fbpx

Dit lokale Momunity

Roskilde Kommune

roskildemamas2

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Caroline, Karina og Signe og du kan altid skrive til os på roskilde@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder. Længere nede kan du også se vores events og rabataftaler for medlemmer – velkommen i klubben!

Kram fra Mama Caroline, Karina & Signe.

roskildemamas2

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Caroline, Karina og Signe og du kan altid skrive til os på roskilde@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder. Længere nede kan du også se vores events og rabataftaler for medlemmer – velkommen i klubben!

Kram fra Mama Caroline, Mama Karina og Mama Signe 

 

Kommende events

UnWine


Trænger du også til at Unwind’e lidt, forlade hamsterhjulet for en stund og få vedligeholdt sludremusklerne? Det gør vi nemlig.

Kommer snart.. 

Månedens mor

Mødre er fantastiske, og det skal vi huske hinanden og os selv på! Derfor introducerer vi nu konceptet “månedens mor”, hvor vi skal hylde en mor, der fortjener et klap på skulderen.
 
For at nominere en til månedens mor skal du sende en mail til roskilde@momunity.dk.
 
Fortæl os, hvem du synes, der fortjener at blive hyldet samt en lille beskrivelse af begrundelsen for nomineringen. Man må gerne nominere flere mødre.
 
Vi udvælger en nominering, og den heldige mor vil modtage en smuk buket blomster sponseret af skønne
Acacia blomsterkunst

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

Din Aktive Jordemoder tilbyder Momunitys medlemmer 10 % rabat på diverse holdaktiviteter.

Bag DinAktiveJordemoder, sidder Marie – en jordemoder med masser af erfaring fra både store og små føde- og barselsafdelinger. Marie har specialiseret sig særligt indenfor bevægelse i graviditeten, såsom gravidyoga, træning på land og træning i vand.
Målet med Din Aktive Jordemoder er at hjælpe dig fra der, hvor du er i livet, til at blive så godt forberedt som muligt, fysisk og mentalt, til graviditeten, til fødslen, men også til det nye liv som mor og familie.

Læs mere her

Mangler du et sted at få din mad fra til din næste fest? Så se med her! Café Heiss leverer alt fra små frokoster til store bryllupper og kommer gerne med idéer og forslag til menuen, hvis ikke du selv har specifikke ønsker. Skriv eller ring på mlh@cafeheiss.com/42801038 for et uforpligtende tilbud til din næste fest! Momunitys medlemmer får 10% i rabat på hele ordren! Link HER

Alle mødre fortjener at blive forkælet!
Oplever du spændinger og ømme fødder efter du har båret rundt på din lille guldklump? Ammer du? Går du meget rundt i din hverdag? Er du gravid? Eller har du andre årsager til, at ømheden og spændingerne melder sig?

Så får du her et fantastisk tilbud om forkælelse hos BSmassage i Ro’s Kilde.
Bliv forkælet i hele 60 min.
Behandlingen består af 30 min. skulder/nakke/ryg massage
samt 30 min. fodmassage.

Normal pris 505 kr.
Din Momunity pris kun 375 kr. 🙌
Du sparer mere end 25% i forhold til normal pris!

Læs mere om BSmassage og book din tid til forkælelse på: https://bsmassage.dk
Ro’s kilde er placeret i gåafstand fra både Ro’s Torv og Roskilde station, og barnevogne samt babyer/børn er velkomne. Der er også plads til den gravide mave, da briksen er specielt designet til netop dette.

Naturligflow tilbyder afspændingsbehandlinger til dig som bare trænger samt mor & baby behandling, mødregruppe-hygge og hold træning.

Nu har du mulighed for ren velvære og lækkerhed – med andre ord MIG tid!

Momunitys medlemmer får op til 15 % rabat på udvalgte behandlinger og events. Klik ind på www.naturligflow.dk og book direkte ved at trykke på Momunity linket eller se mere på på facebook (https://www.facebook.com/naturligflow/)

Naturligflow ligger i hjertet af Roskilde på Algade 28a.

Du kan blandt andet vælge følgende behandlinger:
PEACE eller BALANCE
MOR & BABY
DU KAN : Samle din mødre gruppe i Naturligflow – mens I skiftes til at få behandling, baby passes af de andre mødre og kaffen/brød nydes.

