MomuniTILBUD

Som medlem af MomUniverse får du minimum 10% rabat hos elskede og populære virksomheder, som støtter mødrefællesskabet. Du finder dine Momunity rabatter herunder. 

Til mor

15% rabat med koden “Momunity15”

Calmlish er et ærligt og holistisk livsstilbrand.

Calmlish er sammensat af ordene “calm” + “stylish”. 
Vores ønske bag Calmlish er, at skabe et nyt ideal hvor ro er moderne og stilfuldt – og hvor vores succeskriterie i verden er at trives fremfor at drives.

For os betyder Calmlish en livsstil med sanselig tilstedeværelse og forførende ro.

Det betyder at fællesnævneren for alle vores produkter er ro. 
Alle vores beauty tools og livsstilsprodukter er designet til at skabe en tilstand af ro i sindet, ro i kroppen og ro i huden.
 

Momunity medlemmer forkæles med 15% rabat med koden “Momunity15”

www.calmlish.dk

20% rabat med koden “Momunity20”

Pine Cone er en dansk virksomhed med boligtekstiler og interiør – primært til vores kære små.

Pinecones fundament er bygget på kravet om at skabe rene produkter af høj kvalitet, der appellerer til hele familien og passer ind i nutidens tendenser for indretning. De ønsker at samle familien på børnenes præmisser og derfor har læren om leg og børns motoriske udvikling betydet meget for skabelsen af Pinecones DNA.  Bæredygtighed og social ansvarlighed har en stor betydning i hver eneste designproces – og Pinecone tager ansvar for vores fælles planet.

Brug koden “Momunity20” i rabatkodefeltet, når du betaler for dine varer, så får du 20% rabat.

www.pinecone.dk

15% rabat med koden “momunity15”

Bid kærligt er håndlavet bidelegetøj. Det er lavet med kærlighed og omtanke, så det er perfekt for små hænder at holde i og ømme gummer at gumle i. Samtidig er det lavet af kemiFRI materialer og i stilfuldt design.

Bid kærligt er lige nu Danmarks største forhandler af silikoneperler og håndlavet bidelegetøj.
 
Bid kærligt tilbyder alle Momunity medlemmer 15 % på alt med koden
“momunity15”
 

15% rabat med koden “Momunity”

En webshop med børnetøj som tilbyder unikt kvalitetstøj fra 0-7 år med fokus på kvalitet og bevægelsesfrihed for dit barn.

Kristina fra Siadelux er altid på udkig efter nye brands til shoppen og har flere gange været den første dansker forhandler af nye spændende udenlandske brands. Så der er altid en god grund til at kigge forbi webshoppen 

– og nu kan medlemmer af Momunity få 15% med koden “Momunity”.

20 % rabat med koden “MOMUNITY20”

Webshop med kærlighed og respekt for naturen.

Mitgrønnehjem.dk er skabt af Camilla som altid har været meget optaget af ikke at smide sine ting ud, før at de var helt ugenkendelige. Hun har aldrig fundet glæde i at smide ting ud, der stadig har funktion bare for at få nyt. 

Camilla har altid haft en fascination for hvad naturen fremstiller til os. Især fascinationen til hvordan naturen kan hele os når vi er syge eller give os energi, når vi er trætte. 

Derudover så lider vores miljø og natur under de valg vi tager. Valg som oftest ikke engang er gode for vores krop. Så hvorfor ikke både gøre din krop og miljøet en tjeneste?

Derfor startede Camilla denne webshop. For at samle alle de produkter, som hun føler gør dig og kloden mere miljøvenlig, bæredygtig og smuk.

Mit grønne hjem tilbyder Momunity medlemmer 20% rabat med koden “MOMUNITY20”

www.mitgronnehjem.dk

25% rabat med koden “momunity”

Hos Emilie Bang finder du et stort udvalg af personlige smykker, hvor det er muligt at få graveret din egen ønskede tekst. Det kan være navne, datoer, symboler, citater eller noget helt femte. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Emilie Bang laver halskæder, vedhæng, øreringe og armbånd – så gå endelig på opdagelse i deres lille univers.

Har du særlige ønsker til designet, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte dem mhp. et specialdesignet smykke.

Du opnår rabatten på 25% ved brug af koden “momunity” på webshoppen.

www.emiliebang.dk

15% i hele shoppen med koden “momunity”

Feststemning.dk har alt, hvad du kan ønske dig i flotte og dekorative festartikler bl.a. til baby shower, barnedåb og børnefødselsdag med mere end 30 forskellige temaer.

Derudover er der også et stort udvalg i øvrige festartikler samt pynt til både Halloween og jul.

I samarbejde med Momunity giver Feststemning 15% i hele shoppen ved brug af rabatkoden “momunity”

www.feststemning.dk

10% rabat med koden (Kommer snart!)

Vitayummy tilbyder en bred vifte af velsmagende vitamin-vingummier der dækker forskellige behov indenfor skønhed og sundhed, så du og din familie kan leve et sund og afbalanceret liv. 

Kun de bedste ingredienser er gode nok til dig og din familie. Derfor er vores vitaminserie fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer. VitaYummy er også fri for animalsk gelatine og er dermed velegnet til veganere.

