Fællesskab for alle mødre

JOIN THE COOL MOMS CLUB

Tænk hvis du havde ét sted, hvor du som mor kunne føle et frirum. Et rum med inspiration, netværk og god energi. Momunity er stedet, hvor det bare er lidt lettere og sjovere at være mor. Kom og vær med! 

DINE MEDLEMSFORDELE

Bliv inviteret til lokale events, online events og workshops hele året. Vi mødes, snakker, udveksler ideer, laver kaffedates, tøjbyttedage og legeaftaler.

 

Få adgang til mere end 250 eksklusive tilbud i hele landet på tøj, smykker, behandlinger, legetøj, familieoplevelser og meget mere.

Vi opretter netværk løbende med forskellige temaer, der skaber et trygt rum for ligesindede mødre med samme interesser/fælles udfordringer i hverdagen.

Få adgang til timevis af inspirerende viden på MomuniTV, hvor vi har samlet inspirerende kvinder, der giver dig kærlige ord og øvelser indenfor forskellige temaer.

MamaEVENTS

Mama sauna gus - Buresø

17 OKTOBER KL. 11-13  (Pris 300 kr.)

Vi glæder os utrolig meget til en dag med samvær og en svedig oplevelse når vi sammen skal guse med Buresø. V/Nordic Health & Living

Dato: 17 oktober kl. 11-13

V./Nordic Health & Living

Vi glæder os utrolig meget til en dag med samvær og en svedig oplevelse når vi sammen skal guse ved Buresø. 

Vi mødes og snakker 1/2 time inden vi går ind i saunaen. Saunagusen varer 2 timer og er delt op med 4 pauser hvor vi kan køle af, få lidt vand og salt.

– Bliv endelig hængende bagefter, nyd et koldt dyp og få en god snak

Husk at medbringe:

2 håndklæder
Morgenkåbe
Drikkedunk

Saunagus er en behagelig og afslappende måde at få pulsen op og samtidig slappe af i krop og sind. Saunagus styrker kredsløb og immunforsvar igennem varierende varme og kulde påvirkning som sammen med æteriske olier, urter og røg renser og åbner luftvejene. Gusmesteren kommer med formål, fortælling, æstetik, personlighed og professionalisme og gør sauna og svedeoplevelsen til noget helt ekstraordinært.

Adressen er: Skovvej 1, 3550 Slangerup. Badestedet og parkeringspladsen ligger for enden af Skovvej. 

Børn og Søvn

25 OKTOBER kl. 20.00

Trine fra Trines Familieskole hjælper os til bedre putning og søvn.
Pris: 49 kr. 

25 oktober kl. 20.00

Pris: 49 kr. 

HJÆLP DIT BARN TIL AT FALDE I SØVN OG SOVE GODT

Hvorfor har børn nogle gange svært ved at falde i søvn, selvom de er trætte? Hvordan kan det være, de har brug for at græde? Sover dit barn kun kort tid af gangen og vågner op uden at være udhvilet? Har I fået opbygget putteritualer, der tager lang tid og alligevel ikke rigtigt ser ud til at hjælpe? Kan dit barn falde i søvn hos den ene forælder, men ikke hos den anden?

Dette er hverdagssituationer, som de fleste oplever, og de kan fylde nok så meget i en familie. Aftenerne er for mange forældre den eneste mulighed for en lille stund til at fokusere på sig selv, et tiltrængt åndehul, så det er dyrebar tid.

Ved dette foredrag vil Trine fortælle om, hvordan du kan skabe god kontakt med dit barn inden putningen, hvordan du kan forstå dit barns følelser og lære at lytte til dem med omsorg og roligt nærvær sådan, at dit barn kan få bearbejdet dagens oplevelser og derefter falde i søvn fredfyldt og forbundet.

Underviser Trine Maribo Carstensen har 28 års erfaring med redskaberne fra “Hand in Hand Parenting” og har grundlagt Trines Familieskole, https://www.trinesfamilieskole.dk/

 

Hjemmepasser Mor - Online

26 OKTOBER kl. 20.00-21.30

Drømmer du om at hjemmepasse dit barn? Kom med til vores event hvor du kan møde andre hjemmepassere og høre om alt det praktiske før din store beslutning. 

