Momunity rabat – egedal

Børn

Fillipogfillipa.dk – Webshop

 

Køb lækkert design hos fillipogfillipa – Du kan selv vælge hvordan dine ting til babyværelset skal se ud eller vælge imellem de mange allerede lavede designs. 

 

Som medlem af momunity kan du få 10% ved køb hos Fillipogfillipa.

 

Find dem på facebook, Instagram eller på hjemmesiden som findes her

 

 

 

KolikTAKTIK – Ølstykke

KolikTAKTIK er et online-univers for forældre med urolige og grædende babyer.

På hjemmesiden www.koliktaktik.dk vil du kunne læse om de bagvedliggende årsager til gråd og uro, og du får inspiration til at hjælpe din baby.

Du kan også vælge at tilmelde dig vores 7 ugers onlineforløb, hvor du får adgang til en velafprøvet taktik til at komme igennem en hård periode og samtidig får rådgivning både til dig og din baby og et fællesskab med andre i samme situation.

Som medlem af Momunity får du ekslusivt adgang til forløbet med 15 % rabat. Benyt rabatkoden: MomunityEgedal

My Wood Design – Webshop

 

My Wood Design er en lille online shop med fine udskæringer i birkefiner. Vi har bla. fødselstavler som er en perfekt og unik gave til dåb eller fødselsdag eller fine navneskilte til børneværelset.

Brug koden EGEDAL10 og få 10% rabat på hele shoppen.
Afhentning i Smørum er også muligt efter aftale, så du sparer fragten.  

Find shoppen her

RB Media Group – Jyllinge

RB Media Group dækker over flere forskellige fotokoncepter til private, lige fra portrætter til bryllupsfotografering og meget mere.

Vi giver minimum 10% rabat på alle private fotoopgaver. Du kan komme ud i vores hyggelige studie i Jyllinge eller vi kommer ud til en lokation du vælger.

Det er os der står bag:

www.happysmiles.dk (Her får du 10% rabat)

APA – Ølstykke, Stenløse og Jyllinge

 

APA er lokal forankret aftenskole hvor de fleste undervisere er afspændingspædagoger og yoga lærer. 

APA tilbyder 10% rabat på følgende hold:

Efterfødsel – Til mor efter en fødsel hvor mavemuslerne vil blive tjekket, og vejledt i at styrke dem igen. Skulder, nakke øvelser til spændte muskler, bækkenbundsøvelser og måske en diskodans med baby.

Kombi – Efterfødselshold og tumlingeleg bliver kombineret.

Tumlingeleg – Vi stimulerer barnet på en sjov og lærerig måde. Vi laver “Vild med dans baby”, slår koldbøtter og laver “Mor Squat” og meget mere. Der vil være tid til individuel motorik snak om jeres børn.

 

Find APA’s hjemmeside her

 

 

Mais & Co – Webshop

Kvalitetsbøger til de mindste

Mais & Co. udgiver kvalitetsbøger til de allermindste (0- 5 år), som både kan underholde, er fyldt med læring og kan bruges til sprogstimulering og dialogisk læsning. Bøgerne, der udgives på forlaget, udvælges i samråd med en læsefaglig konsulent, en tale-høre konsulent og en børnehavepædagog, for netop at finde de bedste.

Som medlem af Momunity får du 15 % rabat ved brug af koden. MomunityMais på www.maisogco.dk

Bøger kan også bestilles og afhentes efter aftale i Stenløse, hvis lager haves. Skriv til merete@maisogco.dk  (så kan fragten spares).

 

DCT DANS – Stenløse

 DCT DANS tilbyder 10 % til Momunity medlemmer på alle dansehold i Egedal Centret ved brug af koden “momunity” i kommentarfeltet ved tilmelding.

DCT DANS er Danmarks nye danseskole, som har hold for børn og unge i alderen 2-18 år. Danseskolen er de billigste på Sjælland, og har lokation i Egedal Centret lige over Netto.

Find hjemmesiden her