Så hvorfor ikke gøre det daglige vitamin indtag lækkert, velsmagende og nemt for dig og din familie? 

Med koden (Kommer snart!) får du 10% rabat

www.vitayummy.dk

3 månederns gratis medlemsskab hos Plusbog.dk med koden “momunity”

Med et Plusbog medlemskab, får du EKSTRA lave priser på over 250.000 bøger,  kontor -og skoletilbehør – Du bestemmer naturligvis selv hvilke og hvor mange produkter, du køber. Medlemskabet koster kun 49 kr /30 dage – og med de store rabatter, kan det kan hurtigt betale sig!

Få 3 måneders gratis medlemsskab med koden “momunity”.

www.plusbog.dk

10 % rabat på Preggobox med koden “mom10”

Mit navn er Claudia og jeg er indehaver af Preggobox. Under min egen graviditet kom det bag på mig hvilken identitetsforandring, man gennemgår som gravid og som mor. Den øjeblikkelige uendelige trang til omsorg for et lille væsen, ændrede fuldstændig mit blik på mig selv, og de ting jeg kunne gøre, for at give mit barn de bedste vilkår.

Et barn senere – med alvorlig børneeksem, en trang til at gennemskue den forvirrende jungle af skønhedsindustrien og af mangel på gode produkter under min graviditet, blev fundamentet for Preggobox grundlagt. Jeg ønsker at sprede budskabet om effektive, naturlige og uskadelige ingredienser, gravide kvinder kan bruge med god samvittighed. Preggobox indeholder alt det du bruger til dagligt, samtidig er der produkter mod velkendte graviditetsgener, vitaminer og naturlig smertelindring.

Med Preggobox ønsker jeg ikke kun, at skabe fokus på ingredienser og produkter. Jeg håber at Preggobox kan være med til at give gravide kvinder, den opmærksomhed og omsorg de fortjener. Der er så meget fokus på barnet, men mor er altså lige så vigtig. Så for dig kære kommende mor, ønsker jeg at ventetiden bliver fyldt med velvære, selvkærlighed og en velplejet Preggo-mama!

Få 10 % på din preggobox med koden “mom10” 

www.preggobox.dk

10% på Mommy Camp+ 

Cathrine Borre – Din sundhedsguide arrangerer Mommy camp for mødre i skønne Tisvilde.

Er du barslende og drømmer du om at træne og samtidig få samvær med din baby væk fra hjemmet? Så med her:

MommyCamp er et helt nyt unikt koncept: 3 dages træningsretreat i Tisvilde for dig og dit barn (0-1 år), hvor du kan træne, nyde fuld forplejningen og hygge sammen med andre mødre. Vi bor på pensionat Kildegaard – et skønt sted, med vand, strand og skov lige uden for dørene.
Din træning foregår med personlig træner Cathrine Borre, og derudover er der babymotorik for dig og dit barn med fysioterapeut Anne Marie.
En barnepige hjælper til ved undervisningerne og kan trille lidt rundt med de små og underholde dem.
Imellem træningerne er der fuld forplejning af alle måltider som er økologisk og med lokale råvarer samt, kaffe, the, frugt og sunde snacks. Der er tid til gåture til vandet eller i Tisvilde hegn – eller du kan bruge pauserne på at sove eller nye efterårssolen i gårdhaven. Ingen hjemlige forpligtelser – blot rent velvære for dig og din baby.
MommyCamp er kort sagt et retrat, hvor man kan være sammen med andre mødre, hvor der er træning for både dig og baby og man kan få ny energi til livet som mor.

Medlemmer af Mommunity får 10 % på prisen. Så i stedet for normalprisen på 3995 Kr. er din pris 3595 kr.

www.cathrineborre.dk/mommycamp-retreat/

Du kender helt sikkert Hummels lækre tøj! Nu har vi lokket dem til at give en rabat på hele 20%. Koden må ikke deles med andre, og ikke anvendes på i forvejen nedsatte varer.

Koden er PAMomUnity20

Shop her! 

– BACH dit barn op!:
Normalpris: 249 kr. + fragt: 45 kr. Medlemspris 199 kr. + fragt.
Kun en gang fragt hvis man køber flere bøger.
 
– BACH’s -blomsterremedier:
Normalpris: 249 kr. + fragt: 45 kr. Medlemspris 199 kr. + fragt.
Kun en gang fragt hvis man køber flere bøger.
 
– KVINDER i overgang:
For ALLE kvinder, der e noget om hormoner og ernæring af Mia Damhus, om Yin/Yang balancen for kvinder og en masse opslagsmuligheder om parforhold m.m.
Normalpris: 249 kr. + fragt: 45 kr. Medlemspris 199 kr. + fragt.
Kun en gang fragt hvis man køber flere bøger.
 
– Hunde har også følelser:
Normalpris: 259 kr. + fragt: 45 kr. Medlemspris 209 kr. + fragt.
Kun en gang fragt hvis man køber flere bøger.
 
