Momunity Østerbro

Events

Events i dit lokale Momunity

Facebook

Din lokale Momunity Facebook gruppe

Belinda Darling Sørensen

Din lokale Momunity repræsentant

Tina Gaasdal Meldgaard

Din lokale Momunity repræsentant

Michelle Hjorth Christensen

Din lokale Momunity repræsentant

Momunity Rabat

Som medlem af Momunity får du 10% rabat hos de lokale erhversdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity Rabatter herunder (der kan gå lidt tid fra opstart til der forefindes rabataftaler.)

Og som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity . 

Lokal erhversdrivende?

Er du lokal erhvervsdrivende, og har du lyst til at bidrage til Momunity, så kan du med fordel læse mere under MomuniTeam

Børnecomfort

Børnecomfort er en fantastisk hyggelig butik, med utrolig venlig betjening. Vi er så heldige, at Beriit som ejer butikken, vil give alle jer medlemmer 10% på ALT uld tøj og overtøj, der ikke er nedsat i forvejen. (Dog gælder det ikke tilbehør som fx vanter, huer, strømper.) Så vi vil anbefale jer, at I kikker forbi inden den 31. December 2019 hvor tilbuddet udløber, og får børnenes garderobe fyldt op med det lækreste tøj, så de bliver klar til de kolde vinter måneder.
Adressen er Østerbrogade 154, og ligger kun 100 meter fra metro stationen, Poul Henningsens Plads.

Butanik

Butanik er en fremragende lille butik, som har den helt rigtige Østerbro vibe. Den oser af trend og nutidig design, og så er vi så heldige, at de vil give os 10% på HELE butikken.
Butikken er startet af Jørn og Lukas Lund, og specialiserer sig inden for kaktus, sukkulenter og andre smukke planter. Så hvis I skal have nyt liv i hjemmet, så kik forbi Classensgade 10, her kan du helt sikkert finde noget der vil opgradere. www.butanik.com

Boss Beauty

Boss beauty

Til alle jer kære mødre 🙂
Jeg vil gerne tilbyde jer 20% på jeres første bookning i min hyggelige skønhedsklinik, Boss Beauty. Den ligger på Ålborggade 4 – Østerbro. En god Mommy forkælelse – forkæl dig / en veninde / kollega hvad enten det er en dejlig ansigtsbehandling – diamant peeling – wax – farvning – retning bryn & vipper eller en god massage 🎀 skriv til mig her på FB – messenger. Glæder mig til at forkæle jer.

Læs mere HER 🙂 

Zen i december

ZEN I DECEMBER FOR TRAVLE MØDRE

 

45 minutters workshop med slides og øvelser, samt 2 worksheets, – og vi får 10%

Nu er det jo december, og en måned som kan være yderst udfordrende for mange, både på økonomiske, tidsmæssige, og bestemt også på det personlige plan. Der er mange forventninger som skal indfries, og mange hensyn som skal tages. Og husker vi os selv i den forbindelse, husker vi hvad vores børn reelt set har brug for, og husker vi vores egne værdier? Det er nogen af disse spørgsmål denne workshop kan hjælp en med at få styr på! Jeg vil på det varmeste anbefale, at I køber adgang, og vi er så heldige at Tina Bjerg Christensen, Mentor for Enestående Mødre, vil give jer Momunity – mor på Østerbro medlemmer 10%.

Det er nok en af de vigtigste gaver I kan give jer selv i år, for den minder os om hvad der vigtigst her i julen.

De emner hun berører er:

• Vigtigheden af at vi sammen stopper mor-shamingen –også i december
• Hvordan du får ro i årets travleste måned
• Den største gave og vigtigste gave tli dit barn er NÆRVÆR
• Hvordan du træffer de gode valg for DIG og DIN familie, så I har ro nok på til at være tilstede med hinanden
• Hvordan du kan arbejde med at droppe overforbruget – af penge og af dig selv

Hvis I vil læse mere så følg linket: https://www.facebook.com/tinabjerg.dk/posts/741214639681573 eller besøg hendes facebook Tina Bjerg – Mentor for Enestående Mødre

Kys&Kram

Kys og kram vil gerne give 10% på hele butikken. Kys og kram er en meget personlig og hyggelig lille butik, som har lige det man skal bruge til sine børn og lidt til sig selv. Butikken, som er ejet af Liselotte, har har været så venlig at give alle jer medlemmer 10% på HELE butikken! Og fik vi nævnt, at hun har alle mulige fantastiske mærker såsom Levis, Kids up, Wheat, Lysgaard, Freoli, Depeche, Molo, Levinski og Me too. Så man kan med garanti finde noget, som kan bruges. Hun skriver selv; Vores vision er at skabe et trygt og varmt miljø, hvor du i ro og mag kan gøre dine indkøb til gode og konkurrence dygtige priser i et hyggeligt og trygt miljø. Og det har hun formået at skabe.

Kik forbi butikken på Nordre frihavnsgade 86 eller https://www.kyskram.dk/

Hamalainen Hair Studio

Hamalainen hair studio giver 10% på alle behandlinger ☺ Så kan vi alle få lækkert hår til julens fester.

Mit navn er Katja Hamalainen, og jeg er frisør med kærlighed til mit fag helt ind i hjertet.
Jeg er uddannet i STUHR, og har mere end 10 års erfaring i branchen, fra nogen af Københavns bedste saloner.
Med diverse kurser, både i ind og udlandet, gør jeg mit ypperste til fortsat at dygtiggøre mig. For mig er det vigtigt at følge med tiden og udvikle mine kompetencer.

Dedikation, kreativitet og kundepleje er et kæmpe must for mig, og så er jeg enormt perfektionistisk. Hos mig bliver der sat god tid af til din behandling, det er vigtigt vi har ordentlig tid til konsultation, og du føler dig hørt i dine ønsker, inden vi går i gang.
Jeg står heller ikke med 2 kunder på én gang, din tid hos mig er DIN tid.

Jeg håber meget at se dig i mit hår studie eller på https://www.hamalainenstudio.com/
De bedste hilsner Katja Hamalainen

Se mere på https://momunity.dk/oesterbro/

Beauty Boulevard

Beauty Boulevard

Beauty Boulevard tilbyder 10% hos bookinger hos deres master stylist, Jennifer. Så hvis du ønsker, at gøre lidt ekstra for dig selv her i juletiden, så besøg deres luksuriøse klinik.

“Vi tilbyder alle former for behandlinger fra voks, shellac og massage til behandlinger af øjenvipper og øjenbryn. Alle vores beauty stylister er special uddannet indenfor hver deres fag og yder altid den bedste service samt behandling. Hos Beauty Boulevard, bruger vi kun kvalitetsprodukter for at sikre vores arbejde, såvel som vores kundeservice lever op til vores kunders standard”

Adressen er Strandboulevarden 66 og de kan findes HER 

Selvforkælelse

momunity rabat

Sundhed

momunity rabat

Børn

momunity rabat

mad & drikke

momunity rabat

Vi elsker feedback, så kom endelig til os hvis I kender til et godt tilbud vi skal være en del af.