Venligst sponsoreret af Unplugged Juice 🙂

Nu er det tid..

Jeg havde lovet en del at give en update på den juicekur jeg var på i tre dage for en måneds tid siden.. Det var tre dage KUN på juice fra Unplugged Juice. Jeg troede aldrig jeg ville kunne klare det, for jeg er det vildeste madøre 🙈 Men jeg tænkte også at tre dage var rimelig overskueligt, når det nu skulle være.. Og det var januar og jeg trængte simpelthen sådan til lige at blive rystet ud af mine vaner.

Det jeg fik, var en “beginners diet”. Man får forskellige juicer, så der er omkring 6 juicer om dagen, og et aloevera shot til morgenmad samt en “bodymeal” som er et pulver der bliver til en smoothie til aftensmad. Nogle af smagene var vildt lækre, og andre var lige lidt hårdere at få ned, men når de drikkes kolde med sugerør så er det slet ikke så slemt.

Jeg havde ikke forventninger om at det var en slankekur så jeg havde tænkt at jeg ville tage det jeg eventuelt tabte, på igen med det samme. Men overraskende nok tabte jeg lige godt tre kg, og da jeg endelig måtte spise igen havde jeg ikke lyst til andet end frugt 😂 Jeg spiste som jeg plejer men der hvor jeg plejede at få lyst til slik der havde jeg mere lyst til frugt og det hænger jo nok sammen med at kroppen var meget glad for at få nogle vitaminer (endelig, det havde været en klam jul..) her en lille måned senere har jeg tabt fire kilo og jeg tror bestemt det gav mening at jeg lige kom ud af vanerne. Og det er altså faktisk ret dejligt ikke at skulle tænke “hvad skal jeg spise næste gang?”, man ved, man bare skal hente en juice i køleskabet. Var jeg sulten undervejs? Ja, men det mærkelige er at jeg ikke blev sulten som jeg plejer, jeg var frisk og mit energiniveau var – tro det eller ej – bedre end det plejede at være og min mave rumlede ikke. Men jeg havde uanstændige fantasier om mad jeg ikke har fået i årevis 😂 Ting jeg ikke engang normalt ville gå efter.. Jeg savnede selvfølgelig noget at tygge på 🙂

Der er mange meninger om hvorvidt juicekure har en berettiget gang på jord, men jeg vil altså sige at det for mig var et brud med dårlige vaner og en udfordring som gav mig et “jeg kan klare alt”-boost. Og som en sjov lille bonus fik jeg imens jeg var på juicekuren, nogle underlige små lykkeglimt hvor jeg i minutter ad gangen følte mig fuldstændigt latterligt lykkelig uden at kunne forklare hvorfor. Jeg kan kun tilskrive det de vitaminer der strømmede gennem mig. Mærkeligt, men ikke desto mindre sandt 🙂

Jeg går lige nu og overvejer at starte en ny kur. Måske har I fulgt med på de sociale medier hos eksempelvis Cellina Martinna fra De Unge Mødre, som tog en kur hvor hun gerne måtte spise aftensmad. Personligt er det netop også det måltid der er sværest for mig at undvære, fordi jeg laver mad til, og spiser med min familie. Men morgenmad og middagsmad kunne jeg sagtens “springe over”.. Så nu skal jeg lige tage mig sammen, og så tror jeg dælme jeg gør det igen!

Skulle du have læst til ende, og være klar på at prøve det selv, så er der 10% med koden: “Momunity”. 🙂