fbpx

Fællesskab for alle mødre

BLIV MEDLEM AF MOMUNITY

Tænk hvis du havde ét sted, hvor du som mor kunne føle et frirum. Et rum med inspiration, netværk og god energi. Momunity er stedet, hvor det bare er lidt lettere og sjovere at være mor. Kom og vær med! 

DINE MEDLEMSFORDELE

Bliv inviteret til lokale events, online events og workshops hele året. Vi mødes, snakker, udveksler ideer, laver kaffedates, tøjbyttedage og legeaftaler.

 

Få adgang til mere end 250 eksklusive tilbud i hele landet på tøj, smykker, behandlinger, legetøj, familieoplevelser og meget mere.

Vi opretter netværk løbende med forskellige temaer, der skaber et trygt rum for ligesindede mødre med samme interesser/fælles udfordringer i hverdagen.

Få adgang til timevis af inspirerende viden på MomuniTV, hvor vi har samlet inspirerende kvinder, der giver dig kærlige ord og øvelser indenfor forskellige temaer.

MamaMATCH

MOMS ARE THE BOMBS

I Momunity vil vi gerne skabe nye relationer imellem mødre.

Et godt netværk kan virkelig gøre hverdagen sjovere og lettere for mor.  

Måske er du tilflytter i en ny by eller helt nybagt i dit moderskab og mærker en nye identitet spire? Måske er du en rutineret mor, som mangler et lidt større netværk? Måske er du mor i en særlig livssituation, som kun andre mødre i samme situation kan forstå? 

Momunitys Netværk er til dig, der gerne vil finde nye veninder.

Vi forbinder dig med andre mødre tæt på dit hjem.

Til JUNI starter disse netværk:

Mor netværk (Alle mødre alle kommuner)

Mor på barsel  (Barselsnetværk i alle kommuner)

Solo Mor (Netværk for solomødre i alle kommuner)

Hjemmepasser Mor (Netværk for hjemmepassere i alle kommuner)

Iværksætter Mor (Selvstændige mødre)

Når du melder dig til et netværk i din kommune, kommer du automatisk på en venteliste. Vi opretter netværkene løbende, hver gang der kan samles minimum 4 deltagere og maksimum 10 deltagere i din kommune.

Hvis vi modtager mange tilmeldinger, forsøger vi at matche dig med de kvinder, som bor tættest på dig.

Vi sender alle deltagere i netværket en velkomstmail, så snart netværket kan dannes.

Vi opretter et chatrum til jeres netværk (Vi benytter Messenger på nuværende tidspunkt). Når du kommer ind i chatten, bliver du sammen med de andre i netværket  guidet gennem en præsentationsrunde, og så er I faktisk allerede i gang.

Det kan blive til hyggelige samtaler via chat og måske senere kaffedates, legeaftaler med børnene, gåture eller en vinaften – hvem ved?

Hver gruppe er unik, og derfor er det svært at forudsige, men vi håber, at du er klar på at være åben, imødekommende og selv bidrage til, at netværket bliver en succes.

– Du tilmelder dig på hjemmesiden (Kræver medlemsskab)

– Du modtager en kvittering med vejledning til at komme i gang, når netværket oprettes.

– Vi opretter dit netværket, når pladserne er fyldt ud.

– Vi opretter et særligt chatrum til jeres netværk.

– Vi hjælper med at starte samtalen i chatten.

– Vi håber, at I vil ende med at aftale fysiske møder, når I har lært hinanden at kende digitalt.


 

Vi forventer ikke, at MamaMATCH netværk vil fungere på samme måde som mødregrupper. Vores forhåbning er, at I får lyst til at mødes fysisk til en kop kaffe, når I først har lært hinanden af kende digitalt.

Måske mødes I kun en enkelt gang, måske bliver I hinandens veninder for livet. Der er ingen garantier, og det hele afhænger af netværkets dynamik.  

Det er vigtigt, at alle kan deltage i et MamaMATCH på det niveau, som de synes er passende.

Vi ved, at du har travlt, så konceptet tilstræber, at du får mest muligt ud af netværket, på den mest tidseffektive måde.

Når du melder dig til MamaMATCH, forventer vi, at du er indstillet på at møde nye mødre og selv bidrage til, at nye relationer opstår.