Bøgerne bestilles på mail@casu.dk
 
 
Susanne laver telefonkonsultationer efter aftale, hvor hun rådgiver forældre/voksne om børn eller de voksne selv.
Normalpris for 15 min. + individuelt blandet Bachflaske til 3 ugers forbrug tilsendt: 462 kr.
 
Tilbud til jer Momunity medlemmer: 400 kr.
Samtalerne bestilles på mail@casu.dk

Flirty Birdy er et farverigt og positivt univers fyldt med statements, designet til at udstråle power og give en tro på dig selv og din personlige stil. Bag mærket står Maria, som finder sin inspiration i de kvinder, hun møder på sin vej. 

25% rabat med koden MOMUNITY25

Shop her!

 

10 % rabat med koden “Momunity10”

Brandet “Hosetess” blev skabt fordi to iværksætterkvinder, Louise og Nicoleta, var stewardesser, og havde brug for at kunne have noget kompression til ømme ben når de fløj rundt i verden, uden at de skulle gå på kompromis med deres forfængelighed. 
 
Hosetess har bygget deres brand på baggrund af erfaring som stewardesser men også i høj grad som kvinder og hvad vi kvinder ønsker af kvalitet, detaljer og komfort.
 

Momunity har været så glade for samarbejdet med Hosestess fordi vi for en gangs skyld ved, hvor vi nemt kan shoppe kvalitetsstrømpebukser på nettet og som imødekommer netop vores behov som mødre: Kvalitet, fine detaljer, shapewear som ikke giver åndenød og som rent faktisk sidder flot og kompression. Så ud med engangsbrug, ubehag og ind med holdbarhed, lækre detaljer og blonder!

Momunity medlemmer får 10% rabat med koden “Momunity10”

www.hosetess.dk

15% rabat med koden “MOMUNITY”
– Altid gratis forsendelse

Guldsmed Alice laver smykker fra bunden af. De smykker Alice skaber på sit lille smykkeværksted er lavet med inspiration i naturen. Foruden hendes egen kollektion af smykker, laver hun også smykker på bestilling. Det kan være at du har gammelt arve guld liggende i skuffen som du ønsker at få smeltet om til nye smykker. Ønsker du ikke at det hele skal smeltes om, er det også muligt at få fornyet dine smykker.

Guldsmed Alice tilbyder alle Momunity medlemmer 15 % med koden “MOMUNITY”
 
Altid gratis forsendelse
 

www.guldsmedalice.dk

400 kr. rabat med koden “Daysy400”

Daysy er en cyklus computer, som forudsiger frugtbare og ikke frugtbare dage med over 99% nøjagtighed. Dermed ved du, hvornår der er risiko/mulighed for at blive gravid og hvornår, der ikke er.

Daysy giver dig en unik mulighed for at have en helt naturlig cyklus uden påvirkning af kunstige hormoner. Daysy bevarer ægløsning og giver dig en større forståelse for alle de processer, der sker i den fantastiske kvindekrop hver måned.

Momunity medlemmer forkæles med 400 kr. rabat med koden “Daysy400”

www.greengodess.dk

30 dages gratis medlemskab med koden “Momunitypodcast30” til nye brugere af Mofibo

Mofibo er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Du downloader en app til din mobil (iPhone og Android) og opretter et abonnement.

Mofibo minder om Spotifys service, da du betaler for et abonnement og kan lytte så meget du vil. Bøgerne streames i formatet mp3, og du kan endda lytte til et antal bøger offline, så du kan tage Mofibo med dig, f.eks. når du rejser.

Nye brugere af Mofibo får 30 dages gratis medlemskab med koden “Momunitypodcast30”

www.mofibo.dk

10 % rabat med koden “Momunity10”

I varme, kærlige og humoristiske billeder visualiserer Anne Norge de kendetegnende scenarier, man som gravid og nybagt mor oplever. Både de hjertevarme stærke følelser mellem dig og din lille baby, I sammen har skabt, og de knap så “glædelige”, men kaotiske og udmattende øjeblikke – og dog stadig enestående scenarier for perioden som gravid eller med småbørn.

Anne Norge er helt nyopstartet illustrator. Du kan finde meget mere om hende og hendes illustrationer på Facebook https://www.facebook.com/ANNE.NORGE.DESIGN/ eller på Instagram @annenorge. Det er også her, du køber illustrationerne. Det foregår ganske enkelt ved at skrive til Anne via Facebook eller Instagram hvilke illustrationer, du ønsker at købe.

Med koden “Momunity10” opnår du 10% rabat på hele ordren.

https://www.facebook.com/ANNE.NORGE.DESIGN/

10% rabat med koden “Momunity”
– Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer

Webshop med udvalgte
lækkerier, opskrifter og blogs indenfor den grønne og bæredygtige verden

Green Godess forkæler Momunity medlemmer med 10% rabat med koden “Momunity” (Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer)

20 % rabat med koden “MOMUNITY” 
(når du subscriber på nyhedsbrevet)

Peganpoetry er et Dansk Accessory Brand, som sælger Smykker og tasker der alle er lavet i lækre og miljøvenlige materialer.

