fbpx

Dit lokale Momunity

Odense

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Cecilia, Stine og Johanne, og du kan altid skrive til os på odense@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Cecilia, Mama Stine & Mama Johanne.

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Cecilia, Stine og Johanne, og du kan altid skrive til os på odense@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Cecilia, Mama Stine & Mama Johanne.

Kommende events

Coronavenlig udendørstræning

Vi laver udendørs træning med kropsvægt. 

Du skal bare møde op som du er. 

Følg med i facebookgruppen – Vi laver løbende opslag om tid og sted

Vi vil komme hele kroppen igennem og få pulsen op. Alle kan være med – lige meget hvilken form i er i. Jeg vil selv være med i det meste af træningen, men selvfølgelig også være der for jer. Jeg tilpasser øvelserne til jer undervejs, så alle kan føle sig trygge og gå derfra med en god fornemmelse i kroppen og et smil på læben 💚

 
Om mig:
Mit navn er Stine og jeg bor sammen med min kæreste Tobias og min datter Mai på 2,5. Jeg er uddannet cand. scient i idræt og sundhed på syddansk universitet i 2019 og arbejder nu i en fuldtidsstilling i projektet “Hele Danmarks familieklub”. Jeg har dog en stor stor kærlighed og faglig viden om træning og har tidligere både været personlig træner og hold træner primært for kvinder 💚 Siden corona har jeg lavet en masse udendørstræning, som i også kan se på min Instagram: Stine_margrethe_ og jeg har selv været aktiv udøver af styrketræning på mit sjette år nu. Jeg har en drøm om på sigt at starte mine egne graviditetshold og træning til kvinder efter fødsel 💚

Lidt billeder fra tidligere events

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

50 kr. rabat ved køb af første medlemsboks med koden “mom50”

Mit navn er Claudia og jeg er indehaver af Preggobox. Under min egen graviditet kom det bag på mig hvilken identitetsforandring, man gennemgår som gravid og som mor. Den øjeblikkelige uendelige trang til omsorg for et lille væsen, ændrede fuldstændig mit blik på mig selv, og de ting jeg kunne gøre, for at give mit barn de bedste vilkår.

Et barn senere – med alvorlig børneeksem, en trang til at gennemskue den forvirrende jungle af skønhedsindustrien og af mangel på gode produkter under min graviditet, blev fundamentet for Preggobox grundlagt. Jeg ønsker at sprede budskabet om effektive, naturlige og uskadelige ingredienser, gravide kvinder kan bruge med god samvittighed. Preggobox indeholder alt det du bruger til dagligt, samtidig er der produkter mod velkendte graviditetsgener, vitaminer og naturlig smertelindring.

Med Preggobox ønsker jeg ikke kun, at skabe fokus på ingredienser og produkter. Jeg håber at Preggobox kan være med til at give gravide kvinder, den opmærksomhed og omsorg de fortjener. Der er så meget fokus på barnet, men mor er altså lige så vigtig. Så for dig kære kommende mor, ønsker jeg at ventetiden bliver fyldt med velvære, selvkærlighed og en velplejet Preggo-mama!

 

 

 

Marianne Højer Andersen fra Family Health tilbyder individuelt tilpasset privat sundhedspleje til den enkelte familie og mødregruppe. Hun tilbyder medlemmer af
Momunity Odense 10 % på alle mine pakker og forløb.

Hvad er Family Health?

Family Health tilbyder individuelt tilpasset privat sundhedspleje til den enkelte familie og mødregruppe.
Sundhedspleje er forebyggelse af den fornemmeste karat, og kan tidligt opfange hvis der er mistrivsel hos barnet eller i familien.

Jeg har en bred faglig baggrund på familie-og børneområdet – og er Autoriseret Sundhedsplejerske, Sygeplejerske og Proffesions Bachelor i Pædagogik.

Det er derfor vigtigt at I får den højeste kvalitet af sundhedspleje, og med min brede faglighed og erfaring kan jeg garantere dette.

Jeg lægger meget vægt på barnet og familiens individualitet og tilpasser mit tilbud præcis til jeres behov.

