Momunity Nørrebro

Events

Events i dit lokale Momunity

Facebook

Din lokale Momunity Facebook gruppe

Maria Eli Stegemeyer, Maria Kiil-Skov & Nanna Lundt-Hansen

Dine lokale Momunity repræsentanter

Momunity Rabat

Som medlem af Momunity får du 10% rabat hos de lokale erhversdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity Rabatter herunder. 

Og som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity . 

Lokal erhversdrivende?

Er du lokal erhvervsdrivende, og har du lyst til at bidrage til Momunity, så kan du med fordel læse mere under MomuniTeam

Nova Møbler

Nova Møbler

10% med koden “MOMUNITY10” 

Koden gælder på hjemmesiden www.novamobler.dk samt butikken på Nørrebro og i Århus

Koden gælder ikke kurve, kunst og specialbestillinger

“Vi designer og producerer hovedparten af vores mange træ- og stålmøbler selv, men vi forhandler også udvalgte produkter fra danske og internationale brands. Såsom Hay, Innovation Living, Woud, &tradition, Linie Design, Tom Dixon, Anglepoise og mange flere. Alle med det til fælles, at de passer ind i vores formsprog, og det designunivers vi ønsker at skabe hos Nova Møbler.”

Vores eget møbelmærke BY SOL tegnes af os selv, og produceres for en stor del på vores eget snedkeri i Indonesien, som vi startede op i 2006. Denne del af vores designs er hovedsagelig produceret i teaktræ, som er en indonesisk træsort, og i den udstrækning det er muligt, anvender vi genbrugstræ.

Det genbrugstræ vi bruger, kan fx stamme fra gamle huse eller både, og det giver et råmateriale, som ikke blot er mere bæredygtigt, men som også en historie med sig, og en smuk patina, der giver en ekstra dybde i træets varme farve. Alle møbler håndlaves på vores snedkeri, og hvert møbel er unikt.

Udover produktionen fra vores eget snedkeri, samarbejder vi med dygtige producenter i Europa og Japan. Her bliver størstedelen af vores egetræsmøbler produceret, og den grundige og detaljeorienterede håndværkstradition er tydelig at spore på disse møbel-designs.

Udover vores internationale produktioner, bliver en del af vores produkter også til lokalt i København. Både på vores eget snedkeri, og i samarbejde med andre dygtige lokale københavnske snedkere. Bl.a bliver Nova Møblers meget populære linoliumsborde lavet lokalt her i København.

Fælles for vores designs, er at de som oftes tager inspiration fra 50’erne og 60’ernes møbeldesigns, som vi virkelig holder af her hos Nova Møbler.

Faktisk elsker vi de fine runde former fra 50’erne og 60’ernes møbeldesigns, og når vi engang imellem falder over et smukt originalt eksemplar af de klassiske designmøbler, så restaurerer og ompolstrer vi dem på vores eget værksted. De ompolstrede originaler sælges efterfølgende i vores fysiske butikker. Vi kan også ompolstre dit eget designereksemplar i vores polstrer værksted, hvis du ligger inde med en klassiker, der trænger til nye hynder eller betræk. “

Divaen & Krudtuglen

10% på både butik og webshop med koden Momunity10. 
Divaen & Krudtuglen på Elmegade forhandler børnetøj fra 0-14 år og syr selv meget i Liberty; både tøj, sengetøj, ammepudebetræk og tæpper. Butikken har både faste mærker samt enkelte unika varer til både børn – og voksne – med tøj, smykker, hårpynt, strik, sengetøj og meget mere. De forhandler blandt andet mærker som Mar Mar, Konges Sløjd, Soft Gallery, Sebra, Jelly Cat og Huttelithut

Selvforkælelse

momunity rabat

Sundhed

momunity rabat

Børn

momunity rabat

mad & drikke

momunity rabat

Vi elsker feedback!