Når et netværk dannes, sidder der kvinder klar til at møde netop dig, så derfor skal du kun deltage i et MamaMATCH med intentionen om, at ville prioritere aktiviteten.

Vi håber derfor, at du kun vil tilmelde dig et netværk ad gangen. Det er selvfølgelig tilladt at trække sig og prøve andre netværk, hvis dit match ikke lige sidder i skabet, eller forventningerne til netværket er forskellige blandt deltagerne.

Du skal huske at mærke efter, og kun forpligte dig til det, som giver dig energi. MamaMATCH er tænkt som en boost, men det må ikke tage pusten fra dig.

MamaEVENTS

Børn og skærm - Hvornår er det for meget? Online

18. AUGUST kl. 20.00-21.30

Hør Psykolog Markus Hechmann Jacobsen fortælle om, hvad du som mor kan gøre, for at passe på, at skærmen ikke tager over og bliver en usund vane for dit barn?

Tilmeld dig her 75 kr.

– Gratis for medlemmer
Bliv medlem

Dato: torsdag d. 18. august kl. 20.00-21.30

Som forældre ønsker man det bedste for sine børn. Men det kan nogle gange være svært at finde ud af hvad det bedste er, når det kommer til skærmtider.

Hvis man f.eks. har en fireårig, der virker helt hypnotiseret af et spil på Ipad’en, eller en 14-årig, der sidder hele aftenen og spiller et online-spil med sine venner, kan det være, at de følelser man oplever er lidt blandede.

På den ene side er det fedt at børn i dag har adgang til underholdning, som man selv for 20 år siden ikke havde drømt om kunne være muligt. På den anden side, kan det være man bliver bekymret for om det kunne have nogen negative konsekvenser.

Kom med til dette event, hvor psykologen tager os igennem de undersøgelser, som slår fast, hvordan det påvirker vores børn, at de fleste hjem i dag er fyldt med skærme. Hvad er sunde og hvad er usunde vaner, når det kommer til børns digitale forbrug.

Der er også mange gode råd at hente til hvordan du viser dit barn en anden vej, hvis det allerede er blevet en usund vane. 

Tilmeld dig her 75 kr.

– Gratis for medlemmer
Bliv medlem

De gode søskende relationer - Online

1 SEPTEMBER kl. 20.00-21.30

Hvordan skaber vi de bedste betingelser for at vores børn har en god relation til hinanden? V./Par- og familieterapeut Maria Løvgreen

Tilmeld dig her 75 kr.

– Gratis for medlemmer
Bliv medlem

Dato: 1 september kl. 20.00-21.30

Det kan være både en gave og en forbandelse at skulle dele sine forældres kærlighed med en søskende. Overgangen fra enebarn til storebror/-søster sker sjældent helt uden reaktioner, og det er ikke altid let, at være den lille, som ikke kan være med.

Momunity har inviteret par- og familieterapeut Maria Løvgreen, til at gøre os alle klogere på, hvordan man håndterer søskende konflikter og nærer den gode søskende relation, som alle forældre drømmer om.

Foredraget vil være et dialogbaseret oplæg om søskenderelationer, så stil endelig en masse spørgsmål til  Maria Løvgreen. 

D. 15 SEPTEMBER KL. 20.00-21.30

MomuniTreat er vores sjove gave event. Der er rigtig gode muligheder for at vinde lækre gaver til dig og dit barn. 

Tilmeld dig her 75 kr. 

– Gratis for medlemmer
Bliv medlem

D. 15 september KL. 20.00-21.30

 

MomuniTreat foregår ved, at vi skal spille og quizze. Du kan vinde skønne gaver til dig og dit barn via lodtrækning på aftenen og ved at du deltager i løjerne. 

D. 4 OKTOBER KL. 20.00-21.30

På dette event ser vi på vreden, som opstår, når du møder de menneskelige egenskaber, som du enten ikke tillader dig selv at have eller ikke selv kan se, du har – også kendt som skygger eller skyggesider. V/selvkærlighedscoach Susan Juryk.

Tilmeld dig her 75 kr.

– Gratis for medlemmer
Bliv medlem

 

D. 4 OKTOBER KL. 20.00-21.30 / Online

HVORFOR ER DU VRED, MOR?

Vrede kommer som regel instinktivt og vi oplever, at den kan være umulig at styre. Når vi håndterer situationer med vrede, kan det gå ud over relationen.