Bæredygtighed er omdrejningspunktet i alle vores produkter, så du kan være sikker på at dit produkt er kommet godt fra start. Vi ønsker at sætte et så lille aftryk på miljøet som muligt og vi tror på at mange bække bliver til en ‘flod’. Alle skridt tæller – Og når du køber et produkt fra Peganpoetry, er du derfor med til at gøre en forskel.

Peganpoetry forkæler Momunity medlemmer med 20 % rabat med koden “MOMUNITY”

www.peganpoetry.com

Få 10% rabat hos FitMom på Online- og fysiske hold med koden “MOMUNITY”

Hos FitMom går DE op i, at give dig som mor de bedste forudsætninger – uanset om det er frem imod en fødsel eller efter en fødsel for korrekt og sikker genoptræning. FitMom vil hellere forebygge og mindske risikoen for gener senere hen, end at behandle når skaden er sket.


FitMom kommer i mål med deres vision fordi de er faglige og kompetente med bl.a. fysioterapeuter med speciale i Gynækologisk, urologisk og obstetrisk fysioterapi, delte mavemuskler og graviditet. I deres team har de derudover både en kostvejleder og en jordemoder tilknyttet.


Du vil derfor altid blive taget hånd om, uanset hvor du er, før eller efter din fødsel.

Momunitymedlemmer får 10% rabat med koden “MOMUNITY”

Find FitMom her

 

10 % rabat med koden “WeeCare10%”

WeeCare er en grøn, dansk iværksætter virksomhed der tager klimakrisen alvorligt og som ønsker at gøre en forskel.

WeCare skaber bæredygtige alternativer til det ødelæggende engangsforbrug, og derfor nytænker, udvikler og producerer de kvalitetsprodukter, som gør din hverdag både grønnere og gladere.

Gør noget godt for dit barn, dig selv og for verden!

WeeCare forkæler Momunity medlemmer med 10% rabat med koden “WeeCare10%”

www.weecare.dk

20 % rabat via DETTE LINK  

Få maden bragt til døren med RetNemt, måltidskasser til hele familien <3 20% ved at følge DETTE LINK  

25% rabat med koden “momunity25”

Få de fineste fotobøger fra CEWE  hos Click med koden “momunity25” – så er der 25 % rabat! 

Bestil her

Eller download app’en “CEWE FOTOVERDEN”, vælg Click som udbyder og overfør billederne direkte fra mobilen. 

Med rabatkoden  “momunity20” kan du få 20% rabat hos SARD på varer som ikke allerede er nedsat. 

OBS: Du kan kun få rabatten hvis alle dine valgte produkter ikke er nedsat. Dvs. vælger du et produkt som har en anden rabat, vil deres hjemmeside ikke kunne registrere koden. 

Om SARD Kopenhagen:

Multifunktionel, naturlig hudpleje med rene og effektive ingredienser – Skabt fra hjertet og henvendt til dig der ikke ønsker at gå på kompromis med din hud – og miljøets sundhed.

www.sardkopenhagen.dk

Til børn

20% rabat med koden “mom20” 
– også på i forvejen nedsatte varer

Pyntebørn er en webshop som har det lille barn i fokus, men hvor større søskende ej bliver glemt. Hos os finder du fine og personlige gaveideer, der er ideelle til babyshower, barselsbesøg, barnedåb eller hvis du blot har lyst til, at forære en fin gave. Især Pyntebørns fødselstavler, navnetavler og plakater med barnets personlige rim er populære til dekoration af børneværelset. 

Momunity’s medlemmer forkæles med 20% på hele shoppen også på i forvejen nedsatte varer med koden “mom20”

www.pynteboern.dk

20% rabat med koden “Momunity20”

Pine Cone er en dansk virksomhed med boligtekstiler og interiør – primært til vores kære små.

Pinecones fundament er bygget på kravet om at skabe rene produkter af høj kvalitet, der appellerer til hele familien og passer ind i nutidens tendenser for indretning. De ønsker at samle familien på børnenes præmisser og derfor har læren om leg og børns motoriske udvikling betydet meget for skabelsen af Pinecones DNA.  Bæredygtighed og social ansvarlighed har en stor betydning i hver eneste designproces – og Pinecone tager ansvar for vores fælles planet.

Brug koden “Momunity20” i rabatkodefeltet, når du betaler for dine varer, så får du 20% rabat.

www.pinecone.dk

15% rabat med koden “momunity15”

Bid kærligt er håndlavet bidelegetøj. Det er lavet med kærlighed og omtanke, så det er perfekt for små hænder at holde i og ømme gummer at gumle i. Samtidig er det lavet af kemiFRI materialer og i stilfuldt design.

Bid kærligt er lige nu Danmarks største forhandler af silikoneperler og håndlavet bidelegetøj.
 
Bid kærligt tilbyder alle Momunity medlemmer 15 % på alt med koden “momunity15″
 

20% rabat på plakater, milepælskort og højdemålere med koden “mom20”
– og fri fragt

Prints og tekstiler til de mindste – produceret med omtanke.

Nordic Simply er et lille nyt livsstilsbrand, som tilbyder prints, strik og tekstiler til de mindste.