Jeg tilbyder:

– Individuelt tilpassede besøg i den enkelte familie. Herunder graviditetsbesøg, og besøg efter fødslen og i barselsperioden.

Vejledning omkring amning, søvn,
Stimulation, barnets udvikling, kost, søskende/jalousi, parforhold.

– Undervisning og vejledning i mødregrupper.

Intensivt mødre-gruppe forløb -med babymotorik,
Instruktion i IAIM Babymassage og undervisning i relevante emner tilpasset babys alder.

– Instruktion i IAIM babymassage, individuelt eller i grupper. Kan også tilbydes online.

– Støtte og vejledning til forældre, i forhold til bestemte problemområder som giver udfordringer i forhold til jeres hverdag i familien.
Det kunne være udfordringer med amning, søvn, kost eller selvstændighed.

E-mail – kontakt.familyhealth@gmail.com

Mobil – 60147071

Læs mere om hvad jeg tilbyder på: https://www.dkfamilyhealth.com


 

Jeg er meget glad for at kunne tilbyde samarbejde med jer.

Jeg er årgang 1954, gift, mor til en, farmor til en og bonusbedste til to.

Jeg har en baggrund som syge- og sundhedsplejerske, men har forladt det etablerede for godt 20 år siden. Jeg har klinik midt i Odense – Torvegade 1, 2 sal, hvor jeg kan tilbyde zoneterapi og massage, og jeg arbejder som zoneterapeut i et firma to dage ugentlig. Og jeg kører gerne ud, hvis I er en flok, der vil høre om zoneterapi eller er mindst 3, der vil have behandling.

Jeg synes det er fantastisk at arbejde med børn, jeg elsker den kontakt, jeg kan opnå og synes det er dejligt at få resultater med ganske få behandlinger. Det jeg oftest behandler for er det, jeg karakteriserer som “startvanskeligheder” ondt i maven, skrigeture, fordøjelsesproblemer og søvnproblemer.

Jeg har en massagebriks med plads til maven, så jeg tilbyder også graviditetsmassage.

Jeg kan tilbyde 10% rabat til medlemmer af Momunity og jeg vil gerne starte samarbejdet op med en graviditetsmassage, og en times massage til en mor – gerne en, der trænger hårdt efter et langt ammeforløb.

Hilsen Lene Rohde.

Malene er psykolog med ekspertise indenfor graviditet og moderskab. Hun tilbyder medlemmer af Momunity Odense 10 % rabat på samtaleforløb.  

Hej!  

Mit navn er Malene og jeg er psykolog med særlig ekspertise inden for graviditet og moderskab. 

Jeg brænder for at hjælpe gravide og mødre til at opnå mere glæde, flere handlemuligheder samt til at stå stærkere i deres moderskab. 

Jeg tilbyder terapi i flere formater: 

– I min klinik i Odense  

– Online terapi  

– Samtaler hjemme hos dig (Odense og omegn) 

– Walk & Talk samtaler  

Jeg kan hjælpe dig med følgende problemstillinger: 

– Efterfødselsreaktioner 

– Fødselsdepression 

– Angst 

– Fødselstraumer 

– Angst for fødsel 

– Problemer i parforholdet 

– Dårlig samvittighed  

– Utilstrækkelighed 

– Balance mellem karriere og familieliv 

Jeg tilbyder en gratis og uforpligtende 30 minutters afklaringssamtale inden du starter et samtaleforløb hos mig. Så er du sikker på, at kemien passer og at du har tillid til, at jeg kan hjælpe dig. 

Jeg holder desuden oplæg i mødregrupper – om alt fra parforhold efter baby, egenomsorg i moderskabet, dårlig samvittighed og grænsesætning – eller et emne, I selv beslutter.  

Læs mere på www.mamacircle.dk eller send mig en mail på kontakt@mamacircle.dk hvis du ønsker en gratis 30 min afklaringssamtale. Så ringer jeg dig op, så du kan høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med lige præcis dine udfordringer. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

De bedste hilsner
Malene 

www.mamacircle.dk 

 

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)