Dit lokale Momunity

Roskilde Kommune

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Caroline og Karina, og du kan altid skrive til os på roskilde@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder. Længere nede kan du også se vores events og rabataftaler for medlemmer – velkommen i klubben!

Kram fra Mama Caroline og Mama Karina.

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Caroline og Karina, og du kan altid skrive til os på roskilde@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder. Længere nede kan du også se vores events og rabataftaler for medlemmer – velkommen i klubben!

Kram fra Mama Caroline og Mama Karina

Kommende events

Event på vej..

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

Fast rabat til Momunitys medlemmer på 10% ved brug af koden Momunity10.

Vi er en dansk webshop som har fokus på fashion til rimelige priser, så alle kan være med.

Vi køber varer fra nogle få udvalgte danske firmaer. Derudover henter vi selv varer rundt omkring i Europa, for at finde lidt anderledes varer, men stadig med fokus på rimelig pris.

https://moodz.dk/

Din Aktive Jordemoder tilbyder Momunitys medlemmer 10 % rabat på diverse holdaktiviteter.

Bag DinAktiveJordemoder, sidder Marie – en jordemoder med masser af erfaring fra både store og små føde- og barselsafdelinger. Marie har specialiseret sig særligt indenfor bevægelse i graviditeten, såsom gravidyoga, træning på land og træning i vand.
Målet med Din Aktive Jordemoder er at hjælpe dig fra der, hvor du er i livet, til at blive så godt forberedt som muligt, fysisk og mentalt, til graviditeten, til fødslen, men også til det nye liv som mor og familie.

Læs mere her

Mangler du et sted at få din mad fra til din næste fest? Så se med her! Café Heiss leverer alt fra små frokoster til store bryllupper og kommer gerne med idéer og forslag til menuen, hvis ikke du selv har specifikke ønsker. Skriv eller ring på mlh@cafeheiss.com/42801038 for et uforpligtende tilbud til din næste fest! Momunitys medlemmer får 10% i rabat på hele ordren! Link HER

Alle mødre fortjener at blive forkælet!
Oplever du spændinger og ømme fødder efter du har båret rundt på din lille guldklump? Ammer du? Går du meget rundt i din hverdag? Er du gravid? Eller har du andre årsager til, at ømheden og spændingerne melder sig?

Så får du her et fantastisk tilbud om forkælelse hos BSmassage i Ro’s Kilde.
Bliv forkælet i hele 60 min.
Behandlingen består af 30 min. skulder/nakke/ryg massage
samt 30 min. fodmassage.

Normal pris 505 kr.
Din Momunity pris kun 375 kr. 🙌
Du sparer mere end 25% i forhold til normal pris!

Læs mere om BSmassage og book din tid til forkælelse på: https://bsmassage.dk
Ro’s kilde er placeret i gåafstand fra både Ro’s Torv og Roskilde station, og barnevogne samt babyer/børn er velkomne. Der er også plads til den gravide mave, da briksen er specielt designet til netop dette.

 

Naturligflow tilbyder afspændingsbehandlinger til dig som bare trænger samt mor & baby behandling, mødregruppe-hygge og hold træning.

Nu har du mulighed for ren velvære og lækkerhed – med andre ord MIG tid!

Momunitys medlemmer får op til 15 % rabat på udvalgte behandlinger og events. Klik ind på www.naturligflow.dk og book direkte ved at trykke på Momunity linket eller se mere på på facebook (https://www.facebook.com/naturligflow/)

Naturligflow ligger i hjertet af Roskilde på Algade 28a.

Du kan blandt andet vælge følgende behandlinger:
PEACE eller BALANCE
MOR & BABY
DU KAN : Samle din mødre gruppe i Naturligflow – mens I skiftes til at få behandling, baby passes af de andre mødre og kaffen/brød nydes.

De kærligste hilsner Stiner Hansen, Naturligflow. 

Cafe Muddi har indgået samarbejde med Momunity Roskilde og glæder sig til at se rigtig mange af Jer i Cafeen i Sankt Olsgade 24, 4000 Roskilde.
Som medlem af Momunity får du 10 % rabat på frokost med drikkevarer på alle åbningsdage, ligesom du kan få 10 % rabat på kaffe to-go, hvis du medbringer dit eget krus.

Mangler du et sted at holde fødselsdag, babyshower, dialoggrupper, temaaftener eller bare hyggeaftener er Cafe Muddi også stedet. Vi sørger for forplejning efter aftale og finder en god pris til Momunitys medlemmer. Vi kan kontaktes på Cafe Muddis Facebook side eller på tlf. 91535162.

Barnevogne kan parkeres i gården med nem adgang til caféen gennem bagindgangen, så hvad end du er på barsel og trænger til at komme ud, eller du tager hele mødregruppen med, så er der plads i de afslappede og hyggelige rammer hos Cafe Muddi.

