Brevkasse

Storebror er begyndt at ignorere os

Dette indhold er kun tilgængeligt for medlemmer.

Mine drenge sover dårligt om natten!

Dette indhold er kun tilgængeligt for medlemmer.

Jeg kan ikke holde mit barns gråd ud!

Dette indhold er kun tilgængeligt for medlemmer.

Eksperterne

Image

Rikke og Mai - Jordemødre driver ‘Dit Jordemoderhus’ i Frederikssund, som tilbyder fødselsforberedelse samt forskellige konsultationer og behandlinger for gravide og mødre. De tager de gravide og nybagte mødre kærligt i hånden og støtter op om deres individuelle rejse ind i moder- og forældreskabet.

Du kan stille spørgsmål om alt fra fødsler, fødselsforberedelse til jordemoderkonsultationer og den første tid efter fødslen.

Image

Julie - Psykolog og indehaver af Mentalt Overskud, som er en psykologpraksis i Lyngby. Julie har tidligere beskæftiget sig med udredning og psykoterapeutisk behandling af børn, unge og voksne i psykiatrien, samt arbejdet i det private erhvervsliv hos Maersk som HR konsulent. Hos ’Mentalt Overskud’ kan du få hjælp til at vælge den rigtige psykolog med den relevante erfaring, metode og viden. Julie er gift med Adam, og de har sammen 3 børn.

Du kan stille spørgsmål om emner som stress, fødselsreaktioner og psykisk mistrivsel hos børn.

Image

Line - Psykoterapeut fra Skaaruphuset.dk skaber et trygt og tillidsfuldt rum for dig, som af forskellige årsager føler dig ramt i din (nye) rolle som mor, eller hvis du føler ubalance i forældreskabet og familielivet. Line har stor viden og erfaring indenfor, at skabe bæredygtige familieliv i stortrivsel.

Du kan stille spørgsmål om alt fra Efterfødselsreaktioner, Følelsen af fortvivlelse og forvirring over din rolle som mor, Konfliktfyldte eller skrøbelige relationer til de vigtigste i dit liv, Kropslige ubalancer.

Image

Trine - Forældrevejleder fra Trines familieskole der viser vejen til en god varm og nærværende kontakt, så vores børn kan mærke, vi hører sammen. Hun har mange konkrete redskaber, der hjælper os til at være de skønne forældre, som vi ønsker at være, og til at vores børn bevarer deres kreativitet, livsglæde og robusthed.

Du kan stille spørgsmål om alt, der har med forældreroller, børneopdragelse og konflikthåndtering at gøre, herunder også søvn.

Image

Cathrine - (par)terapeut og interesserer sig især for, hvad der sker med de voksne, når der pludselig er baby og småbørn i huset. For ligegyldigt hvor vidunderlige de er og hvor meget de er født i kærlighed, så udfordrer de paradoksalt nok lige præcis dén i parforholdet. De sætter forbindelsen til os selv og hinanden på prøve.
Derudover er der ifølge Cathrine alt for meget skam i kølvandet på moderskabet og det skal vi have gjort op med.

Følg Cathrine på Instagram (@cathlundager) Altid kærlige brevkasse-svar, radikal empati og No Shame-attitude.

Image

Mille - Økonomisk rådgiver og stifter af Økonomista, der behandler alle aspekter af dit økonomiske liv. Lige fra hverdagens sparetips til hvordan du ændrer pengeadfærd og kommer igang med at investere. Det ene emne udelukker ikke det andet, for en stærk økonomi går hele vejen rundt.

Du kan stille spørgsmål om alt der har med økonomi, investeringer, og hvordan du sikrer at jeres familie går en økonomisk sund fremtid imøde.

Image

Sophie - Coach fra EngageCPH har +25 års erfaring med ledelse, HR og personlig udvikling. Hun har en holistisk tilgang til coaching. Hun er medforfatter til bogen Genstart dit arbejdsliv, som udkom i 2020.

Du kan stille store og små spørgsmål og få gode råd, som har med arbejdsliv, karriere, jobsøgning, ledelse, work/life balance og personlig udvikling at gøre.