Idemagerne bag Momunity

Sara Rode Hamann

Co-Founder af Momunity

MOM FACTS:

Jeg hedder Sara, er gift med Joakim og sammen har vi Clara på 3,5 år og Esther på 6 mdr. Jeg har boet i Ølstykke i snart 10 år og flyttede hertil fra Hillerød.

Jeg er eventyrlysten og nysgerrig på andre mennesker og deres historier. Jeg nyder at komme ud og opleve små hverdagsting i nærområdet eller større events som giver fornyet indhold i hverdagen. Til hverdag er jeg manager på et kontorfællesskab på Frederiksberg, hvor jeg til daglig skaber de gode rammer for netværk og relationer iblandt fællesskabets medlemmer.

Selvom jeg har boet i Ølstykke snart hele mit voksne liv, så kender jeg kun min egen baghave og min omgangskreds er spredt ud over hele Sjælland.

Jeg har indtil videre ikke haft et tilhørsforhold til Egedal og der må være flere som mig, som savner de spontane kaffeaftaler eller en god rødvinstår med nogle nære veninder i nærområdet når ungerne er lagt.

Sine Kristine Kjellerup Christensen

Co-Founder af Momunity

MOM FACTS:

Jeg hedder Sine, jeg er 29 år og har i løbet af de sidste 9 år fået hele fire børn. Tre skønne drenge og som rosinen i pølseenden, en lille pige. Jeg er uddannet socialrådgiver, men arbejder ved siden af Momunity som doula, altså en privat fødselshjælper, og elsker at være “på kald” til fødsel. Min familie og jeg flyttede til Ølstykke fra Nørrebro december 2017.

Jeg har altid været dybt fascineret af kvindefællesskaber. På uddannelsen var mit fokus altid mest på det sociale arbejde med kvinder og børn, og i mine snart mange terminsgrupper var jeg altid hende der tog teten som arrangør af ture i babybio, fotosessions, cafeture m.m. Jeg har af gode grunde selv brug for at indgå i sociale relationer som kan rumme det faktum at jeg er nogens mor, så jeg kan ligeså godt selv være med til at skabe rammerne 🙂 Som tilflytter har det været rigtig svært at skulle skabe et helt nyt netværk, når vennerne bor i København. Heldigvis kom min familie og jeg til byen samtidig med at vores datter Noa kom til verden, så jeg kom i en fantastisk mødregruppe. Det var også her kimen til ideen om et mødrenetværk blev lagt, og det var her jeg mødte Sara og Esther som der snart er blevet drukket mange kopper kaffe sammen med..

Foto af: Cwonders v. Christina Nørgaard