Dit lokale Momunity

Østerbro

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Belinda, Tina og Helena, og du kan altid skrive til os på Oesterbro@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben!

Kram fra Mama Belinda, MamaTina og Mama Helena.

Kommende events

UnWine

Udsat pga. COVID-19.

24 september 2020
Kl. 19.00
Beviamo, vinbar, Nordre Frihavnsgade 58

Så er det vidst på tide, at komme ud af Corona og sommerferie boblen, og møde nogen nye mennesker! Vi håber derfor på, at I alle kommer og drikker et glas vin med os, helt uforpligtende. Kom som du er, og vær med lige så længe det passer dig. 

Vi har før haft stor succes med vores vin aftener, så I skal ikke være bange for, at der kun sidder en eller at det bliver mærkeligt. Det bliver hyggeligt, og især hvis vi er mange. 

Så sæt kryds i kalenderen den 24 september!

vi starter kl 19.00, men hvis du har et barn der lige skal puttes, eller en opvask som lige skal ordnes, så kan bagefter.

Vi ses,

Kh. Belinda, Tina og Helena

 

Lidt billeder fra tidligere events

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

Butanik er en fremragende lille butik, som har den helt rigtige Østerbro vibe. Den oser af trend og nutidig design, og så er vi så heldige, at de vil give os 10% på HELE butikken.
Butikken er startet af Jørn og Lukas Lund, og specialiserer sig inden for kaktus, sukkulenter og andre smukke planter. Så hvis I skal have nyt liv i hjemmet, så kik forbi Classensgade 10, her kan du helt sikkert finde noget der vil opgradere. www.butanik.com

Til alle jer kære mødre 🙂
Jeg vil gerne tilbyde jer 20% på jeres første bookning i min hyggelige skønhedsklinik, Boss Beauty. Den ligger på Ålborggade 4 – Østerbro. En god Mommy forkælelse – forkæl dig / en veninde / kollega hvad enten det er en dejlig ansigtsbehandling – diamant peeling – wax – farvning – retning bryn & vipper eller en god massage. Skriv til mig her på FB – messenger. Glæder mig til at forkæle jer.

Læs mere HER 🙂 

Man kan da ikke andet end, at forelske sig i de her fine porcelænsbogstaver! Og så er der endda 10% rabat på dem i februar og marts, særligt til jer medlemmer af Momunity.
Anja Louise har sit eget keramikværksted ”Heimat” i Silkeborggade og producerer de fine porcelænsbogstaver i gennemfarvet porcelæn. Værkstedet grundlagde hun i 2011 og har solgt porcelæns-jule- og påskepynt under navnet ”Heimat” i mange butikker i Danmark og udlandet.

Anja Louise er mor på Østerbro og på barsel med sit 4. barn, Gertrud.
For hende er Østerbro det perfekte sted at holde barsel: – gode gåture rundt om søerne og i Fælledparken, inspirerende butikker og mange efterfødselstilbud. Anja Louise fik sit første barn i år 2000, det næste i 2004 og nummer 3 i 2007. Og nu en efternøler på knap 6 mdr. Og så er hun endda en af vores egne Østerbro mødre.

I kan se mere her: https://www.facebook.com/heimat.dk/posts/2801616566560817 eller på www.momunity.dk

Det er en fantastisk tid vi går i møde! Sommeren er over os, og vi har forhåbentlig lagt det værste af Coronatiden bag os. Derfor synes vi, at det er tid til lidt selvforkælelse, og har i den forbindelse lavet et rigtig godt samarbejde med Nadislene, som ejer Miss Nails. Hun vil give jer medlemmer en særlig rabat på 15% på ALLE behandlinger. What’s not to like 🙂

Hun skriver selv:

“I have always been in love with the idea of making people feel good about themselves. Getting your nails done is a great way to update your look and keep up with ever changing trends without breaking the bank. I wanted to create an inviting, personable environment for everyone to feel happy, relaxed and pampered. I have opened a luxury nail studio in Østerbro, where you are welcome anytime to get fresh and clean nails.”

Hjemmeside: http://www.missnails.dk
instagram: @missnailsdk
Facebook: Miss Nails Manicure & Pedicure
Telf: 25 59 31 88
Mail: missnailsdk@gmail.com
Adresse: Willemoesgade 74 kld. 2100 kbh. Ø.

20 % rabat på første box med koden “Littleunboxmomu”

Littleunbox har skabt en lækker abonnementsbox skræddersyet til dit babys alder. 

Produkterne varierer fra måned til måned og passer til barnets alder og udviklingstrin.

www.littleunbox.dk

Cloudecake giver 20% rabat, på de smukkeste blomster, som vil få enhver til at lyse op.

Bag Cloudcake står Line, som efter en lang karriere indenfor marketing og IT tog springet her i efteråret og nu satser alt på at gøre Cloudcake til Danmarks største og smukkeste webshop for hårpynt med farverige blomster og fin pynt.

