Momunity rabat – EGEDAL 

Selvforkælelse

Clinique La Vie 

 

Hos Clinique La Vie kan du få smuk hud, bryn og vipper. Du kan derudover få 10% rabat på behandlinger som medlem af Momunity. 

Se mere og book HER

 

 

 

By Nordahl – Smørum

I tilbydes nu 10% medlems rabat hos BY Nordahl

By nordahl har klinik i Smørum og tilbyder lash lift m. Farve af vipper (jeres pris 360kr), shellac (jeres pris 225kr), farvning af bryn ifm. Anden behandling (jeres pris 45kr) mv.

Derudover tilbyder vi at komme hjem til dig og udføre ydelsen i trygge rammer hvis du eksempelvis er på barsel. Derudover kører vi også ud til mødregrupper. Skriv for nærmere pris på dette arrangement.

Se Instagram: @By_nordahl

Vi glæder os til at gøre jer endnu lækrere 💞
🌸

Oplys Momunity rabat ved booking 🤗

Fischer Massage – Værebro 

 

Martin giver en fantastisk massage – vi ved det, for vi har prøvet det 😉 Derudover giver han også 10% rabat til medlemmer af Momunity. 

 

Se mere og book HER 

 

 

 

ASJ Massage – Stenløse

Hos ASJ Massage er vi glade for at kunne tilbyde 20% rabat på alle behandlinger til medlemmer af Momunity samt deres husstand.

 

Vi er naturligvis klar over at massage er en tillidssag, og derfor vil vi også gerne tilbyde 50% rabat på den første behandling, så du kan mærke om massage, og den måde vi udfører den på, er noget for dig.

 

Hos ASJ Massage tilbyder vi forskellige former for fysiurgisk massage. Bl.a. Graviditetsmassage på speciel pude til maven samt børne- og ungemassage.

Formålet med massagerne er at aflaste områder som er spændte eller på anden måde til gene i hverdagen. Vi søger at rådgive omkring kroppen så fremtidige gener undgås og at arbejde med kroppen på en sådan måde at vi tilgodeser de individuelle behov og grænser.

Vores massør Andreas Johannsen har mere end 10 års erfaring med massage samt 15 års erfaring indenfor eliteidræt, som både mental coach og træner. Han har derigennem en meget stor viden om kroppen og kan afhjælpe problemer ved at løsne de rigtige steder i kroppen og ikke kun arbejde der hvor genen er.

Andreas har en universitetsgrad i idræt samt RAB-godkendt massør med mere end 800 lektioners uddannelse, specifikt indenfor massage.

 

Vi glæder os til at byde dig og din husstand velkommen i vores nye lokaler i Stenløse.

 

 Se mere og book HER 

Lisa Ludvigsen – udkørende fysirurgisk massør 

 

Lisa har blide hænder, men de kan også gå til makronerne hvis man ønsker det, og så kan hun komme til dig,  hvor end du er i kommunen. 20% til medlemmer af Momunity.

 

Se mere og book HER  

 

 

 

Hudpleje og Velvære – Måløv

Hudpleje & Velvære er en klinik som har eksisteret siden 2005.
Ann har gennem årene serviceret og behandlet utallige glade kunder.
I 2018 flyttede hun klinikken fra Egedal centret, til et hyggeligt mindre lokale på Veksø Bygade 26, i Veksø.
Ann behandler teenagere, mænd, kvinder og ældre.
Hun er partner med Ung Egedal og afholder årlige hudpleje -og makeup kurser for unge. Samt Teenage-fødseldage, for pigegrupper.
Ann er aut. Cidesco kosmetolog og har mange års erfaring indenfor hudpleje, sundhed, kropspleje og makeuplægning.
Ann har arbejdet som makeupartist på tv.
Ann behandler med, og forhandler Dermalogica og Jane Iredale mineralmakeup.

Hos Ann er to ansigtsbehandlinger aldrig éns.
Alt skræddersys efter behov, hvad enten det har et løsningsorienteret formål, eller blot skal nydes.
Du er velkommen til at ringe for mere info, eller du kan booke tid online, allerede nu.
Du kan også følge klinikken på facebook – Hudpleje & Velvære

Se mere og book HER 

 

 

 

 

 

Fotograf Christina Rex – Ølstykke

Christina tager de mest fantastiske billeder af dig, hvad end du ønsker et professionelt eller eventyrligt portræt af dig selv. Hun giver også 10 % på udvalgte produkter og billeder. Spørg hende for nærmere info ved booking. 

Se mere og book HER