De kærligste hilsner Stiner Hansen, Naturligflow. 

Spar 10% hos Petit Vert, bæredygtig baby- og børnebutik på Algade 19, 4000 Roskilde

Hos Petit Vert finder du både luksusgenbrug og nyt bæredygtigt tøj og legetøj.
Bæredygtighed kan være mange ting, men der er ikke meget tvivl om, at det altid er mere bæredygtigt at genbruge frem for at producere nyt. Nogle ting er dog sjovest at købe fra ny, som for eksempel en gave (der skal kunne byttes), en sut, eller bide og badelegetøj (der skal udskiftes jævnligt af hygiejnemæssige årsager), tusser og fingermaling (der af gode grunde også skal skiftes indimellem) Vi udvælger vores sortiment med omhu, og altid med et ønske om kemi-fri og bæredygtige alternativer.

Som medlem af Momunity sparer du -10 % på nye varer (-10 % gælder ikke i forvejen nedsatte varer, second-hand og særtilbud)
Vi fører blandt andet nye varer fra mærkerne;
Konges Sløjd, BIBS sutter, Öekonorm, Gamcha, Engel, Mikk-Line og Kraes.

Jeg hedder Susanne Kristensen, og jeg har firmaet Jordemoderen, der tilbyder Momunitys mødre 10% på kurser og 20% på ammevejledning og onlinevejledning.

Jeg er bosat i Roskilde med min mand og mine 2 børn. Jeg har været jordemoder nu i over 15 år og er også uddannet IBCLC ammevejleder. Jeg tilbyder både fødsels- og ammeforberedelseskurser i graviditeten og ammevejledning efter fødslen. Jeg brænder for mit fag og for at hjælpe kommende og nybagte familier godt på vej. Min erfaring er, at den gravide kender sin egen krop bedst, ligesom forældre ved mest om deres eget barn. Derfor tager min vejledning altid udgangspunkt i familiens observationer og tanker. Nærvær, empati, høj faglighed og empowerment er nøgleord for mig (gerne krydret med lidt humor).
Følg gerne med på facebook (Jordemoderen) og insta (jorde_moderen), hvor jeg løbende poster fif og også gratis tilbud.

Du kan nu få 10% på behandlinger hos Anita fra Smuk Energi

Anita skriver:
Holistisk Energiterapi er en vidunderlig og blid måde at behandle på og som passer til både børn – også de mindste – og voksne. Uanset hvilken ubalance eller smerte, fysisk som psykisk, du måtte komme med, vil jeg altid starte med at hjælpe din krop og dine tanker i ro. For når din krop og dine tanker er i ro, kan din krop meget bedre tage imod min behandling og din krop får mulighed for selv at søge den balance den måtte have behov for.

Det er meget forskelligt, hvor hurtigt og hvordan mine klienter får og mærker resultater. Sådan er det med alle former for behandling. De fleste mærker en positiv ændring allerede efter første behandling og efter flere behandlinger, inden for en relativ kort tid, begynder vi at komme i gang med sagens kerne.

Jeg bruger en del forskellige teknikker under en behandling og ingen behandling er derfor ens. Jeg tager altid udgangspunkt i præcis den tilstand du og din krop er i, i det øjeblik du ligger dig på briksen. Jeg bruger blandt andet disse teknikker:
Akupressur
Zoneterapi
Meridianbanemassage
Alm massage
Cupping – som er helt genialt til muskelsmerter og stagnationer
Healing
Visualisering
Og lækre terapeutisk, 100% naturlige, olier, til at understøtte både krop og sind.

VOKSENBEHANDLINGER:

Stress
Fødselsmodning
Følelseshealing
Angst
Overbekymring
Vrede
Skam
Dårligt selvværd
Muskelsmerter
Smerter i forbindelse med diskusprolaps
Maveproblemer
Søvnproblemer
Væskeophobninger
Afslapning af sind
Mange former for kvindeproblemer
Feminin styrke
PMS
Infertilitet
Smerter i underliv
Menstruationssmerter
Hormonel balance
Overgangsalder
Manglende energi

BØRNE OG BABYBEHANDLINGER:

Maveproblemer
Luft i tarmene
Refluks
Forstoppelse
Kolik
Udfordringer med at finde ro
Søvnproblemer
Vokseværk
Forkølelse
Overstimuleret
Stress
Følelseshealing
Angst
Overbekymring
Vrede
Skam
Dårligt selvværd

Børne og babybehandlinger foregår ALTID på børnenes præmisser og kan derfor vare fra 5 min. til 30 min.
Standard pris 200 kr
Momunity pris 180 kr

Voksen priser
1 time
Standard pris 550 kr
Momunity pris 495 kr

1,5 time
Standard pris 750 kr
Momunity pris 675 kr

Du kan finde Smuk Energi her på facebook https://www.facebook.com/smukenergi og på Instagram https://www.instagram.com/smuk_energi/ 

Vi kan nu med stor glæde fortælle, at vi har indgået et samarbejde med skønne Titte Boo Som tilbyder Momunitys medlemmer i Roskilde 10% rabat på alle ikke nedsatte varer både ved shopping i deres kommende store fysiske butik, som åbner den 11. december 2020 (Vestre Hedevej 28A, 4000 Roskilde) Men også ved brug af rabatkoden MOM10 på deres lækre hjemmeside http://www.titteboo.dk

Hos Klinik Rosenvold finder du et stort udvalg af behandlinger som ansigtsbehandlinger, voks, bryn og vipper, permanent vippebuk (Lash lift), pedicure, manicure, makeup samt velvære massage. Resultatorienterede behandlinger skræddersyet til netop dine behov. Om du vælger en klassisk ansigtsbehandling eller en af de mange special behandlinger, heriblandt behandlinger inspireret af Mesoterapi, så får du den ultimative oplevelse af synlige resultater, velvære samt en grundig analyse af din huds tilstand.

Momunitys medlemmer får 15 % på ansigtsbehandlinger!

www.klinikrosenvold.dk

Trænger du til at få lindret smerter, løsnet op for ømme eller trætte muskler, eller har du bare brug for en times afslapning i rolige omgivelser?
Manuflow står klar til at hjælpe dig, uanset hvad du kommer med. Som medlem af Momunity får du 20 % rabat på manuel behandling ved osteopatstuderende og på fysioterapeutisk kropsterapi til dig som kvinde, gravid eller nybagt mor.

Manuflow bygger på værdierne ro og nærvær.

Savner du forandring i dit liv, oplever du at være udbrændt eller at sidde fast i dagligdagens trivialiteter?
Gennem coaching får du muligheden for at komme dine blokeringer til livs og få udnyttet dit fulde potentiale. Som medlem af Momunity får du ligeledes 20 % på coaching.

Læs mere på http://www.manuflow.dk/

Butik No8 tilbyder Momunity’s medlemmer en rabataftale, hvor du sparer hele 20% på køb af lækkert Modetøj til Mænd. Dette gælder både online på http://www.butikno8.com og i vores fysiske butik: No8 by Kenneth Fischer på Ros Torv i Roskilde.

Brug Rabatkoden: MOM20 når du handler online.
Fremvis dit medlemskab via Facebook, når du handler i butikken.

No8 er drevet af os, Kenneth & Rie Fischer. Vi er tilflyttere til Roskilde og har nu boet i Himmelev i 4 år, hvilket vi er meget glade for. Sammen har vi 3 børn i alderen 6, 3 og 0 år. Som børnefamilie ved vi, at pengene hurtigt får ben at gå på, og derfor tilbyder vi jer denne aftale, så der kan blive lidt plads til voksenforkælelse i budgettet.
Vi har alt, der skal til for at klæde din kæreste/mand/voksne søn lækkert på fra top til tå. Vores personale er uddannet i at hjælpe vores kunder til at finde deres egen personlige stil, så du kan trygt overlade manden i dit liv, i vores varetægt.

Vi fører brands som f.eks. Hugo Boss, ETON, J.Lindeberg, Fred Perry og vores eget brand GR88.

Få lækkert kød til gode priser – spis det allerede i aften eller læg det i fryseren.