Det ved du godt som mor, og det er også derfor du bliver ked af det, når du er blevet for vred (igen).

Det skal du ikke bebrejde dig selv for, men du kan overveje, om det er noget, du vil ændre.

Lærer du din vrede at kende og finder ud af, hvor den stammer fra, vil den være mindre ukontrollérbar og du kan måske endda helt styre uden om den.

På dette event ser vi på vreden, som opstår, når du møder de menneskelige egenskaber, som du enten ikke tillader dig selv at have eller ikke selv kan se, du har – også kendt som skygger eller skyggesider.

Når du kaster lys på skyggen, vil du opleve større rummelighed og forståelse både for dig selv, dine børn og andre.

Således kan du:

– komme godt ud af døren om morgen og sikre en god start på dagen for store som små
– bedre rumme din dovne og selvoptagede teenager, din totalt for meget præteenager eller når dit barn lyver, er negativ, grådig eller bedrevidende.

På den måde kan du være dén voksne, der viser vejen gennem den gode og positive dialog og gensidige forståelse.

Tilmeld dig her 75 kr.

– Gratis for medlemmer
Bliv medlem

MomuniTV

Vi har samlet de klogeste og mest inspirerende kvinder vi kender, og her deler de en masse viden og perspektiver, som kan hjælpe dig. MomuniTV er for medlemmer. Her kan du se nogle eksempler.

Mette er rådgiver, underviser, forfatter og foredragsholder.

Hun hjælper store og små igennem transformationer. Hendes kernekompetencer er arbejdet med følelserne og hun hjælpe forældre og fagfolk med at undersøge og forstå følelser. Det indebærer bl.a. at forstå, hvordan følelser fungerer, hvor tidligt de lagres, hvilke subtile overbevisninger de bringer med sig. Og måske vigtigst af alt, hvordan vi kan ændre destruktive følelses-og adfærdsmønstre hos os selv os og hos de børn, der er afhængige af vores hjælp.

Se Mettes video “Kvinde, kend din kilde” her.

Katrine Birk er stifteren af Tryk & Glad konceptet og Danmarks førende formidler af akupressur og zoneterapi til hjemmebrug.

Hun viser forældre, hvordan man kan bruge massage på zone- og akupunkter til at lindre gener og ubalancer, og for at skrue op for hyggen og nærværet.

Hun har udgivet 6 bøger i Tryk & Glad serien, som alle viser hvordan babyer, små børn og lidt større børn, kan få gavn af zoneterapi, akupressur og massage.

Senest har hun udgivet Tryk & Glad Kvinde, som hjælper kvinder, mødre og gravide til at få balance i deres krop.

Katrine er stifter af flere uddannelser og afholder løbende kurser, workshops og events – både inden for alternativ behandling, og personlig udvikling.

Hun er selv mor til 2 piger på 3 og 6 år, og bonusmor til 2 piger på 5 og 7 år. 

Se Katrines workshop “tryk og glad” her.

Smilla Lynggaard er familierådgiver og tidligere uddannet pædagog med erfaring fra bl.a døgninstitution. Hun har efterfølgende taget et væld af uddannelser i bl.a konflikthåndtering, den svære samtale og særligt sensitive.

Smilla har speciale i viljestærke, vrede og sensitive børn og hjælper forældre med at stå stærk i dem selv via rådgivning, workshops og foredrag.

Se Smillas video “Skæld ud! Hvad stiller vi op? Her.

 • Maj My Humaidan
 • MamaCircle
 • Smilla Lynggard
 • Kejserinderne
 • Jytte Bille
 • Superfit Mor
 • Og mange, mange flere… 

MomuniTILBUD

Få helt op til 50 % rabat inde i vores univers. Her kan du se nogle af de mange lækre rabatter, som vi har samlet til dig som medlem.
Du får tilbud på mere end 250 dejlige brands.

TILBUD SOM TRENDER

Få 20% rabat hos Lullabyplanet.com med koden “Momunity20”.

Lullabyplanet har alt til baby og børn om det er navnesutter, navnelapper, beklædning, legetøj, pleje, spisetid og sovetid.

Hos Lullaby Planet tilbyder de god værdi for pengene og varer af høj kvalitet til babyer og deres forældre.