Fælles for Nordic Simply’s produkter er funktionalitet, enkelhed og bløde nuancer. Deres designs af buttede venlige dyr, blomster, træer og planter fra de nordiske lande bliver skabt for at hylde børns vidunderlige univers. 
Kollektionen er fremstillet uden skadelige kemikalier og produceret med omtanke for miljøet.

Momunity medlemmer forkæles med 20% rabat på plakater, milepælskort og højdemålere med koden “mom20”
– og fri fragt

www.nordicsimply.com 

15% rabat med koden “Momunity”

En webshop med børnetøj som tilbyder unikt kvalitetstøj fra 0-7 år med fokus på kvalitet og bevægelsesfrihed for dit barn.

Kristina fra Siadelux er altid på udkig efter nye brands til shoppen og har flere gange været den første dansker forhandler af nye spændende udenlandske brands. Så der er altid en god grund til at kigge forbi webshoppen 

– og nu kan medlemmer af Momunity få 15% med koden “Momunity”.

20 % rabat med koden “Mom20”

Secondtots.dk sælger genbrugsbørnetøj som er kvalitetstjekket.

Secondtots er en platform, der hjælper med at få solgt børnenes aflagte tøj. Vi har sat hele processen i system, så den er overskuelig både for køber og sælger, og det er på den måde, vi adskiller os fra andre platforme, der sælger brugt børnetøj. 

Du kan springe timerne på loppemarkedet over

Du har det hele samlet på ét sted – tøj i alle størrelser til både drenge og piger

Du får det nye, brugte børnetøj sendt til nærmeste pakkeshop

Du modtager gennemtjekket kvalitetsbørnetøj på en miljømæssig forsvarlig måde.

Som medlem af Momunity får du 20 % rabat ved brug af koden “Mom20”

www.secondtots.dk

10% rabat med koden (Kommer snart!)

Vitayummy tilbyder en bred vifte af velsmagende vitamin-vingummier der dækker forskellige behov indenfor skønhed og sundhed, så du og din familie kan leve et sund og afbalanceret liv. 

Kun de bedste ingredienser er gode nok til dig og din familie. Derfor er vores vitaminserie fri for kunstige farve-, smags- og sødestoffer. VitaYummy er også fri for animalsk gelatine og er dermed velegnet til veganere.

Så hvorfor ikke gøre det daglige vitamin indtag lækkert, velsmagende og nemt for dig og din familie? 

Med koden (Kommer snart!) får du 10% rabat

www.vitayummy.dk

3 månederns gratis medlemsskab hos Plusbog.dk med koden “momunity”

Med et Plusbog medlemskab, får du EKSTRA lave priser på over 250.000 bøger – både de nyeste, bestsellers og endnu ikke udgivne bøger. Du bestemmer naturligvis selv hvilke og hvor mange produkter, du køber. Medlemskabet koster kun 49 kr /30 dage – og med de store rabatter, kan det kan hurtigt betale sig!

Få 3 måneders gratis medlemsskab med koden “momunity”.

www.plusbog.dk

 

10 % rabat hod Baby Eksperterne med koden “momunity 2020”

Baby Eksperternes er en udvidet mødregruppe, hvor du i et trygt rum kan få vendt, delt og spejlet dig i andre mødre til børn mellem 0-12 mdr.

Baby Eksperterne har fokus på ro, relationsdannelse og masser af værdifuld læring til netop denne aldersgruppe og dig som mor – De tager hver gang et ekspertemne op, som I undervises i, foruden de tryghedsskabende og relationsdannende foki.

Emnerne er babysigning, zoneterapi, massage, førstehjælp og slyngevejledning 

Forløbet findes også som onlineforløb og indeholder de samme komponenter som de fysiske hold.

Baby Eksperterne tilbyder Momunity medlemmer 10 % rabat med koden “momunity 2020”

www.babyeksperterne.dk

 

 

 

10 % rabat med koden “WeeCare10%”

WeeCare er en grøn, dansk iværksætter virksomhed der tager klimakrisen alvorligt og som ønsker at gøre en forskel.

WeCare skaber bæredygtige alternativer til det ødelæggende engangsforbrug, og derfor nytænker, udvikler og producerer de kvalitetsprodukter, som gør din hverdag både grønnere og gladere.

Gør noget godt for dit barn, dig selv og for verden!

WeeCare forkæler Momunity medlemmer med 10% rabat med koden “WeeCare10%”

www.weecare.dk

– BACH dit barn op!:
Normalpris: 249 kr. + fragt: 45 kr. Medlemspris 199 kr. + fragt.
Kun en gang fragt hvis man køber flere bøger.
 
Bøgerne bestilles på mail@casu.dk

Få 10% rabat på alle babyartikler på www.babyecologic.dk med koden “momunity”

Rabatten trækkes efter betaling er godkendt, så DU får DIN rabat. Dette vil fremgå af den faktura du efterfølgende får tilsendt.

Det skal være nemt at handle de bedste produkter til din baby og familien. Hos Babyecologic finder du artikler til alle de områder, hvor du i løbet af dagen og natten skal tage dig af dit lille barn.

Du finder også produkter til resten af familien, som lotion, cremer og sæber, samt rengøringsmidler.