 

Dato:  26 oktober kl. 20.00-21.30

Overvejer du at hjemmepasse dit barn i stedt for at sende dit barn i Institution?

 Mød Sidsel og Regitze som begge har valgt at hjemmepasse deres børn. Hør hvordan deres hverdag ser ud og  hvilke udfordringer og fordele hjemmepasserlivet kan have.

Har du spørgsmål kan du få dem afklaret på aftenen. 

Aftenen vil også give dig et netværk af andre mødre som står med samme overvejelser som dig. Det kan være starten på en ny legegruppe<3 

 

BObles tumletid (0-12 mdr.)
Online

4 NOVEMBER kl. 13.30-14.30

Er du klar til at tumle dig gennem eftermiddagen i godt selskab? Børnefysioterapeut Louise Hærvig viser forskellige øvelser. Du kan stille spørgsmål og får en lækker goodiebag til en værdi af 600 kr.

Pris 349 kr. 

Dato: 4 november kl. 13.30-14.30

Pris: 349 kr. inkl. goodiebag til en værdi af 600 kr.  

Kom til Tumletid i bObles Tumleunivers.

Er du klar til at tumle dig gennem en eftermiddag i godt selskab? Tag en pjækketime fra hverdagen og drag på tumleeventyr med din baby til bObles Tumletid event, hvor børnefysioterapeut Louise Hærvig viser forskellige øvelser og taler om betydningen af at tumle.
Bonus! Du modtager en lækker goodiebag inden eventen fra bObles med forskellige dejlige produkter, som du skal bruge til tumletidseventet og bagefter: 

 • 1 times hyggelig tumlen med dit barn
 • 1 hæfte med inspiration fra Tumletiden.
 • 1 sæt bObles mini krokodiller (unikt Tumletidsmøbel til værdi 349,-)
 • LEGO Duplo æske
 • bObles bold 
 •  
 • Du deltager online i eventet hjemme fra din egen stue. Undervejs kan du stille spørgsmål til Louise.

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at få fat i en billet, så er vi klar til byde dig velkommen til en kæmpe inspirationsfest, hvor du får mere overskud til hverdagen og nye spændende aktiviteter, lege og øvelser til barsel og baby. Er I en mødregruppe, som gerne vil deltage sammen, kan I gøre det til en hyggeeftermiddag sammen. Men husk at købe billetter til alle.

Stress i hamsterhjulet - Online

9 NOVEMBER kl. 20.00-21.30

Få viden og værktøjer til at lære at prioritere dig selv, så du kan forebygge stress. V./Stresscoach Trine Sloth

 

Dato:  9 november kl. 20.00-21.30

V./Stresscoach Trine Sloth

 Oplever du også, at du i din stræben efter at “opnå”, i din stræben efter at få hverdagen til at fungere, ofte glemmer dig selv.

Du glemmer at lytte til dit indre og mærke efter.
Du glemmer at stoppe op og tjekke ind i dig selv.
Du glemmer at tage pauser og mig tid.
Faktisk kan det føles helt umuligt..
Og pludselig er du kommet for langt væk og er faret vild i dit eget liv.
Måske er det tid til at give plads til noget nyt. En ny måde at leve på. En ny måde at passe bedre på dig selv.
Men du ved bare ikke hvordan.

Kom med til foredraget og få viden og værktøjer til at lære at prioritere dig selv, så du kan forebygge stress.

 

Ammevejledning - online

D. 11 NOVEMBER KL. 9.30 – 11.00

Mød andre mamas som har spørgsmål eller udfordringer med amningen. Formiddagen faciliteres af ammevejleder Rikke Søltoft Lauritzen.

 

D. 11 NOVEMBER KL. 9.30-11.00

Mød Rikke som er  uddannet sygeplejerske og ammevejleder og få svar på de spørgsmål som fylder hos dig omkring amning. 

Rikke brænder for at skabe tryghed i moderskabet og yde støtte, som får dig til at vokse som mor.

Rikke er IKKE pro noget, så uanset om du amme, giver flaske, begge dele eller om du elsker at langtidsamme eller bare ser frem til at amningen igen stopper så er hun med dig.

Eventet har KUN 10 pladser, så der er tid til at svare på spørgsmål og I sammen kan tale omkring forskellige emner.

Som udgangspunkt vil Rikke komme ind på følgende emner.

