Momunity Indre København 

Events

Events i dit lokale Momunity

Facebook

Din lokale Momuity Facebook gruppe

Milla Rosa Buch

Din lokale Momunity repræsentant

Irina Berstein

Din lokale Momunity repræsentant

Momunity Rabat

Som medlem af Momunity får du 10% rabat hos de lokale erhversdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity Rabatter herunder.

Og som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity . 

Lokal erhversdrivende?

Er du lokal erhvervsdrivende, og har du lyst til at bidrage til Momunity, så kan du med fordel læse mere under MomuniTeam

Calmlish webshop

VI DRØMMER OM EN VERDEN HVOR RO ER DET NYE SORT” HVAD ER CALMLISH?

Calmlish er et ærligt og holistisk livsstilbrand. Calmlish er sammensat af ordene “calm” + “stylish”. Vores ønske bag Calmlish er, at skabe et nyt ideal hvor ro er moderne og stilfuldt – og hvor vores succeskriterie i verden er at trives fremfor at drives. For os betyder Calmlish en livsstil med sanselig tilstedeværelse og forførende ro. Det betyder at fællesnævneren for alle vores produkter er ro. Alle vores beauty tools og livsstilsprodukter er designet til at skabe en tilstand af ro i sindet, ro i kroppen og ro i huden.

HISTORIEN BAG CALMLISH

Calmlish startede under navnet Honest Beauty Talks i 2015, med en samtale mellem Maja og Tanja. En samtale og et håb om en lidt mere ærlig og kærlig skønhedsbranche. Et ønske om, at vi som kvinder lærer at fylde os selv op med selvkærlige ritualer, der giver os en virkning på både hud, krop og sind. Heraf opstod navnet Honest Beauty Talks. Det, vi har lært i vores arbejde som henholdsvis kosmetolog og holistisk hudterapeut igennem de sidste 10 år, er, at det er utroligt hårdt arbejde at symptombehandle, og det giver aldrig rigtigt et helt tilfredsstillende resultat. Løsningen er, at vi bliver nødt til at lægge lidt mere energi i dét vi gør, de produkter vi bruger, den måde vi bruger dem på – og vigtigst af alt – finde årsagen til “problemet”. “VORES ERFARING ER AT STRESS ER EN AF DE STØRSTE ÅRSAGER, NÅR DET GÆLDER SUNDHEDS- OG SKØNHEDSUDFORDRINGER” For os er det vigtigt at følge med tidens ånd og skabe produkter ud fra tidens behov. En af vores tids store udfordringer er stress. Derfor er omdrejningspunktet for alle vores produkter at skabe ro i en verden, hvor man konstant skal stå til rådighed. Vi har en stærk mission om at skabe behagelige øjeblikke og give ro i hverdagen med ærlige, stilfulde produkter du kun behøver købe én gang.

Med koden “MOMUNITY” opnår du 10% rabat på køb. 

Babysigning

På hjemmesiden
http://www.babysigning.dk/
får du redskaberne til at kommunikere med dit barn før det endnu rigtig kan tale. Rabat koden er: Momunity
Du får 10 % på hele hjemmesiden, både produkter og babysigning hold.

Selvforkælelse

momunity rabat

Sundhed

momunity rabat

Børn

momunity rabat

mad & drikke

momunity rabat

Vi elsker feedback, så kom endelig til os hvis I kender til et godt tilbud vi skal være en del af.