Få 45 dages gratis lyt hos Mofibo med koden “Momunity” eller via linket herunder. 

Vi elsker Mofibos lydunivers og tager mange af vores små mentale pauser med en bog i ørene eller sætter en god lydbog på til børnene. 

Få 20% rabat på alle produkter hos Lille Kanin.

Lille Kanin tilbyder certificeret baby- og børnehudpleje med naturlige og økologiske ingredienser. Dansk produceret brand, hvor produkterne omfavner både miljø, bæredygtighed og sikrer minimal risiko for allergi. Giver den reneste start på livet. Det er ren kærlighed på flaske. 

Få 20% hos Marienlyst Strandhotel mandag-torsdag foruden højsæson.

Marienlyst Strandhotel er noget ganske særligt. Det er romantik og afslapning i første række til havet. Det er godt selskab, fede livekoncerter, private fester og nordsjællandsk overskud. Det er en enestående strandspa og store madoplevelser serveret med nærvær og charme.

HOSETESS 10%

Kvalitet, fine detaljer, shapewear som ikke giver åndenød og smukke kompression strømpebukser.
Køb dine næste kvalitets strømpebukser her

MEMBANTU 10%

Membantu’s slyngevugge er i 100% økologisk bomuld og kommer med en madras i 100% uld samt en baldakin, der kan anvendes til at afskærme for sanseindtryk.  Vuggemotoren har en blød og naturlig vuggebevægelse og har fem forskellige hastighedsindstillinger samt timerfunktion. Den er testet gennem mange år og afprøvet af mere end 4.000 babyer. 
Køb din næste slyngevugge og motor her 

KALY TIMES

KALY times producerer vikler og slynger i lækkert skandinavisk look. Fastviklerne er produceret i lækker blød europæisk hør, som er perfekt til de varme sommerdage og strækviklerne er produceret i økologisk bomuld i lækre prints.

Få 10% med koden Momunity10

Køb din næste vikle her

RÅDGIVNING

20% rabat

JEANETTE BRENDHOLDT 

Sted: Valby og omegn

Familierådgivning er for dig, der gerne vil opnå balance mellem familie- og arbejdsliv. Ønsker færre konflikter i hjemmet, lettere og mere overskuelig hverdag med plads og overskud til nærvær og sjov samt have mere tid og frihed.

www.jeannettebrendholdt.dk

10% rabat

SKAaRUPHUSET

Sted: København og omegn

Line skaber et trygt og tillidsfuldt rum for dig, som af forskellige årsager føler dig ramt i din (nye) rolle som mor. Gennem samtale- og terapiforløb hjælper Line dig omsorgsfuldt og nænsomt med at lære dig selv og dit moderskab bedre at kende. Med stort fokus på at mærke og sanse dig selv, griber Line hele dig og styrker din selvfølelse og selvforståelse, så du føler dig kompetent til at trække vejret ned i maven og stærkt mærke dig selv og dit moderskab.

www.skaaruphuset.dk

18% rabat

MAIBRITTE ALLSAND 

Sted: Frederikssund eller online

Har du brug for klarhed i dit liv, så er clairvoyance et godt valg.

Maibritte Allsand vil stille ind på dig og dit liv. Nogle af de emner hun kommer ind på er, familieforhold, job, kærlighed i fortid, nutid og fremtid.

www.soulwork.dk

Gratis kort afklaringssamtale

JULIE AASBJERG ANDERSEN 

Sted: Lyngby og omegn

Psykologer med hjertet på det rette sted. Tryghed og tillid betyder alt, når man skal åbne sig og få hjælp til at få sit mentale overskud tilbage. Vi har flere psykologer med forskellig tilgang hos os, så du får er en psykolog, der passer til dig. Det skal være nemt at få hjælp, og derfor svarer vi indenfor kort tid, og har åben ugens 7 dage. Du er hjertelig velkommen hos os.

Velkommen til Mentalt Overskud

10% rabat

ANNE KATBALLE

Sted: Valby og omegn

Anne Katballe ejer virksomheden G L I M T – by A, hvor hun hjælper dig, der er kommet for langt væk fra dig selv, med at (gen)skabe et stabilt fundament i dit liv, så du kan hvile langt bedre i dig selv – uden at tro, at du skal være alt muligt andet, end den du egentligt er.