– Hvad er de hyppigste udfordringer omkring amning og flaske?
– Følelser omkring amning.
– Flaske skam-

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig formiddag!

Spirituel aften - online

D. 15 NOVEMBER KL. 19.00 – 20.30

Kom med til en spændende aften når clairvoyant Maibritte Allsand fra Soulwork.dk fortæller om sine spirituelle evner og giver flere deltagere personlige budskabe.

 

D. 15 NOVEMBER KL. 19.00-20.30

Vi har oplevet Maibrittes evner flere gange nu og hun imponerer os hver gang! Hun er tillidsfuld, varm, ærlig, skarp og konkret.

Sara var rørt til tårer sidste gang vi holdt online spirituel aften fordi Maibritte gav personlige beskeder til deltagerne som var hårrejsende nøjagtigt. Maibritte håndterer særligt sårbare situationer på en respektfuld og kærlig måde, hvilket gør det trygt at være med i det space hun skaber.

Det er derfor at vi fra hjertet kan sige, at du ikke må gå glip af denne aften, hvis du har mulighed for at deltage.

Giv dig selv den oplevelse – om du bare vil kigge med eller gerne vil have en besked.

AFTEN sauna gus - Buresø

21 NOVEMBER KL. 19.00-21.00 (Pris 300 kr.)

Få en skøn afslutning på ugen med aften sauna gus ved Buresø. V/Nordic Health & Living

Dato: 21 november kl. 19-21

V./Nordic Health & Living

Vi glæder os utrolig meget til en aften med samvær og en svedig oplevelse når vi sammen skal guse ved Buresø. 

Vi mødes kl. 18.30 og snakker lidt inden vi går ind i saunaen kl. 19.00. Saunagusen varer 2 timer og er delt op med 4 pauser hvor vi kan køle af, få lidt vand og salt.

Aftenskumringen skaber en særlig stemning og vi kan tage direkte hjem og være helt afslappede uden at skulle lave mad, vaske op mm. Lav lige en aftale med din partner om at du har fri;)

Husk at medbringe:

2 håndklæder
Drikkedunk

Saunagus er en behagelig og afslappende måde at få pulsen op og samtidig slappe af i krop og sind. Saunagus styrker kredsløb og immunforsvar igennem varierende varme og kulde påvirkning som sammen med æteriske olier, urter og røg renser og åbner luftvejene. Gusmesteren kommer med formål, fortælling, æstetik, personlighed og professionalisme og gør sauna og svedeoplevelsen til noget helt ekstraordinært.

Adressen er: Skovvej 1, 3550 Slangerup. Badestedet og parkeringspladsen ligger for enden af Skovvej. 

Investering & børneopsparing - Online

24 NOVEMBER KL. 20.00-21.30

Børneopsparingen kan give dit barn en rigtig god økonomisk start på voksenlivet og derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvordan du vælger at spare op.  Det kan du blive klogere på her. 

D. 24 NOVEMBER KL. 20.00-21.30

Børneopsparingen kan give dit barn en rigtig god økonomisk start på voksenlivet og derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvordan du vælger at spare op. Der er nemlig store fordele ved at investere børneopsparingen, og det kan du blive klogere på her. 

I dette webinar lærer du:

Hvorfor det giver mening at investere børneopsparingen 

Hvilke muligheder der findes for at investere dit barns opsparing

Hvordan man kan opnå et skattefrit afkast af investeringen

Hvordan man kan investere med Tobi, hvis man ikke selv vil stå for det

Webinaret bliver afholdt af Mille Skjold Madsen, som udover at arbejde med marketing i Tobi der investerer børneopsparinger, også har flere års erfaring som privatøkonomisk foredragsholder og investor. Hun har desuden sin egen virksomhed Økonomista, hvor hun inspirerer kvinder til en stærk privatøkonomi gennem sin instagram-profil @mille.okonomista og sit eget økonomi-magasin, der udkommer to gange årligt. 

D. 30 NOVEMBER KL. 20.00-21.30

MomuniTreat er vores sjove gave event. Denne gang med JULETEMA! Der er rigtig gode muligheder for at vinde lækre julegaver til dig og dit barn. 