Babyecologic har udvalgt de bedste og skønneste tekstiler fra Disana, Småfolk og Nørgaard Madsens EFTF.

www.babyecologic.dk

Få 15% rabat hos MomiCare med koden “Momi15”
 
MomiCare er en lille webshop med b.la. deres helt egen MomiCarry strækvikle, ringslynger og wellness produkter til mor samt baby sager.
 
MomiCare.blog er bygget på den vision at gøre starten på forældrelivet så nemt og smertefrit som muligt..
 

20 % rabat med koden “MOMUNITY20”

Webshop med kærlighed og respekt for naturen.

Mitgrønnehjem.dk er skabt af Camilla som altid har været meget optaget af ikke at smide sine ting ud, før at de var helt ugenkendelige. Hun har aldrig fundet glæde i at smide ting ud, der stadig har funktion bare for at få nyt. 

Camilla har altid haft en fascination for hvad naturen fremstiller til os. Især fascinationen til hvordan naturen kan hele os når vi er syge eller give os energi, når vi er trætte. 

Derudover så lider vores miljø og natur under de valg vi tager. Valg som oftest ikke engang er gode for vores krop. Så hvorfor ikke både gøre din krop og miljøet en tjeneste?

Derfor startede Camilla denne webshop. For at samle alle de produkter, som hun føler gør dig og kloden mere miljøvenlig, bæredygtig og smuk.

Mit grønne hjem tilbyder Momunity medlemmer 20% rabat med koden “MOMUNITY20”

www.mitgronnehjem.dk

20% rabat med koden “mom20”

Pixizoo er en skøn butik og webshop, der sælger både tøj, udstyr, møbler, legetøj osv. til børn og baby. 

Enkelte brands er undtaget, heriblandt: By Klip Klap Build & Bounce, By Klip Klap Petite, CAMA Copenhagen, Cam Cam Copehagen, Berg, Leander, Sebra senge, BeSafe, Cybex Platinum, Cybex Priam, Slyngevuggen, Cybex S-line, Done By Deer, udvalgt Voksi, nyheder fra Baby Jogger, sættilbud, pakker, personlige tilbud samt gavekort.

Pixizoo tilbyder alle Momunity medlemmer 20 % med koden: “mom20”

www.pixizoo.dk

20% rabat med koden “MomunityMais”

Kvalitetsbøger til de mindste.

Mais & Co. udgiver kvalitetsbøger til de allermindste (0- 5 år), som både kan underholde, er fyldt med læring og kan bruges til sprogstimulering og dialogisk læsning.

Bøgerne, der udgives på forlaget, udvælges i samråd med en læsefaglig konsulent, en tale-høre konsulent og en børnehavepædagog, for netop at finde de bedste.

Som medlem af Momunity får du 20 % rabat ved brug af koden MomunityMais.

www.maisogco.dk

26 % rabat med koden “momunity26”

Alle forældre ønsker at se børn være glade og trives. Livsglæde, lykkefølelse og trivsel kommer imidlertid ikke af sig selv. Det er noget, børn – støttet af voksne – må lære at blive medskabere af. 

Ethvert barn må lære at pakke sin egen usynlige rygsæk med venlighed, værdsættelse, kærlighed, sunde vaner og meget andet. De må også lære at fylde i andre menneskers rygsække. 

Hvad har du pakket i din MAGISKE RYGSÆK i dag? er en hjertevarm, humoristisk og nyskabende guide til daglig glæde, velvære og trivsel for børn mellem 4 og 9 år såvel som for større børn og voksne, der med denne bog inviteres indenfor i en verden med positiv psykologi i børnehøjde.

Bogen kan fås med 26 % rabat (169,- kr.) med koden “momunity26”

www.plusbog.dk

30 dages gratis medlemskab med koden “Momunitypodcast30” til nye brugere af Mofibo

Mofibo er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Du downloader en app til din mobil (iPhone og Android) og opretter et abonnement.

Mofibo minder om Spotifys service, da du betaler for et abonnement og kan lytte så meget du vil. Bøgerne streames i formatet mp3, og du kan endda lytte til et antal bøger offline, så du kan tage Mofibo med dig, f.eks. når du rejser.

Nye brugere af Mofibo får 30 dages gratis medlemskab med koden “Momunitypodcast30”

www.mofibo.dk

15% i hele shoppen med koden “momunity”

Feststemning.dk har alt, hvad du kan ønske dig i flotte og dekorative festartikler bl.a. til baby shower, barnedåb og børnefødselsdag med mere end 30 forskellige temaer.

Derudover er der også et stort udvalg i øvrige festartikler samt pynt til både Halloween og jul.

I samarbejde med Momunity giver Feststemning 15% i hele shoppen ved brug af rabatkoden “momunity”

www.feststemning.dk

Få 20% rabat på første box hos Littleunbox med koden “Littleunboxmomu”

Et medlemskab der forkæler de mindste.

Månedlig boks, fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende og sjove overraskelser, der unikt er tilpasset dit barn.