Besøg Line på http://www.cloudcake.dk eller følg med på FB og IG på hhv https://www.facebook.com/cloudcakeshop og http://www.instagram.com/cloudcake.dk

Brug rabatkoden: Momunity20

Kys og kram vil gerne give 10% på hele butikken. Kys og kram er en meget personlig og hyggelig lille butik, som har lige det man skal bruge til sine børn og lidt til sig selv. Butikken, som er ejet af Liselotte, har har været så venlig at give alle jer medlemmer 10% på HELE butikken! Og fik vi nævnt, at hun har alle mulige fantastiske mærker såsom Levis, Kids up, Wheat, Lysgaard, Freoli, Depeche, Molo, Levinski og Me too. Så man kan med garanti finde noget, som kan bruges. Hun skriver selv; Vores vision er at skabe et trygt og varmt miljø, hvor du i ro og mag kan gøre dine indkøb til gode og konkurrence dygtige priser i et hyggeligt og trygt miljø. Og det har hun formået at skabe.

Kik forbi butikken på Nordre frihavnsgade 86 eller https://www.kyskram.dk/

10 % rabat 

Mit navn er Katja Hamalainen, og jeg er frisør med kærlighed til mit fag helt ind i hjertet.
Jeg er uddannet i STUHR, og har mere end 10 års erfaring i branchen, fra nogen af Københavns bedste saloner.
Med diverse kurser, både i ind og udlandet, gør jeg mit ypperste til fortsat at dygtiggøre mig. For mig er det vigtigt at følge med tiden og udvikle mine kompetencer.

Dedikation, kreativitet og kundepleje er et kæmpe must for mig, og så er jeg enormt perfektionistisk. Hos mig bliver der sat god tid af til din behandling, det er vigtigt vi har ordentlig tid til konsultation, og du føler dig hørt i dine ønsker, inden vi går i gang.
Jeg står heller ikke med 2 kunder på én gang, din tid hos mig er DIN tid.

Jeg håber meget at se dig i mit hårstudie eller på https://www.hamalainenstudio.com/
De bedste hilsner Katja Hamalainen

Se mere på https://momunity.dk/oesterbro/10 

Beauty Boulevard tilbyder 10% hos bookinger hos deres master stylist, Jennifer. Så hvis du ønsker, at gøre lidt ekstra for dig selv her i juletiden, så besøg deres luksuriøse klinik.

“Vi tilbyder alle former for behandlinger fra voks, shellac og massage til behandlinger af øjenvipper og øjenbryn. Alle vores beauty stylister er special uddannet indenfor hver deres fag og yder altid den bedste service samt behandling. Hos Beauty Boulevard, bruger vi kun kvalitetsprodukter for at sikre vores arbejde, såvel som vores kundeservice lever op til vores kunders standard”

Adressen er Strandboulevarden 66 og de kan findes HER 

Tilbud til fædre samt jer begge som par.

Gratis opstartssamtale (værdi 500 kr.) og 10% rabat på øvrige samtaler.

Nyfar.dk drives af Kasper som er coach og psykoterapeut med praksis på Østerbro.

 Til fædre

Nyfar.dk er et tilbud til nye og kommende fædre der ønsker at finde mere ro og glæde i familien og i rollen som far.

I et forløb hos Nyfar.dk, får du, som far, viden og indsigt i både din biologiske- og sociale arv. På den måde kan du tage stilling til om du lever sit liv som du gerne vil, og om det har indflydelse på hvordan du er, som både partner og far.

Du får inspiration og støtte til at finde de nødvendige ændringer, som støtter din udvikling for at du kan nå dine ønsker og mål som far – til gavn for både far, mor og barn.

Til par

Hvad sker der når I indtager den nye rolle som forældre?

Hvordan kan I forberede jer til de nye roller og bevare gnisten, når der går far, mor og børn i den?
Hvad sker der med parforholdet, når I bliver forældre?
Hvad sker der med jeres identitet, samvær og den seksuelle tiltrækning når der kommer børn ind i hverdagen.
Hvordan sikre I et optimalt samarbejde om jeres barn og familie?

Kontakt endelig Kasper hvis I har spørgsmål.

Læs mere om Kasper og Nyfar.dk her: www.nyfar.dk

 

 

Fysioterapitilbørn.dk vil gerne give 10% på konsultationer i klinikken samt på hold og kurser.

Fysioterapitilbørn.dk ejes af børnefysioterapeut Christina Haansbæk og er beliggende i dejlige lyse lokaler i Ryesgade.

Særligt to ting er kendetegnende for klinikken: der er altid afsat god tid til hvert enkelt barn og fagligheden er høj.

Du får råd og vejledning, udredning og undersøgelse samt behandling og træning af dit spædbarn, førskolebarn og skolebarn.

Så hvis du vil have hjælp til dit barn så book tid eller kig forbi Ryesgade 86. Du er altid meget velkommen i klinikken.

Læs meget mere på hjemmesiden HER 

Adresse: Ryesgade 86, 2100 Kbh Ø
E-mail: info@fysioterapitilborn.dk
Tel.: 26 67 38 56
Facebook + Instagram: fysioterapitilborn.dk

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om en lækker POWER MAMA T-shirt fra Flirty Birdy! 🐦