D. 30 NOVEMBER KL. 20.00-21.30

Gaverne du kan vinde:

Slyngevugge fra Membantu

Gavekort til floating hos Floatstudio

En valgfri plakat fra Et Lille Atelier

1 stk. Doula in a box fra Careforbirth.dkjuletæppe fra Pinecone

Bærdygtig bog pakke med 5 bøger fra Mais & Co

Valgfri Mama Lykke Baby Crib Pillow fra Mamalykke.dk

En Human Design Reading fra GLIMT by A

En rosakvarts GUA SHA fra Weclinic

Strækvikle fra KALY times

Vi glæder os til at se dig til en sjov aften!

Sådan tackler du konflikter i dine nære relationer - Online

D. 12 JANUAR KL. 20.00

Jeannette Brendholdt hjælper os igennem konflikterne på en sund og hensigtsmæssig måde.

D. 12 JANUAR KL. 20.00

Kender du det, at du forsøger at løse problemer her og nu, men den anden negligerer det og laver lidt sjov med det hele, eller simpelthen trækker sig.

Eller du kan blive helt forskrækket over, den voldsomme energi der kommer fra den anden, at du nærmest bliver bange og har lyst til at løbe din vej.

Vil du lære at blive stående i stormvejret eller at kun trække lidt på skulderen, så kom med til en aften, hvor du lærer at tackle konflikter i dine nærmeste relationer.

 

Sensitive børn og deres voksne - online

D. 25 JANUAR KL. 20.00 – 21.30

Få hjælp til dit sensitive, ængstelige, usikre eller generte barn de blide Bachremedier v./Susanne Løfgren

 

D. 25 JANUAR KL. 20.00-21.30

Sensitive børn og deres voksne

Du præsenteres for de blide Bachremedier, og hvordan de kan hjælpe sensitive med at blive mere trygge og modige.

Få hjælp til dit sensitive, ængstelige, usikre eller generte barn.
Eller få hjælp til dig selv 🙂

Foredragsholder

Susanne Løfgren, sygeplejerske, zoneterapeut, skolerleder på Casu, forlagsdirektør Casu forlag.
Hun har arbejdet med Bachs Blomsterremedier siden 1982 og har skrevet 6 bøger om Bachremediernes fine virkning på sindet.
Bl.a. bogen BACH dit barn op.

MamaMATCH Netværk

MOR BARE MOR

NÆSTE OPSTART – NOVEMBER  OG JANUAR

Netværket MOR BARE MOR er MamaMATCH i din kommune. Vi opretter løbende disse netværk. Du kan deltage som mor, uanset om du har små eller store børn. Pointen er, at du gerne vil møde andre fuldstændig almindelige mødre som dig i nærheden af dit hjem. 

Vi har netværk i hele Danmark 

NYBAGT MOR

NÆSTE OPSTART – JANUAR

Netværket NYBAGT MOR er MamaMATCH til dig, som lige er blevet mor eller er på barsel. Vi opretter løbende disse netværk og vil forsøge at matche
mødre, som bor tæt på hinanden. 

Vi har netværk i hele Danmark

 

EFTERÅRSHOLD - START OKT./NOV.

IVÆRKSÆTTER MOR

   NÆSTE OPSTART – OKTOBER OG JANUAR

Netværket IVÆRKSÆTTER MOR er MamaMATCH til dig, hvis du er sprunget ud som selvstændig eller overvejer det. Vi opretter løbende disse netværk. Vi vil forsøge at matche deltagere ud fra bopæl, men vi kan ikke garantere, at I bor i samme kommune.

 

ENGLEMOR

   NÆSTE OPSTARTJANUAR

Netværket ENGLEMOR er MamaMATCH til dig, som har mistet et barn. Vi opretter løbende disse netværk. Vi forsøger at matche dig med mødre tæt på dit hjem, men vi kan ikke garantere, at I bor i samme kommune

 

MÆLKEBØTTE-MOR

   NÆSTE OPSTART – NOVEMBER OG JANUAR

Netværket MÆLKEBØTTE-MOR er MamaMATCH for dig, som har lidt ekstra bagage med fra din egen barndom.

Vi forsøger at matche dig med mødre tæt på dit hjem, men vi kan ikke garantere, at I bor i samme kommune

 

HJEMMEPASSER MOR

   NÆSTE OPSTART – NOVEMBER OG JANUAR

Netværket HJEMMEPASSER MOR er MamaMATCH til dig som passer dine børn hjemme, eller går med overvejelserne.   

