Momunity – Dragør 

Events

Events i dit lokale Momunity

Facebook

Din lokale Momunity Facebook gruppe

Sophie Skriver

Din lokale Momunity repræsentant

Louise Sejer Petersen

Din lokale Momunity repræsentant

Momunity Rabat

Som medlem af Momunity får du 10% rabat hos de lokale erhversdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af MomuniTeam.

Du finder dine lokale Momunity Rabatter i kategierne Selvforkælelse, Sundhed, Børn og Mad & drikke.

Og som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity . 

Lokal erhversdrivende?

Er du lokal erhvervsdrivende, og har du lyst til at bidrage til Momunity, så kan du med fordel læse mere under MomuniTeam

Feststemning.dk

Kender du Dragørs lokale fest-pusher? Hvis ikke, så hop ind på www.feststemning.dk og tag et kig 🥳

Feststemning.dk har alt, hvad du kan ønske dig i flotte og dekorative festartikler bl.a. til baby shower, barnedåb og børnefødselsdag med mere end 30 forskellige temaer.

Derudover er der også et stort udvalg i øvrige festartikler samt pynt til både Halloween og jul 🎃🎅🎄

I samarbejde med Momunity Dragør giver Feststemning 10% i hele shoppen ved brug af rabatkoden ’MomunityDragoer’ til alle gruppens medlemmer.

Udover at kunne shoppe blandt et stort og lækkert udvalg, er der også mulighed for at hente varerne i Dragør på stort set alle døgnets tidspunkter – super lækkert, hvis du er presset eller bare ikke gider køre hele vejen til Fields 😜

Bag shoppen sidder Rikke, der selv er bosiddende i Dragør med mand og 3 børn – og webshoppen har også 100% base i Dragør med både kontor og lager.

Shoppen finder du her https://feststemning.dk/, og har du spørgsmål til enten produkter eller afhentning, kan du altid kontakte Rikke på 24485655.

Storm & Rod Yoga

Storm & Rod Yoga 

10% rabat til Momunity medlemmer – oplys blot dette ved tilmelding. 

Gå foråret i møde med overskud, velbehag, styrke og glæde i krop og sind. Skab balance i din krop og sind med øvelser fra mediyoga. Der er altid fuld opmærksomhed på åndedrættet, som er fundamentet i min undervisning. Alle kan være med også dig der aldrig har prøvet Yoga før. I dette forløb fokuserer vi på styrken omkring kernemuskulaturen og viljestyrke krydret med liflig selvomsorg for hjerte og sjæl. Tempoet er skiftende mellem langsomt og power – øvelserne dybdegående og styrkende. Over 8 gange laver du øvelser der øger din styrke/udholdenhed mentalt og fysisk. Du tilmelder dig ved at klikke deltager på eventet og skriver en mail på Stormrodyoga@gmail.com (skal bruge din mail til fakturering). Derefter indbetaler du de antal gange du kan på forhånd på mobilepay erhverv 687888. – 140 kr. pr. gang. Hvis du er forhindret, gives pengene ikke retur, men du kan give pladsen til en anden person. Lad os gå foråret i møde sammen ! SAT NAM

Onsdag den 11. marts 2020 kl. 19.15-20.45 pin Pusterummet, Halvejen 3 2791 Dragør

LÆS MERE OM STORM OG ROD HER 

Selvforkælelse

momunity rabat

Sundhed

momunity rabat

Børn

momunity rabat

mad & drikke

momunity rabat

Vi elsker feedback, så kom endelig til os hvis I kender til et godt tilbud vi skal være en del af.