Dit lokale Momunity

Vanløse

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Megann, Emilie og Josefine, og du kan altid skrive til os på Vanloese@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra dine mamas – Megann, Emilie og Josefine.

Hej! Vi er dine lokale Momunity Mamas. Vi glæder os til at give dig et kæmpe fællesskab af skønne mødre.

Vi hedder Megann, Emilie og Josefine, og du kan altid skrive til os på Vanloese@momunity.dk, hvis du enten er lokal forretningsdrivende eller har spørgsmål, ris eller ros til det vi skaber. 

For at blive del af netværket følger du facebook ikonet herunder – velkommen i klubben! Kig her på siden efter rabataftaler og events, det hele opdateres løbende 🙂 

Kram fra dine mamas – Megann, Emilie og Josefine.

Kommende events

Kommer snart

Lidt billeder fra tidligere events

Dine rabatter

Som medlem af Momunity får du minimum 10% rabat hos de lokale erhvervsdrivende i dit lokalområde, som har valgt at være del af Momunity.

Du finder dine lokale Momunity rabatter herunder.

Som en ekstra bonus må du også gerne bruge din Momunity Rabat i de andre lokale Momunities.

For at opnå din Momunity Rabat, skal du via din mobiltelefon el.lign. dokumentere, at du er medlem af Momunity .  

 

10 % på gravidmassage á 30 min. varighed 

Kort beskrivelse af Jacob: Jacob har arbejdet som sportsmassør/fysiurgisk massør i mere end 15 år, hvor han sideløbende har videreuddannet sig inden for manuel terapi, akupunktur og tapening. Hos Jacob får du en dybdegående og effektiv gravidmassage, hvor målet er at lindre de ømme og trætte muskler, og mindske eventuel væske i kroppen, så du kan nyde din graviditet bedst muligt. Hos Vanløse Osteopati har vi indkøbt den yderst komfortable Beloost graviditetspude, så du kan ligge rart og ubesværet (og på maven) under hele behandlingen.

Mia Hübbe, zoneterapeut/akupunktør, vil gerne give 100,- kr. rabat på alle normalbehandlinger à 60 min. varighed. (normalpris 550,- kr., stiger til 600,- kr. pr. 1/11-2019)  Kort beskrivelse af Mia: Mia har arbejdet som zoneterapeut gennem de sidste 13 år, og er desuden uddannet akupunktør og yogalærer. Hendes behandlinger vil oftest bestå af en kombination af zoneterapi og akupunktur for at optimere virkningen. Mia har stor interesse og succes med at behandle kvinder med fertilitets-problemer, hormonelle problemer eller graviditetsgener, samt babyer/ børn og patienter med forskellige former for stress.

Anne Lassen, holistisk Sundhedsvejleder, hjælper trætte mødre med at få mere overskud og mere livsglæde i hverdagen.

Hun tilbyder 10% rabat på følgende ydelser:
– 1:1 sessioner
– Mødregruppe sessioner

Anne Lassen arbejder ud fra en holistisk tankegang, hvor naturlige midler står i højsædet, og hvor både sind, krop, vaner og kost spiller nogle afgørende roller.

Med en session hos Anne Lassen, får du en konkret handlingsplan,
der er designet til at give dig mere energi, mere overskud og mere livsglæde – og som passer ind i netop din hverdag.

Ring eller skriv gerne til hende, hvis du vil høre, om en session kunne være noget for dig ❤️
——-

Link til siden hvor man kan læse mere
https://glimt.simplero.com/sessioner-og-forloeb

 

Vi er Camilla og Malene og vi er begge mødre af hjertet og pædagoger af uddannelse. Vi har mange års erfaring inden for småbørnsområdet og er nystartede som Tryk og Glad babymassage instruktører.

Når du booker en workshop hos os vil vi bestræbe os på at deltage begge 2. Kan dette ikke lade sig gøre er det Malene som tilbyder workshops i København og Camilla i Sorø og på Midtsjælland.

Vi ønsker at skabe et rum til nærvær, tryghed og balance gennem babymassage, akupressur og let zoneterapi.

Babymassage er en særlig stund til ro og fordybelse for både forælder og barn. Med blide strøg, let zoneterapi og akkupressur kan massagen være dejlig afslappende og forløsende samt lindre smågener der kan give uro hos baby. Størrer børn har også stor glæde af massage og zoneterapi, specielt ved aftenstid når dagen skal bundfælde og det er tid til at sige godnat.

Hvad indeholder en workshop:

En workshop er altid på barnets præmisser.

Vi tilbyder en times massage undervisning hvor det er jer der giver massage og os der guider igennem en klassisk blid babymassage og en gennemgang af nogle gavnlige tryk og zonepunkter.

I får en række værktøjer med hjem, så I selv kan hjælpe jeres baby med problematikker som f.eks. søvn, fordøjelse, tandfrembrud og forkølelse.

Sidst men ikke mindst får I en helt særlig nærværende stund med jeres barn hvor I kommer helt tæt på hinanden.

En workshop med “Tryk- vej til nærvær” foregår enten hjemme hos jer i vante rammer eller privat hos en af os, i København eller Sorø.

For kontakt:

Instagram: @tryk_vej_til_naervaer

Facebook: Tryk – vej til nærvær

Mail: tryk.vejtilnaervaer@gmail.com

10% rabatImprove Studio er dit private træningsstudio hvor fællesskab og høj kvalitet af træning er i fokus! Her er der plads til hele familien og specielt dig og din baby. Vi tilbyder derfor både små efterfødsels teams, samt familie og børnetræning. Book en gratis konsultation og kom ned forbi og se vores fantastiske sted.

Vi tilbyder 10% rabat på vores Mom’n Fabulous TEAM, samt Club Improve Family og Club Improve Kids.

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Lyt til Momunity podcast

Med koden Momunitypodcast30 får du 30 dages gratis medlemsskab hos Mofibo. Følg dette link.