Moms are the bombs - og vi har brug for hinanden..

Vi er et start-up, som drømmer stort om, at forbinde tusindevis af mødre hvert år til inspirerende events og værdifulde netværk online og i vores lokale Momunity netværk landet over.

Det hele startede i Egedal, hvor det første Momunity netværk så dagens lys i dec. 2018. Netværket blev dannet, som et initiativ til at række ud til andre kvinder i lokalområdet og skabe lokal forankring. Det blev hurtigt en aktiv gruppe, og snart spurgte mødre om de også kunne få Momunity til deres kommune.

I dag er Momunity til stede i de fleste kommuner, og vi har mere end 100 frivillige mødre tilknyttet projektet. De hjælper os med at lave events lokalt og administrerer de mange netværk.

Online fællesskabet på Momunity.dk opstod naturligt da landet lukkede ned under den første Covid-19 nedlukning og har udviklet sig lige siden til et nærværende og åbenhjertet fællesskab af mødre som søger relationer, inspiration og underholdning.

Hvem står bag Momunity

Sara & Annemette

Vi er teamet bag Momunity, og vi nyder begge mor-tilværelsens op og nedture med småbørn på hver en arm og vasketøj op til begge øre. Vi brænder for at lave Momunity, fordi vi gerne vil gøre livet både tryggere, lettere og sjovere for mødre - os selv inklusiv.

Vi tror på, at stærke fællesskaber er vejen frem, og vi vil gerne inspireres i denne nye verden af tigerspring, rokketænder, identitetskriser og parforholdproblematikker, som ingen af os forudså, da graviditetstesten viste 2 streger første gang.

Tak fordi du støtter op om Momunity!

Image