Cafe Muddi har åbent mandag, onsdag, torsdag og fredag fra 10-17 og lørdag fra 10-15.30.
Arrangementer kan afholdes udenfor åbningstid

Hos Klinik Rosenvold finder du et stort udvalg af behandlinger som ansigtsbehandlinger, voks, bryn og vipper, permanent vippebuk (Lash lift), pedicure, manicure, makeup samt velvære massage. Resultatorienterede behandlinger skræddersyet til netop dine behov. Om du vælger en klassisk ansigtsbehandling eller en af de mange special behandlinger, heriblandt behandlinger inspireret af Mesoterapi, så får du den ultimative oplevelse af synlige resultater, velvære samt en grundig analyse af din huds tilstand.

Momunitys medlemmer får 15 % på ansigtsbehandlinger!

www.klinikrosenvold.dk

Trænger du til at få lindret smerter, løsnet op for ømme eller trætte muskler, eller har du bare brug for en times afslapning i rolige omgivelser?
Manuflow står klar til at hjælpe dig, uanset hvad du kommer med. Som medlem af Momunity får du 20 % rabat på manuel behandling ved osteopatstuderende og på fysioterapeutisk kropsterapi til dig som kvinde, gravid eller nybagt mor.

Manuflow bygger på værdierne ro og nærvær.

Savner du forandring i dit liv, oplever du at være udbrændt eller at sidde fast i dagligdagens trivialiteter?
Gennem coaching får du muligheden for at komme dine blokeringer til livs og få udnyttet dit fulde potentiale. Som medlem af Momunity får du ligeledes 20 % på coaching.

Læs mere på http://www.manuflow.dk/

Butik No8 tilbyder Momunity’s medlemmer en rabataftale, hvor du sparer hele 20% på køb af lækkert Modetøj til Mænd. Dette gælder både online på http://www.butikno8.com og i vores fysiske butik: No8 by Kenneth Fischer på Ros Torv i Roskilde.

Brug Rabatkoden: MOM20 når du handler online.
Fremvis dit medlemskab via Facebook, når du handler i butikken.

No8 er drevet af os, Kenneth & Rie Fischer. Vi er tilflyttere til Roskilde og har nu boet i Himmelev i 4 år, hvilket vi er meget glade for. Sammen har vi 3 børn i alderen 6, 3 og 0 år. Som børnefamilie ved vi, at pengene hurtigt får ben at gå på, og derfor tilbyder vi jer denne aftale, så der kan blive lidt plads til voksenforkælelse i budgettet.
Vi har alt, der skal til for at klæde din kæreste/mand/voksne søn lækkert på fra top til tå. Vores personale er uddannet i at hjælpe vores kunder til at finde deres egen personlige stil, så du kan trygt overlade manden i dit liv, i vores varetægt.

Vi fører brands som f.eks. Hugo Boss, ETON, J.Lindeberg, Fred Perry og vores eget brand GR88.

Få lækkert kød til gode priser – spis det allerede i aften eller læg det i fryseren.

Som momunity medlem kan du lige nu få en stor kødpakke med 5 pakker kød til kun 199kr. (normal prisen er 50kr. pr. pakke)

Kød at vælge i mellem:
– Brystfilet af frilandskylling
– Lår af frilandskylling
– Overlår af frilandskylling
– Hakket oksekød
– Hakket frilandsgris
– Hakket lam
– Stegeflæsk
– Julemedister
– Kamben til spareribs
– Grillpølser
– Svinemignon
– Skinkeschnitzler
– Skinketern
– Svineskank
– Vikingesteaks
– Stegeben

Dyssegaarden er en familiedrevet gård med salg af juletræer i julen og lækkert kød hele året. På gården er der stor fokus på dyrevelfærd og sundt kød uden medicin. Der er med sikkerhed noget for alle – hvad end det er pålæg, kød til aftensmaden, kød til festen eller til højtiderne.

Dyssegaarden kan findes i Gundsømagle med indkørsel fra Frederiksborgvej (A6) tæt på Jyllinge. Foruden den lækre gårdbutik, der har åbent alle dage fra 10-14, kan man også gå nogle fantastiske ture og købe julemaden og fælde sine egne juletræer i juletiden.

Dyssegaarden
Frederiksborgvej 570
4000 Roskilde
https://dyssegaarden.com/

Nu kan du få 10 % rabat på alle hold med start i april og maj hos Mia i Mindful Moving fødselsforberedelse i Roskilde.

Mia tilbyder lige nu LIVE ONLINE undervisning i både fødselsforberedelse, træning for gravide og efterfødselstræning – dit behov for kvalificeret undervisning med høj faglighed er jo ikke forsvundet, fordi vi ikke må mødes lige nu!
Du får masser af viden om din krop og får bevæget dig på en nydelsesfuld og sjov måde – uanset hvilket hold, du vælger. På fødselsforberedelsesholdene får du ydermere brugbare redskaber til fødslen og undervisning sammen med din partner af en jordemoder.

Du tilmelder dig Mias hold via hjemmesiden http://www.mindfulmovinggravid.dk og bruger rabatkoden “Momunity Roskilde”. Der starter fødselsforberedelse d. 23/4, efterfødselstræning d. 29/4 og 4/5 og træning for gravide d. 14/5. Så der er masser af muligheder for at gøre noget godt for dig selv og din krop i den kommende tid – selvom du skal være hjemme. Tjek hjemmesiden for alle detaljerne.

Har du spørgsmål så kontakt Mia via mia@mindfulmovinggravid.dk eller 26 32 04 01.

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.