Momunity Randers

Events

Events i dit lokale Momunity

Facebook

Din lokale Momunity Facebook gruppe

Karina Rasmussen

Din lokale Momunity repræsentant

Momunity Rabat

Som medlem af Momunity får du 10% rabat hos de lokale erhversdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity Rabatter herunder.

Og som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity . 

Lokal erhversdrivende?

Er du lokal erhvervsdrivende, og har du lyst til at bidrage til Momunity, så kan du med fordel læse mere under MomuniTeam

Kreativ Deluxe

Kreativ Deluxe tilbyder 15% i rabat på alle varer (undtagen sengetøj) i butikken og på www.kreativ-deluxe.dk.
Hos Kreativ finder du lækkert og anderledes boligtilbehør, plakater, vin, gaveartikler og ting til børneværelset, som ikke findes i de gængse butikker. Du finder butikken på Nørrebrogade 5a, 8900 Randers C.
(I november og december udvides desuden med en skøn juleshop)

Benyt rabatkoden “momunity” på webshoppen og rabatten fratrækkes automatisk – nævn det blot i butikken ved køb.

Hypnobaby.dk

Anna Knakkergaard står bag www.hypnobaby.dk og tilbyder 20 % rabat på alle pakketilbud med rabatkoden “momunity”

“Jeg er læge og har siden 2014 arbejdet med klinisk hypnose som behandlingsform til både børn og voksne.

Jeg elsker børn og er selv mor til en skøn flok.

Jeg er interesseret i at hjælpe mennesker til at få et bedre liv med mere ro og balance. Gennem både mit private og mit professionelle liv, er jeg stødt på adskillige kvinder og par, som har haft store problemer med at blive gravide eller med at nyde graviditet og barsel, og derfor fik jeg lyst til at lave Hypnobaby.

Hypnoseterapi er en overset behandlingsform til trods for, at forskning på området har vist lovende resultater, og at vi behandlere har gode erfaringer fra egen praksis.
Det er mit håb, at Hypnobaby kan være en hjælp til alle Jer og forhåbentlig bringe mere ro, håb, kærlighed og ikke mindst flere skønne babyer ind i de små familier.

På hypnobaby.dk er al behandling lydfilsbaseret, og du kan derfor bruge hypnoselydfilerne hjemme på din egen sofa, når det passer ind i dit program.

Kærlig hilsen Anna“

Se mere HER

KunstbArt

KunstbArt tilbyder medlemmer af Momunity 10% rabat på prints resten af 2019 ved køb i webshoppen. Derudover er der også gratis fragt i december. Anvend rabatkoden “momunity”. KunstbArt er en lille familiedrevet virksomhed, som laver kunstprint ud fra originale malerier af kunstneren Brit Lundberg. Printene passer perfekt ind i en minimalistisk og tidløs indretning med sin stoflige kolorisme og sit minimalistiske udtryk. De er ideelle i størrelse som værtindegave, julegave eller som fødselsdagsgaven.

MetaVita

I december tilbyder Maja, der står bag MetaVita 20 % på alle individuelle behandlinger herunder babybehandling, gravidmassage, efterfødselsmassage og alm. fysioterapi behandling. MetaVita er et privat sundhedshus der tilbyder fysioterapi til mor, barn og baby. Klinikken ligger på Bøsbrovej 56c i Vorup, med gratis parkering lige ved døren. Ved tidsbestilling via mail eller telefon oplys rabatkoden “momunity”. Rabatten gælder fra den 1/12-30/12.

Se mere her www.Metavita.dk

Selvforkælelse

momunity rabat

Sundhed

momunity rabat

Børn

momunity rabat

mad & drikke

momunity rabat

Vi elsker feedback, så kom endelig til os hvis I kender til et godt tilbud vi skal være en del af.