Littleunbox forkæler Momunity medlemmer med 20% rabat på første box med koden “Littleunboxmomu”

www.littleunbox.dk

 

Få 15 % rabat på alt. Dog ikke på i forvejen nedsatte varer. Brug koden “MOMUNIDEAL15”

Loukrudt er en danskejet webshop, der sælger interiør og accessories til børn. Her sælges varer under eget navn og design, samt produkter fra større kendte mærker og mindre mærker med potentiale. Loukrudts egne puslesæt er dansk designede og producerede. Alle øvrige produkter i webshoppen er udvalgt med omhu og omtanke. Der er i udvælgelsen lagt vægt på elementer som økologi, bæredygtighed, kvalitet og æstetik. Særlig inspirationskilde er den nordiske stil. 

Loukrudt matcher den stilbevidste familie, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet. 

Vi ses i Loukrudt Land.

Få 15 % rabat på alt. Dog ikke på i forvejen nedsatte varer. Brug koden “MOMUNIDEAL15”

www.loukrudt.dk

 

Du kender helt sikkert Hummels lækre børnetøj! Nu har vi lokket dem til at give en rabat på hele 20%. Koden må ikke deles med andre, og ikke anvendes på i forvejen nedsatte varer.

Koden er PAMomUnity20

Shop her! 

Med rabatkoden  “momunity20” kan du få 20% rabat hos SARD på varer som ikke allerede er nedsat. 

OBS: Du kan kun få rabatten hvis alle dine valgte produkter ikke er nedsat. Dvs. vælger du et produkt som har en anden rabat, vil deres hjemmeside ikke kunne registrere koden. 

Om SARD Kopenhagen:

Multifunktionel, naturlig hudpleje med rene og effektive ingredienser – Skabt fra hjertet og henvendt til dig der ikke ønsker at gå på kompromis med din hud – og miljøets sundhed.

www.sardkopenhagen.dk

Bæredygtighed

50 % rabat med koden “Mom50”

Secondtots.dk sælger genbrugsbørnetøj som er kvalitetstjekket.

Secondtots er en platform, der hjælper med at få solgt børnenes aflagte tøj. Vi har sat hele processen i system, så den er overskuelig både for køber og sælger, og det er på den måde, vi adskiller os fra andre platforme, der sælger brugt børnetøj. 

Du kan springe timerne på loppemarkedet over

Du har det hele samlet på ét sted – tøj i alle størrelser til både drenge og piger

Du får det nye, brugte børnetøj sendt til nærmeste pakkeshop

Du modtager gennemtjekket kvalitetsbørnetøj på en miljømæssig forsvarlig måde.

Som medlem af Momunity får du 50 % rabat ved brug af koden “Mom50”

www.secondtots.dk

20 % rabat med koden “MOMUNITY20”

Webshop med kærlighed og respekt for naturen.

Mitgrønnehjem.dk er skabt af Camilla som altid har været meget optaget af ikke at smide sine ting ud, før at de var helt ugenkendelige. Hun har aldrig fundet glæde i at smide ting ud, der stadig har funktion bare for at få nyt. 

Camilla har altid haft en fascination for hvad naturen fremstiller til os. Især fascinationen til hvordan naturen kan hele os når vi er syge eller give os energi, når vi er trætte. 

Derudover så lider vores miljø og natur under de valg vi tager. Valg som oftest ikke engang er gode for vores krop. Så hvorfor ikke både gøre din krop og miljøet en tjeneste?

Derfor startede Camilla denne webshop. For at samle alle de produkter, som hun føler gør dig og kloden mere miljøvenlig, bæredygtig og smuk.

Mit grønne hjem tilbyder Momunity medlemmer 20% rabat med koden “MOMUNITY20”

www.mitgronnehjem.dk

20 % rabat med koden “MOMUNITY” 
(når du subscriber på nyhedsbrevet)

Peganpoetry er et Dansk Accessory Brand, som sælger Smykker og tasker der alle er lavet i lækre og miljøvenlige materialer.

Bæredygtighed er omdrejningspunktet i alle vores produkter, så du kan være sikker på at dit produkt er kommet godt fra start. Vi ønsker at sætte et så lille aftryk på miljøet som muligt og vi tror på at mange bække bliver til en ‘flod’. Alle skridt tæller – Og når du køber et produkt fra Peganpoetry, er du derfor med til at gøre en forskel.

Peganpoetry forkæler Momunity medlemmer med 20 % rabat med koden “MOMUNITY”

www.peganpoetry.com

Med rabatkoden  “momunity20” kan du få 20% rabat hos SARD på varer som ikke allerede er nedsat. 

OBS: Du kan kun få rabatten hvis alle dine valgte produkter ikke er nedsat. Dvs. vælger du et produkt som har en anden rabat, vil deres hjemmeside ikke kunne registrere koden. 

Om SARD Kopenhagen:

Multifunktionel, naturlig hudpleje med rene og effektive ingredienser – Skabt fra hjertet og henvendt til dig der ikke ønsker at gå på kompromis med din hud – og miljøets sundhed.

www.sardkopenhagen.dk

20% rabat på plakater, milepælskort og højdemålere med koden “mom20”
– og fri fragt

Prints og tekstiler til de mindste – produceret med omtanke.