Vi forsøger at matche dig med mødre tæt på dit hjem, men vi kan ikke garantere, at I bor i samme kommune

 

SLYNGE MOR

   NÆSTE OPSTARTJANUAR

Netværket SLYNGE MOR er MamaMATCH til dig, som dyrker at bære dit barn i slynger og vikler. 

Vi forsøger at matche dig med mødre tæt på dit hjem, men vi kan ikke garantere, at I bor i samme kommune. 

 

MomuniTV

Vi har samlet de klogeste og mest inspirerende kvinder vi kender, og her deler de en masse viden og perspektiver, som kan hjælpe dig. MomuniTV er for medlemmer. Her kan du se nogle eksempler.

Mette er rådgiver, underviser, forfatter og foredragsholder.

Hun hjælper store og små igennem transformationer. Hendes kernekompetencer er arbejdet med følelserne og hun hjælpe forældre og fagfolk med at undersøge og forstå følelser. Det indebærer bl.a. at forstå, hvordan følelser fungerer, hvor tidligt de lagres, hvilke subtile overbevisninger de bringer med sig. Og måske vigtigst af alt, hvordan vi kan ændre destruktive følelses-og adfærdsmønstre hos os selv os og hos de børn, der er afhængige af vores hjælp.

Se Mettes video “Kvinde, kend din kilde” her.

Katrine Birk er stifteren af Tryk & Glad konceptet og Danmarks førende formidler af akupressur og zoneterapi til hjemmebrug.

Hun viser forældre, hvordan man kan bruge massage på zone- og akupunkter til at lindre gener og ubalancer, og for at skrue op for hyggen og nærværet.

Hun har udgivet 6 bøger i Tryk & Glad serien, som alle viser hvordan babyer, små børn og lidt større børn, kan få gavn af zoneterapi, akupressur og massage.

Senest har hun udgivet Tryk & Glad Kvinde, som hjælper kvinder, mødre og gravide til at få balance i deres krop.

Katrine er stifter af flere uddannelser og afholder løbende kurser, workshops og events – både inden for alternativ behandling, og personlig udvikling.

Hun er selv mor til 2 piger på 3 og 6 år, og bonusmor til 2 piger på 5 og 7 år. 

Se Katrines workshop “tryk og glad” her.

Trine Fagerskov er Mama, Yogini og Intuitiv Lifecoach. 

Trine hjælper kvinder, som længes efter at finde hjem i deres egen powerfulde visdom & skaberkraft.

Det er typisk kvinder, som alt for længe har levet ud fra, hvad de troede omverdenen forventede af dem.

Som alt for længe har følt sig drænet af livet. Til trods for at livet ser succesfuldt ud på overfladen.

Kvinder som føler, de har mistet den intime forbindelse til deres egen krop, nydelse og intuition.

Se Trines videoer.

Yoga for fertilitet

Vejrtrækningsøvelser

Restorativ yoga


 

 • Maj My Humaidan
 • MamaCircle
 • Smilla Lynggard
 • Kejserinderne
 • Jytte Bille
 • Superfit Mor
 • Og mange, mange flere… 

MomuniTILBUD

Få helt op til 50 % rabat inde i vores univers. Her kan du se nogle af de mange lækre rabatter, som vi har samlet til dig som medlem.
Du får tilbud på mere end 250 dejlige brands.

MOMUNITY ANBEFALER

Momunity er begejstret for at RET NEMT, som altså indimellem virkelig gør vores liv ret meget nemmere, giver Momunity mødre et særligt tilbud. 

Hvis du ikke har prøvet det, så er det måske nu, at du skal give det et skud? Du får til 30% på de to første leveringer gennem Momunity.

PREMIUM TILBUD

HYMNESS 10%

Hymness designer og sælger smykker & accessories, med en filosofi om at kombinere fornuft, miljøvenlige materialer, slow-fashion og kreativitet.