Som momunity medlem kan du lige nu få en stor kødpakke med 5 pakker kød til kun 199kr. (normal prisen er 50kr. pr. pakke)

Kød at vælge i mellem:
– Brystfilet af frilandskylling
– Lår af frilandskylling
– Overlår af frilandskylling
– Hakket oksekød
– Hakket frilandsgris
– Hakket lam
– Stegeflæsk
– Julemedister
– Kamben til spareribs
– Grillpølser
– Svinemignon
– Skinkeschnitzler
– Skinketern
– Svineskank
– Vikingesteaks
– Stegeben

Dyssegaarden er en familiedrevet gård med salg af juletræer i julen og lækkert kød hele året. På gården er der stor fokus på dyrevelfærd og sundt kød uden medicin. Der er med sikkerhed noget for alle – hvad end det er pålæg, kød til aftensmaden, kød til festen eller til højtiderne.

Dyssegaarden kan findes i Gundsømagle med indkørsel fra Frederiksborgvej (A6) tæt på Jyllinge. Foruden den lækre gårdbutik, der har åbent alle dage fra 10-14, kan man også gå nogle fantastiske ture og købe julemaden og fælde sine egne juletræer i juletiden.

Dyssegaarden
Frederiksborgvej 570
4000 Roskilde
https://dyssegaarden.com/

Nu kan du få 10 % rabat på alle hold med start i april og maj hos Mia i Mindful Moving fødselsforberedelse i Roskilde.

Mia tilbyder lige nu LIVE ONLINE undervisning i både fødselsforberedelse, træning for gravide og efterfødselstræning – dit behov for kvalificeret undervisning med høj faglighed er jo ikke forsvundet, fordi vi ikke må mødes lige nu!
Du får masser af viden om din krop og får bevæget dig på en nydelsesfuld og sjov måde – uanset hvilket hold, du vælger. På fødselsforberedelsesholdene får du ydermere brugbare redskaber til fødslen og undervisning sammen med din partner af en jordemoder.

Du tilmelder dig Mias hold via hjemmesiden http://www.mindfulmovinggravid.dk og bruger rabatkoden “Momunity Roskilde”. Der starter fødselsforberedelse d. 23/4, efterfødselstræning d. 29/4 og 4/5 og træning for gravide d. 14/5. Så der er masser af muligheder for at gøre noget godt for dig selv og din krop i den kommende tid – selvom du skal være hjemme. Tjek hjemmesiden for alle detaljerne.

Har du spørgsmål så kontakt Mia via mia@mindfulmovinggravid.dk eller 26 32 04 01.

Spar 10% hos RiLa Stof & Design, Sankt Ols Gade 20, 4000 Roskilde.
RiLa Stof & Design er en lille stofbutik i Roskilde centrum. I butikken finder man et stort udvalg af bl.a. jersey til baby, barn og voksen. Langt de fleste tekstiler er Oekotex eller GOTS certificerede, og er derfor fri for farlige kemikalier. Man kan derfor med god samvittighed sy et fint sæt til barnet eller sig selv. Udover tekstiler findes der bl.a. også et nøje udvalgt sortiment af elastikker, symønstre og sytilbehør.

De 10% kan også opnås hvis man handler via hjemmesiden www.rila.dk med koden MOMUNITY10

Momunity medlemmer får 10% rabat på rebozo og fødeplanlægning.

Mit navn er Stine Veng, og jeg er certificeret doula hos Christina Jørgensen i sommeren 2020.
Som doula har jeg et stort ønske om at hjælpe kvinder med at finde ind til dem selv, deres ønsker og store visdom, der gemmer sig derinde, så de får den bedst tænkelige fødsel.

Jeg har en naturlig tilgang til graviditet og fødsel, og livet generelt. For mig er en fødsel det mest transformerende tidspunkt i kvindens liv. Det er ikke kun et barn der fødes, men også en mor og en kvinde, der nu skal være i livet på en ny måde.

Jeg tilbyder Momunitys mødre 10% rabat på følgende:

Rebozomassage ca. 60 min.
En blid massageform med tørklæde, der afspænder dybt og afslapper både krop og nervesystem. Tilrettelægges efter hvor langt du er i graviditeten.

Rebozosvøbning 45-60 min.
Udføres som udgangspunkt efter fødslen. Et smukt ritual, hvor du svøbes i rebozoer. Her er fokus på egenomsorg og et stort tak til din krop og sjæl for at have båret og født et barn. Din krop og energi svøbes, så du kommer hjem til dig selv.

