Events for alle   

Momunity brænder for at skabe events og mindeværdige oplevelser for mødre med og uden børn.

 Herunder kan du finde de lokale events som er åbne for alle. Se om der er et spændende foredrag i nærheden af dig.

Se værdien i dig selv”

Foredrag – inkl middag

v. Dorthe Blaxkjær Strømberg, certificeret speaker ved det internationale John Maxwell Team, mor til fem børn.

21. Maj kl 18-21:30

Lind’s kaffebar, Oscar Bruns vej 9, 3050 Humlebæk

Pris 199,-

“Se værdien i dig selv” er et underholdende og personligt foredrag, der skal minde dig om, at se værdien i dig selv.

Jeg vil inspirere dig gennem min egen historie, til at tro på dig selv og blive bevidst om, hvilken indre styrke, du i virkeligheden er i besiddelse af. Vi er alle helt vildt særlige og forskellige og det skal vi bruge til noget positivt! Jeg lover dig, det bliver et inspirerende og energisk foredrag. Jeg vil give dig 5 punkter, så du bliver bevidst om, at du faktisk kan KATAPULTE dig selv tættere på dine drømme og på det liv, du måske går og længes efter. Vores Personlige udvikling er en rejse, en proces og den sker ikke fra den ene dag til den anden og slet ikke hvis vi ikke tager ansvar for det. En af de ting, der skal til hvis vi ønsker, at ændre vores liv, er at vi må ændre det, vi tænker om os selv.

Inkl. mad. Madtærte med spinat, gulerod og ost med valgfri topping – Serranoskinke, kylling eller laks. dertil husets salat. Med vand på bordene.

Om foresdragsholderen: Dorthe er certificeret Speaker og Coach ved det internationale John Maxwell Team. Hun er mor til 5 børn, livsglad og så æææææælsker hun at rejse, hvilket hun kombinere med at holde foredrag rundt omkring i verden. Hun har i mange i mange kæmpet en kamp mod sig selv, med mindreværd og usikkerhed, Derfor rejser hun rundt for at dele sin historie og minde andre mennesker om, at de er helt specielle og værdifulde og at de kan hvad de vil.

Klarsynsaften med Maibritte Allsand

MED PRÆCISION, VARME, KÆRLIGHED OG HUMOR LEVERER Maibritte BESKEDER FRA DEN ANDEN SIDE.

Maibritte starter med en guidet meditation. Meditationen er til for at skabe fred i krop, sind og sjæl, så du kan modtage den energi og healing der kommer, når kontakten til den åndelige verden er blevet åbnet.

Et budskab kan være fra en af dine åndelige hjælpere, eller fra kære som er gået over på den anden side. Budskaber kan også være omkring din fysiske og psykiske tilstand eller et godt råd til din helse. Maibritte bestemmer ikke, hvad der kommer igennem og hvem det kommer igennem.

Man kan aldrig garanteres kontakt, men hvis man ikke selv får et budskab, er erfaringen at der ligger stor læring og glæde i at opleve åndernes kærlighed alligevel, igennem budskaber til andre blandt publikum, da de ofte kommer igennem med seriøse, glædelige, humoristiske, rørende og kærlige budskaber.

Vil man være mere sikker på kontakt, anbefales en personlig session hos Maibritte Allsand

Uddannet og godkendt Medium & Clairvoyant.

I kan læse mere om www.maibritteallsand.dk.