Køb dine næste accessories her

HOSETESS 10%

Kvalitet, fine detaljer, shapewear som ikke giver åndenød og smukke kompression strømpebukser.
Køb dine næste kvalitets strømpebukser her

KALY TIMES 10%

KALY times producerer vikler og slynger i lækkert skandinavisk look. Fastviklerne er produceret i lækker blød europæisk hør, som er perfekt til de varme sommerdage og strækviklerne er produceret i økologisk bomuld i lækre prints.
Køb din næste vikle her

RÅDGIVNING

20% rabat

JEANETTE BRENDHOLDT 

Sted: Valby og omegn

Familierådgivning er for dig, der gerne vil opnå balance mellem familie- og arbejdsliv. Ønsker færre konflikter i hjemmet, lettere og mere overskuelig hverdag med plads og overskud til nærvær og sjov samt have mere tid og frihed.

www.jeannettebrendholdt.dk

10% rabat

SKAaRUPHUSET

Sted: København og omegn

Line skaber et trygt og tillidsfuldt rum for dig, som af forskellige årsager føler dig ramt i din (nye) rolle som mor. Gennem samtale- og terapiforløb hjælper Line dig omsorgsfuldt og nænsomt med at lære dig selv og dit moderskab bedre at kende. Med stort fokus på at mærke og sanse dig selv, griber Line hele dig og styrker din selvfølelse og selvforståelse, så du føler dig kompetent til at trække vejret ned i maven og stærkt mærke dig selv og dit moderskab.

www.skaaruphuset.dk

18% rabat

MAIBRITTE ALLSAND 

Sted: Frederikssund eller online

Har du brug for klarhed i dit liv, så er clairvoyance et godt valg.

Maibritte Allsand vil stille ind på dig og dit liv. Nogle af de emner hun kommer ind på er, familieforhold, job, kærlighed i fortid, nutid og fremtid.

www.soulwork.dk

SKØNNE PRODUKTER

Mais & Co - 20%

alle 7 bøger

BØGERNE OM BULLER

Normalpris 489,65 kr.
Din pris 392,64 kr.
SPAR 92 kr. 

Shop her!

Doulainabox - 15%

en guide i akupressur TIL

GRAVIDE OG FØDENDE

Normalpris 399,00 kr.
Din pris 339,15 kr.
SPAR 59,85 kr 

Shop her!

Kalytimes - 10%

Slings & wowen wraps

lykke

Normalpris fra 1.300,00 kr.
Din pris 1.170,00 kr.
SPAR 130,00 kr 

Shop her

TØJ & SMYKKER

Du kender helt sikkert Hummels lækre tøj! Nu har vi lokket dem til at give en rabat på hele 20%. Koden kan ikke anvendes på i forvejen nedsatte varer. 

Shop her! 

Hos Emilie Bang Smykker finder du et stort udvalg af personlige smykker, hvor det er muligt at få graveret din egen ønskede tekst.

www.emiliebang.dk

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

 • – Stilkompagniet – 20 % 
 • – Siadelux – 15%
 • – Hosetess – 10 %
 • – Yggdrasil Studios – 15%
 • – Cphbags – 20%
 • – Petit Vert 10%
 • – Titte Boo 10 % 
 • – No8 – Tøj til mænd – 20 %
 •  
 • Og mange flere…

LEG & LÆRING

Pixizoo er en skøn butik og webshop, der sælger både tøj, udstyr, møbler, legetøj osv. til børn og baby.

www.pixizoo.dk

Loukrudt er en danskejet webshop, der sælger interiør og accessories til børn. Her sælges varer under eget navn og design, samt produkter fra større kendte mærker og mindre mærker med potentiale. Loukrudts egne puslesæt er dansk designede og producerede. www.loukrudt.dk

Et medlemskab der forkæler de mindste.

Månedlig boks, fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende og sjove overraskelser, der unikt er tilpasset dit barn.

www.littleunbox.dk

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

 • – LeJetøjskassen – 25% 
 • – Pixizoo – 20%
 • – Loukrudt – 15%
 • – Littleunbox – 20%
 •  
 • Og mange flere…

GRAVID & BABY

Med Preggobox ønsker jeg ikke kun, at skabe fokus på ingredienser og produkter. Jeg håber at Preggobox kan være med til at give gravide kvinder, den opmærksomhed og omsorg de fortjener.

www.preggobox.dk

WeCare skaber bæredygtige alternativer til det ødelæggende engangsforbrug, og derfor nytænker, udvikler og producerer de kvalitetsprodukter, som gør din hverdag både grønnere og gladere.

