ende med at aftale fysiske møder, når I har lært hinanden at kende digitalt.


 

Vi forventer ikke, at MamaMATCH netværk vil fungere på samme måde som mødregrupper. Vores forhåbning er, at I får lyst til at mødes fysisk til en kop kaffe, når I først har lært hinanden af kende digitalt.

Måske mødes I kun en enkelt gang, måske bliver I hinandens veninder for livet. Der er ingen garantier, og det hele afhænger af netværkets dynamik.  

Hvad skal du forvente

Det er vigtigt, at alle kan deltage i et MamaMATCH på det niveau, som de synes er passende.

Vi ved, at du har travlt, så konceptet tilstræber, at du får mest muligt ud af netværket, på den mest tidseffektive måde.

Når du melder dig til MamaMATCH, forventer vi, at du er indstillet på at møde nye mødre og selv bidrage til, at nye relationer opstår.

Når et netværk dannes, sidder der kvinder klar til at møde netop dig, så derfor skal du kun deltage i et MamaMATCH med intentionen om, at ville prioritere aktiviteten.

Vi håber derfor, at du kun vil tilmelde dig et netværk ad gangen. Det er selvfølgelig tilladt at trække sig og prøve andre netværk, hvis dit match ikke lige sidder i skabet, eller forventningerne til netværket er forskellige blandt deltagerne.

Du skal huske at mærke efter, og kun forpligte dig til det, som giver dig energi. MamaMATCH er tænkt som en boost, men det må ikke tage pusten fra dig.

MamaMATCH kræver et medlemskab

Men heldigvis koster det kun 29 kr. / måned. Der er ingen binding.  – Lige nu 30 dages gratis<3

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)