Nordic Simply er et lille nyt livsstilsbrand, som tilbyder prints, strik og tekstiler til de mindste.
Fælles for Nordic Simply’s produkter er funktionalitet, enkelhed og bløde nuancer. Deres designs af buttede venlige dyr, blomster, træer og planter fra de nordiske lande bliver skabt for at hylde børns vidunderlige univers. 
Kollektionen er fremstillet uden skadelige kemikalier og produceret med omtanke for miljøet.

Momunity medlemmer forkæles med 20% rabat på plakater, milepælskort og højdemålere med koden “mom20”
– og fri fragt

www.nordicsimply.com 

10% rabat med koden “Momunity”
– Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer

Webshop med udvalgte
lækkerier, opskrifter og blogs indenfor den grønne og bæredygtige verden

Green Godess forkæler Momunity medlemmer med 10% rabat med koden “Momunity” (Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer)

10 % rabat med koden “WeeCare10%”

WeeCare er en grøn, dansk iværksætter virksomhed der tager klimakrisen alvorligt og som ønsker at gøre en forskel.

WeCare skaber bæredygtige alternativer til det ødelæggende engangsforbrug, og derfor nytænker, udvikler og producerer de kvalitetsprodukter, som gør din hverdag både grønnere og gladere.

Gør noget godt for dit barn, dig selv og for verden!

WeeCare forkæler Momunity medlemmer med 10% rabat med koden “WeeCare10%”

www.weecare.dk

Få 10% rabat på alle babyartikler på www.babyecologic.dk med koden “momunity”

Rabatten trækkes efter betaling er godkendt, så DU får DIN rabat. Dette vil fremgå af den faktura du efterfølgende får tilsendt.

Det skal være nemt at handle de bedste produkter til din baby og familien. Hos Babyecologic finder du artikler til alle de områder, hvor du i løbet af dagen og natten skal tage dig af dit lille barn.

Du finder også produkter til resten af familien, som lotion, cremer og sæber, samt rengøringsmidler.

Babyecologic har udvalgt de bedste og skønneste tekstiler fra Disana, Småfolk og Nørgaard Madsens EFTF.

www.babyecologic.dk

Selvudvikling

26 % rabat med koden “momunity26”

Kærlighed er noget af det skønneste ved livet. Vi vil rigtig gerne den dybe, passionerede kærestekærlighed. Alligevel er replikker som “Ikke i aften, skat” og “Er det mig eller computeren, du er gift med?” blevet hyppige i mange parforhold – den varige kærlighed er svær og ikke vedligeholdelsesfri.

Selv om kærlighed er en følelse, kan du ikke føle dig til alle svar, viden er en stor fordel. Den får du her med De 9 kærlighedsregler, der viser, hvordan du opbygger og plejer kærestekærligheden. Er du single og kæreste-søgende, kan bogen også klæde dig på til parforholdet.

Bogen er skrevet af parterapeut Ingrid Ann Watson og læge og klinisk sexolog Jesper Bay-Hansen. Med seriøsitet, hjertevarme og humor giver de dig nøglerne til den dybe og varige kærlighed og til kunsten at leve i parforhold – også når der er kommet børn til.

Få 26% rabat på bogen med koden “momunity26” 

www.plusbog.dk

30 dages gratis medlemskab med koden “Momunitypodcast30” til nye brugere af Mofibo

Mofibo er en digital abonnementsservice, som streamer lydbøger til din mobiltelefon. Du downloader en app til din mobil (iPhone og Android) og opretter et abonnement.

Mofibo minder om Spotifys service, da du betaler for et abonnement og kan lytte så meget du vil. Bøgerne streames i formatet mp3, og du kan endda lytte til et antal bøger offline, så du kan tage Mofibo med dig, f.eks. når du rejser.

Nye brugere af Mofibo får 30 dages gratis medlemskab med koden “Momunitypodcast30”

www.mofibo.dk

Gratis opstartssamtale (værdi 500 kr.) og 10% rabat på øvrige samtaler.

Tilbud til fædre samt jer begge som par.

Nyfar.dk drives af Kasper som er coach og psykoterapeut med praksis på Østerbro.

 Til fædre

Nyfar.dk er et tilbud til nye og kommende fædre der ønsker at finde mere ro og glæde i familien og i rollen som far.

I et forløb hos Nyfar.dk, får du, som far, viden og indsigt i både din biologiske- og sociale arv. På den måde kan du tage stilling til om du lever sit liv som du gerne vil, og om det har indflydelse på hvordan du er, som både partner og far.

Du får inspiration og støtte til at finde de nødvendige ændringer, som støtter din udvikling for at du kan nå dine ønsker og mål som far – til gavn for både far, mor og barn.

Til par

Hvad sker der når I indtager den nye rolle som forældre?

Hvordan kan I forberede jer til de nye roller og bevare gnisten, når der går far, mor og børn i den?
Hvad sker der med parforholdet, når I bliver forældre?
Hvad sker der med jeres identitet, samvær og den seksuelle tiltrækning når der kommer børn ind i hverdagen.
Hvordan sikre I et optimalt samarbejde om jeres barn og familie?

Ny far tilbyder jer en gratis opstartssamtale (værdi 500 kr.) og 10% rabat på øvrige samtaler.

www.nyfar.dk

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail: