Dit lokale Momunity

Østerbro

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Michelle, Belinda og Tina, og du kan altid skrive til os på halsnaes@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben!

Kram fra Michelle, Belinda og Tina.

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Michelle, Belinda og Tina, og du kan altid skrive til os på halsnaes@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben!

Kram fra Michelle, Belinda og Tina.

Kommende events

Workshop med Overskudsmentor Anne Lassen

Workshop med Overskudsmentor Anne Lassen, den søndag d. 8. Marts.

Som Mor i en børnefamilie er der nok at se til, og tit slår timerne slet ikke til. Hvis du også har det sådan, så kom og få nogle af Annes populære redskaber til at spare tid på de praktiske gøremål, og ovenikøbet få glæden tilbage ved at gøre det.

Anne er uddannet Børnesundhedsvejleder og har en bred viden indenfor naturlig sundhed. Anne har firmaet “G L I M T – by A”, hvor hun vejleder mødregrupper og børnefamilier, og hendes store passion ligger hos os mødre – hvor hun med enkle fif og jordnære tiltag, gør hverdagen lettere og fylder os mødre med mere overskud via vejledning om kost, tilskud, bevægelse, mindset og gode vaner i hverdagen.

Find inspiration i den nye Facebookgruppe “Bliv Mor med Overskud”
(https://www.facebook.com/groups/1438667136315069/?ref=sharek
eller læs mere om Anne og hendes arbejde her: https://glimt.simplero.com

Workshoppen finder sted hos Hell Yes, Ryesgade 108A søndag den 8. marts kl. 12.00-14.00

Pris: 150 kr.

Der vil være goodiebags, samt lækre sager at nippe til under workshoppen.
Der er plads til omkring 10 deltagere – først til mølle, så skynd jer.

Vi glæder os til en hyggelig og inspirerende søndag.

 

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

Børnecomfort er en fantastisk hyggelig butik, med utrolig venlig betjening. Vi er så heldige, at Beriit som ejer butikken, vil give alle jer medlemmer 10% på ALT uld tøj og overtøj, der ikke er nedsat i forvejen. (Dog gælder det ikke tilbehør som fx vanter, huer, strømper.) Så vi vil anbefale jer, at I kikker forbi inden den 31. December 2019 hvor tilbuddet udløber, og får børnenes garderobe fyldt op med det lækreste tøj, så de bliver klar til de kolde vinter måneder.
Adressen er Østerbrogade 154, og ligger kun 100 meter fra metro stationen, Poul Henningsens Plads.

Butanik er en fremragende lille butik, som har den helt rigtige Østerbro vibe. Den oser af trend og nutidig design, og så er vi så heldige, at de vil give os 10% på HELE butikken.
Butikken er startet af Jørn og Lukas Lund, og specialiserer sig inden for kaktus, sukkulenter og andre smukke planter. Så hvis I skal have nyt liv i hjemmet, så kik forbi Classensgade 10, her kan du helt sikkert finde noget der vil opgradere. www.butanik.com

Til alle jer kære mødre 🙂
Jeg vil gerne tilbyde jer 20% på jeres første bookning i min hyggelige skønhedsklinik, Boss Beauty. Den ligger på Ålborggade 4 – Østerbro. En god Mommy forkælelse – forkæl dig / en veninde / kollega hvad enten det er en dejlig ansigtsbehandling – diamant peeling – wax – farvning – retning bryn & vipper eller en god massage. Skriv til mig her på FB – messenger. Glæder mig til at forkæle jer.

Læs mere HER 🙂 

Man kan da ikke andet end, at forelske sig i de her fine porcelænsbogstaver! Og så er der endda 10% rabat på dem i februar og marts, særligt til jer medlemmer af Momunity.
Anja Louise har sit eget keramikværksted ”Heimat” i Silkeborggade og producerer de fine porcelænsbogstaver i gennemfarvet porcelæn. Værkstedet grundlagde hun i 2011 og har solgt porcelæns-jule- og påskepynt under navnet ”Heimat” i mange butikker i Danmark og udlandet.

Anja Louise er mor på Østerbro og på barsel med sit 4. barn, Gertrud.
For hende er Østerbro det perfekte sted at holde barsel: – gode gåture rundt om søerne og i Fælledparken, inspirerende butikker og mange efterfødselstilbud. Anja Louise fik sit første barn i år 2000, det næste i 2004 og nummer 3 i 2007. Og nu en efternøler på knap 6 mdr. Og så er hun endda en af vores egne Østerbro mødre ☺
I kan se mere her: https://www.facebook.com/heimat.dk/posts/2801616566560817 eller på www.momunity.dk

Kys og kram vil gerne give 10% på hele butikken. Kys og kram er en meget personlig og hyggelig lille butik, som har lige det man skal bruge til sine børn og lidt til sig selv. Butikken, som er ejet af Liselotte, har har været så venlig at give alle jer medlemmer 10% på HELE butikken! Og fik vi nævnt, at hun har alle mulige fantastiske mærker såsom Levis, Kids up, Wheat, Lysgaard, Freoli, Depeche, Molo, Levinski og Me too. Så man kan med garanti finde noget, som kan bruges. Hun skriver selv; Vores vision er at skabe et trygt og varmt miljø, hvor du i ro og mag kan gøre dine indkøb til gode og konkurrence dygtige priser i et hyggeligt og trygt miljø. Og det har hun formået at skabe.

Kik forbi butikken på Nordre frihavnsgade 86 eller https://www.kyskram.dk/

Mit navn er Katja Hamalainen, og jeg er frisør med kærlighed til mit fag helt ind i hjertet.
Jeg er uddannet i STUHR, og har mere end 10 års erfaring i branchen, fra nogen af Københavns bedste saloner.
Med diverse kurser, både i ind og udlandet, gør jeg mit ypperste til fortsat at dygtiggøre mig. For mig er det vigtigt at følge med tiden og udvikle mine kompetencer.

Dedikation, kreativitet og kundepleje er et kæmpe must for mig, og så er jeg enormt perfektionistisk. Hos mig bliver der sat god tid af til din behandling, det er vigtigt vi har ordentlig tid til konsultation, og du føler dig hørt i dine ønsker, inden vi går i gang.
Jeg står heller ikke med 2 kunder på én gang, din tid hos mig er DIN tid.

Jeg håber meget at se dig i mit hårstudie eller på https://www.hamalainenstudio.com/
De bedste hilsner Katja Hamalainen

Se mere på https://momunity.dk/oesterbro/

Beauty Boulevard tilbyder 10% hos bookinger hos deres master stylist, Jennifer. Så hvis du ønsker, at gøre lidt ekstra for dig selv her i juletiden, så besøg deres luksuriøse klinik.

“Vi tilbyder alle former for behandlinger fra voks, shellac og massage til behandlinger af øjenvipper og øjenbryn. Alle vores beauty stylister er special uddannet indenfor hver deres fag og yder altid den bedste service samt behandling. Hos Beauty Boulevard, bruger vi kun kvalitetsprodukter for at sikre vores arbejde, såvel som vores kundeservice lever op til vores kunders standard”

Adressen er Strandboulevarden 66 og de kan findes HER 

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.