www.weecare.dk

Nordic Simply er et livsstilsbrand, som tilbyder prints, strik og tekstiler til de mindste. Man kan få 15% rabat på GOTS (babyhåndklæder, svøb babytæpper), Milepælskort og Højdemålere.

www.nordicsimply.com 

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

  • – BidKærligt – 15%
  • – Babyecologic – 10%
  • – MomiCare – 15%
  • – Mødregruppetræning 20 %
  • – Dit jordemoderhus 10 %
  •  
  • Og mange flere…

VELVÆRE

Multifunktionel, naturlig hudpleje med rene og effektive ingredienser – Skabt fra hjertet og henvendt til dig der ikke ønsker at gå på kompromis med din hud – og miljøets sundhed.

www.sardkopenhagen.dk

Fællesnævneren for alle vores produkter er ro. 
Alle vores beauty tools og livsstilsprodukter er designet til at skabe en tilstand af ro i sindet, ro i kroppen og ro i huden.

www.calmlish.dk

20 % på alle behandlinger og køb tre produkter fra FORLLE’D og få et gavekort på 650 kr. Klinikken ligger H.C Ørstedsvej 11A
Frederiksberg, København.

www.waw-beauty.dk

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

  • – Klink Rosenvold 15 %
  • – Hair By Bendix 15 %
  • – ROOM for CARE 10 %
  • – Organicskin 15 %
  •  
  • Og mange flere…

BOLIG & INDRETNING

Poster & Frame har over 6000 udvalgte plakater 

Design din egen plakatvæg inden du bestiller og se hvordan din væg ser ud med din yndlingsplakater.

Med Poster & Frames’ innovative teknologi ‘print ond demand’ printer de plakatkunst efter hver enkelt ordre for, at minimere papirspild. 

www.posterandframe.com

Webhop med kærlighed og repsekt for naturen.

Mit Grønne Hjem har samlet alle de produkter, som gør dig og kloden mere miljøvenlig, bæredygtig og smuk.

www.mitgronnehjem.dk

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

  • – Pinecone – 20%
  • – Anne Norge  – 10%
  • – Pyntebørn – 20%
  • – RiLa Stof & Design 10 %
  • – KLeos Keramik 10 %
  •  
  • Og mange flere…

SUNDHED & TRÆNING

Få 10 % på Tumlino, som er din guide til den bedste private sundhedshjælp i Danmark. Find og book online kursus eller behandling fra f.eks. jordemødre, ammerådgivere, fysioterapeuter, kiropraktorer mm..

www.tumlino.dk

Få 10 % på en bred vifte af velsmagende vitamin-vingummier der dækker forskellige behov indenfor skønhed og sundhed, så du og din familie kan leve et sund og afbalanceret liv. 

www.vitayummy.dk

 

Webshop med udvalgte
lækkerier til grønne gudinder – f.eks. de populære collagen shakes. Sælger også Daisy Cyklus Computer. 

www.greengoddess.dk

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

 • – FitMom – 10%
 • – Baby Eksperterne – 10%
 • – Ny far – 10%
 • – Aktive Jordemoder 10 %
 • – Bsmassage 25 % 
 • – Naturligflow 15 %
 • – Bedre Vaner coaching 15 %
 •  
 • Og mange flere…

MAD & DRIKKE

ØKOLOGISK BAGERI

Nyd Ærligts friskristet kaffe, kolde brus, skønne bagværk eller en lækre klapper. Derudover er de kendt for deres  økologisk funky og friskbagte brød og kager.

Til websitet

Hverdagsluksus for alle med trang til selvforkælelse

Crème by Nimb er Nimbs nyeste skud på stammen – café og take-away med adresse i starten af Vesterbrogade og tæt på Tivolis hovedindgang.

Den hyggelige og yderst børnevenlige the og kaffe salon Hos Sofies Forældre byder velkommen og giver 10% på hele menukortet til alle medlemmer af Momunity.

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

 • – Copenhagen strand – 10%
 • – Cafe Heiss 10 %
 • – The Food Factory 10 %
 • – Dyssegaarden – lækkert kød hele året 20 %
 • – BIBIANA – Madhus 10 %
 •  
 • Og mange flere…

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)