MomUniverse

Velkommen til MomUniverse !

Tænk hvis du havde ét sted hvor du som mor kunne føle et frirum. Et rum med inspiration og god energi, et rum hvor det var bare lidt lettere og sjovere at være mor.  Det har vi selv manglet da vi stiftede Momunity og derfor har vi skabt MomUniverse i samspil med 100 frivillige mødre og over 250 samarbejdspartnere som alle ønsker et fællesskab med plads til alle mødre i alle aldre.

Få ubegrænset adgang til hele MomUniverset af vidensdeling, rabatter, webinarer, giveaways, events og meget mere…

momuniteamhurra

Som Momunity medlem får du:

MomuniTILBUD

Vi har samlet en helt masse smækre rabatter som du kan bruge både ude i virkeligheden som på nettet. Her finder du både rabatter til mor, barn, til hjemmet og til en grønnere hverdag. 

MomuniTID

Vi skal mødes! Vi laver flere, store events nogle gange om året som du simpelthen ikke må gå glip af. Det er dit getaway, og hvad er bedre end at tilbringe den tid med mødre der fuldt ud forstår dig? Som Momunity Medlem får du invitation til eventet fem dage før andre og du vil være en af dem som får en lækker goodiebag. 

MomuniTV

På MomuniTV har vi samlet et hav af stærke og inspirerende kvinder. Mange af dem lever af at dele deres viden med andre. Det kan handle om alt fra fødsel til spiritualitet, skilsmisse og madlavning eller endda hvordan du træner bedst med et barn på armen, eller finder tid til dig selv. 

MomuniTREAT

Vi forkæler vores medlemmer med giveaways. Vinderen offentliggøres på vores Instagram og bliver kontaktet via mail. Så snart du er medlem har du et lod i puljen:o)

Og meget andet...

Vi bygger løbende det hele op sammen med vores næsten 100 Mamas og vi vil ELSKE at du tjekker ind i fællesskabet!

Medlemsskabet kan opsiges når som helst, og du er ikke bundet til noget. Ønsker du ikke at være medlem af Momunity DK lige nu, så husk at vores lokale Facebook fællesskaber er gratis, og du kan finde dem og de lokale rabatter i oversigten nederst på siden!

 

 

Rabatter fra
Pixiezoo, BidKærligt, Greengodess, Calmlish, feststeming.dk, Pyntebørn og mange flere… 

 

 

 Webinarer, videoer med
Mette Carendi, Maj My Humaidan, Katrine Birk, Lotte Palsteen, Susanne Løfgren og mange flere… 

 

Temaer om 
Fertilitet, babysigning, mor med overskud, skilsmisse, ekstramor, teenagere, spiritualitet, yoga/børneyoga, meditation, økonomi og meget mere…

 

 

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity Podcast

Få 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo ved at bruge koden

 “Momunitypodcast30” via dette link