Samtale/fødeplanlægning 60 min.
Sammen finder vi ind til dine ønsker for din forestående fødsel. Jeg arbejder ud fra en fødeplan i 5 lag både før, under og efter fødsel.

Fødselsmodning 60-75 min.
Udvidet rebozomassage særligt rettet mod at klargøre din krop til fødsel, samt evt. fodbad og akupressur.

Hvor foregår en session?:
Vi mødes hos mig i Himmelev, Roskilde. Her foregår det helt hjemligt i mit køkken/stue. Er du besværet eller af en anden grund ønsker at mødes hjemme hos dig selv, så sig endelig til, og så finder vi ud af det. Samtaler kan også foregå via Skype o.lign.
Udover at være doula mama, så passer jeg også min 2-årige datter hjemme. Derfor vil du, når du kommer hjem til mig til massage eller samtale, også kunne møde min datter. Imens du er her, passes hun herhjemme af en anden.

Du kan læse mere på min facebookside: https://m.facebook.com/doulamamaveng/?ref=bookmarks

Hjertelig velkommen til Cafe Muddi, som er vores unikke lille perle, der med sin hyggelige indretning og nostalgiske stemning oser af mormor, med duften af frisk brygget kaffe og hjemmebag indbyder vi til afslapning og nydelse.

Grib dine strikkepinde eller bedste ven og find os, vi er centralt placeret, med få meter til Roskilde Domkirke, et lille tåspidse-kig til fjorden og kun et smut ned af Algade

Hos os tilbyder vi alt fra Brunch, salater, lune retter og smørrebrød i særklasse samt ikke mindst en stemningsfyldt oplevelse. Vi gør en stor dyd i, at alt har en høj standard og er lavet med et tvist af eget håndværk, med friske og sæsonpræget råvarer.

Vi ønsker at vore gæster føler sig mødt og velkommen, både i den almindelig dagligdag, strikke/perle arrangementer, men også i lidt større events.

Vi glæder os til at se Jer!

Cafe Muddi

BoxLife Roskilde tilbyder træning for mødre på barsel.
Træning, hvor du kan have dit barn lige ved siden af dig!

Hver mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-11.00, har vi “CrossFit Moms” – et hold til dig på barsel.

Du bliver fulgt af en træner igennem hele timen, hvor vi tilpasser træningen til dit niveau. Træningen er tilpasset til, hvordan din krop har det efter fødslen – og samtidig kan du have dit barn tæt på dig.
Der er mulighed for at stille barnevognen ude foran døren hvis det er tid til en lur, eller hvis vi hellere har lyst til at lege, er der god plads til at ligge på et tæppe og kigge på, imens mor får sved på panden.

Vi arbejder med styrke, kondition, motorik – og gerne det hele i en god kombination. Træningstimen består af opvarmning, gennemgang af øvelser og selve træningen – og selvfølgelig tid til mor og baby.
Kræver baby ekstra opmærksomhed under træningen, så du er nødt til at holde en pause, så er der naturligvis plads til det.

Boxlife ligger på Københavnsvej 26G, lige bag den gamle Elgiganten, over for Ro’s Torv.
Medlemskabet koster normalt 499,-, men vi vil gerne tilbyde dig 10% rabat.
Derved får du mulighed for at træne med hos os for 449,- pr. md.
Derudover får du også gratis oprettelse.

Har du lyst til at træne med – eller vil høre lidt mere om hvor vidt det faktisk er noget for dig?
Udfyld formularen herunder, og du hører fra os!
https://bit.ly/2UpBQSa

Vi glæder os til at træne med dig!

Spar 50% på din første måneds abonnement hos Lejetøj, når du afhenter selv i Roskilde.

Lejetøj er det bæredygtige valg, når det gælder legetøj. Hos Lejetøj kan du leje legetøj på abonnement for bare 129 kr om måneden. Du udvælger selv dit legetøj, afhenter i Roskilde og ombytter hver måned eller når dit barn er klar til det. For bare 129 kr om måneden kan dit barn lege med legetøj til en værdi af 900 kr. Ved at leje legetøj slipper du for dyre fejlkøb og et børneværelse som bugner af legetøj, der ikke bliver leget med. Sammen kan vi minimere overforbrug og passe på vores klode og børns fremtid.

Koden er “Momunity50”

Læs mere på hjemmesiden

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)