fbpx

Dit lokale Momunity

Rudersdal

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Ditte og Marianne, og du kan altid skrive til os på rudersdal@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros.

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Ditte og Mama Marianne!

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Ditte og Marianne, og du kan altid skrive til os på rudersdal@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros.

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra Mama Ditte og Mama Marianne!

Kommende events

Månedens Mor

Mødre er fantastiske, og det skal vi huske hinanden og os selv på!
 
Derfor introducerer vi nu konceptet “månedens mor”, hvor vi skal hylde en mor, der fortjener et klap på skulderen.
 
For at nominere en til månedens mor skal du sende en mail til Rudersdal@momunity.dk.
Fortæl os, hvem du synes, der fortjener at blive hyldet samt en lille beskrivelse af begrundelsen for nomineringen. Man må gerne nominere flere mødre.
 

Vi udvælger en nominering, og den heldige mor vil modtage en unik buket fra Flowering Danmark (Flowering.dk)

Volley - Momunity Rudersdal

Bliv en del af holdet via dette link:
https://www.facebook.com/groups/351961399141853/
 
– Vi spiller om mandagen på Birkerød Skole fra 20.15-21.45.
 
– 255kr for en sæson (31-08-2020 – 12-04-2021)
 
 
-Der er ikke Volley i ferierne.
 
 

Lidt billeder fra tidligere events

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

Hos Castella Care i Holte midtpunkt, kan du få de lækreste ansigtsbehandlinger! Det er Stephanie der ejer stedet og hun er så sød og professionel og super aktiv i vores lokal miljø! Stephanie tilbyder alle Momunity mamas fra Rudersdal, at vi kan få 15% på ansigtsbehandlinger og 10% på de øvrige behandlinger! Det bare om at komme afsted, og tænk man kan støtte det lokale erhvervsliv ved at forkæle sig selv! Win-win! 

Man skal skrive Momunity i kommentarfeltet når man booker online via https://www.castellacare.dk eller nævne det ved betaling i klinikken.

10% på alle behandlinger til voksne og 15% på børnebehandlinger

Klinik Sano er en behandlerklinik centralt beliggende i Søllerød.
Pernille, som er indehaver tilbyder flere forskellige typer behandling. Her kan blandt andet nævnes fysiurgisk massage, zoneterapi, Lifting Gua sha og baby/børnebehandlinger.
Pernille er certificeret IAIM babymassage instruktør og tilbyder både enkeltforløb, men også holdundervisning fx. mødregrupper.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark får du tilskud til zoneterapi.

For at opnå Momunity rabat skrives der “Momunity” i bemærkningsfeltet ved booking.
Pernille tilbyder 10% på alle sine behandlinger til voksne og 15% på børnebehandlinger.

Book online på http://www.kliniksano.dk eller ring 5194477

Mathilde har sin klinik i Birkerød. Hun er zoneterapeut og Børnesundhedsvejleder. Hun behandler babyer, børn og voksne og så holder hun workshops hvor hun lærer forældre selv at give zoneterapi og anden naturlig behandling. Mathilde er også uddannet i blandt andet homoøpati.

Momunity priser:
Plads på workshop: 150 kr. (forælder/barn)
Zoneterapi & Naturlig Behandling:
Baby: 260 kr.
Barn (+ 2 år): 320 kr.
Voksen: 460 kr.
Rabatten opnås ved at oplyse at man er medlem af Momunity.

ÆRLIGT er et bageri/café som ligger på Hovedgaden 24, 3460 Birkerød. Måske har du spottet dem på de sociale medier? De laver det lækreste bagværk, og giver det sjove navne man husker. Var det feks. noget med en Croffin? En Kanelfætter? Der er noget til enhver smag <3

Ærligt er den ægte historie om ikke at ville gå på kompromis, og det er det som gør ÆRLIGT til noget helt særligt

Halv pris på kaffe og varme drikke mandag og tirsdag som Momunity Medlem <3

La Mercada er en vintage/ livsstils butik i Vedbæk med mange lækre ting fra bl.a. Frankrig, Italien og England, derudover tapeter og gardiner fra førende mærker som William Morris og Cole & Son, økologiske urtebaseret skønhedsprodukter, internationale bøger m.m. Drevet af den ELLE-award vindende stylist og forfatter Dorothea Gundtoft. Man kan få 10% på alle varer i butikken bortset fra gardiner, da priserne allerede er fordelagtige. http://www.lamercada.com

 

Vedbæk Hudplejeklinik en lille privat velværeklinik i hjertet af Vedbæk. Her er ro og tid til hver eneste kunde. Professionalitet, erfaring og omsorg er grundlaget for alle behandlinger. Vedbæk hudplejeklinik tilbyder 10% som nr.2 behandling på Pedicure ved køb af manicure eller 10% ved alle Pandhys ansigtsbehandlinger 
– Fordi mødre skal forkæles og vi skal gøre det for os selv, for der er ingen der gør det for os 🙂

Tider kan bookes på www.vedbaekhudpleje.dk og du opnår din rabat ved brug af kodeordet “mor”, og ellers skal du fortælle du er medlem af Momunity ved kassen.

Hos Emilie Bang finder du et stort udvalg af personlige smykker, hvor det er muligt at få graveret din egen ønskede tekst. Det kan være navne, datoer, symboler, citater eller noget helt femte. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Vi laver halskæder, vedhæng, øreringe og armbånd – så gå endelig på opdagelse i vores lille univers.

Har du særlige ønsker til designet, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os mhp. et specialdesignet smykke.
Du opnår rabatten på 25% ved brug af koden “momunity” på webshoppen.

Kære Momunitymor

Med 18 års erfaring som børnefysioterapeut, har jeg etableret http://denlillekrop.dk/, som er en lokal privatpraktiserende klinik for Børnefysioterapi og osteopatisk Kranio- Sakral terapi.

Målgruppen er børn 0-16 år, der døjer med kropslige gener. For det helt lille barn kommer kropslige gener ofte til udtryk i favoritside, asymmetrier, ammeproblemer, uro og søvnproblemer. Det større barn kan have mange symptomer, men giver ofte udtryk for hovedpine, mavepine og nedsat trivsel. Som Momunitymedlem får du i øjeblikket 20 % rabat til individuelle behandlinger.

Du har også mulighed for at deltage i udendørs fysioterapeutisk efterfødselstræning (stadig få pladser tilbage til gratis prøvetime i februar) og babyhold i sansemotorik fra marts måned.

Fysioterapi er en sundhedsfaglig ydelse, hvorfor klinikken er åben og ikke omfattet af nedlukning.

Book tid på http://denlillekrop.dk/, hvor du også kan læse meget mere om mine kompetencer og få gode råd og vejledning angående det lille barn.

Du kan følge klinikken på Facebook og Instagram.

På gensyn

Therese

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)