Når du står stærkt og hviler i dig selv, kan du for alvor leve et autentisk liv, hvor du stråler af livsglæde indefra & ud.

Anne arbejder med mindset, Human Design, sunde vaner, struktur i hverdagen og et selvkærligt fokus, og hun tilbyder 1:1 sessioner og forløb, online kurser, workshops og holdforløb.

Velkommen – Anne Katballe

GRATIS

KVINDE KEND DIT KOMPAS 

Sted: Online

Kvinde_kend dit kompas gruppen er for dig som
er kvinde, er nysgerrig i den holistiske tilgang til det at være menneske, har brug for at få finjusteret dit indre kompas og skabe et liv der matcher DIG. 
 
Er du klar til at træde ud af hamsterhjulet, men mangler værktøjer og viden til at trykke STOP.
 
Gruppen faciliteres af Tina og Kathrine og til dagligt har de hver deres klinikker; Dit Enerum og Relax&Release. 
Kathrine er uddannet sygeplejeske og kropsterapeut og Tina er uddannet pædagog og holistisk terapeut. 
 

SKØNNE PRODUKTER

Mais & Co - 20%

alle 7 bøger

BØGERNE OM BULLER

Normalpris 489,65 kr.
Din pris 392,64 kr.
SPAR 92 kr. 

Shop her!

Lille Kanin - 20%

Hudpleje til FAMILIEN

PERFEKT BARSELSGAVE

Normalpris 549,95 kr.
Din pris 439,95 kr.
SPAR 110 kr 

Shop her!

Kalytimes - 10%

Slings & wowen wraps

lykke

Normalpris fra 1.300,00 kr.
Din pris 1.170,00 kr.
SPAR 130,00 kr 

Shop her

LEG & LÆRING

Loukrudt er en danskejet webshop, der sælger interiør og accessories til børn. Her sælges varer under eget navn og design, samt produkter fra større kendte mærker og mindre mærker med potentiale. Loukrudts egne puslesæt er dansk designede og producerede. www.loukrudt.dk

Et medlemskab der forkæler de mindste.

Månedlig boks, fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende og sjove overraskelser, der unikt er tilpasset dit barn.

www.littleunbox.dk

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

 • – LeJetøjskassen – 25% 
 • – Pixizoo – 20%
 • – Loukrudt – 15%
 • – Littleunbox – 20%
 •  
 • Og mange flere…

GRAVID & BABY

Lullabyplanet har alt til baby og børn om det er navnesutter, navnelapper, beklædning, legetøj, pleje, spisetid og sovetid.

Hos Lullaby Planet tilbyder de god værdi for pengene og varer af høj kvalitet til babyer og deres forældre. De tilstræber at integrere social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed i alt, hvad de gør.

www.lullabyplanet.com

Med Preggobox ønsker jeg ikke kun, at skabe fokus på ingredienser og produkter. Jeg håber at Preggobox kan være med til at give gravide kvinder, den opmærksomhed og omsorg de fortjener.

www.preggobox.dk

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

  • – BidKærligt – 15%
  • – Mødregruppetræning 20 %
  • – Dit jordemoderhus 10 %
  • Og mange flere…

VELVÆRE

Multifunktionel, naturlig hudpleje med rene og effektive ingredienser – Skabt fra hjertet og henvendt til dig der ikke ønsker at gå på kompromis med din hud – og miljøets sundhed.

www.sardkopenhagen.dk

Lille Kanin tilbyder certificeret baby- og børnehudpleje med naturlige og økologiske ingredienser. Dansk produceret brand, hvor produkterne omfavner både miljø, bæredygtighed og sikrer minimal risiko for allergi. Giver den reneste start på livet. Det er ren kærlighed på flaske.

www.lillekanin.dk

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

  • – Klink Rosenvold 15 %
  • – Hair By Bendix 15 %
  • – ROOM for CARE 10 %
  • – Organicskin 15 %
  •  
  • Og mange flere…

BOLIG & INDRETNING

Poster & Frame har over 6000 udvalgte plakater 

Design din egen plakatvæg inden du bestiller og se hvordan din væg ser ud med din yndlingsplakater.

Med Poster & Frames’ innovative teknologi ‘print ond demand’ printer de plakatkunst efter hver enkelt ordre for, at minimere papirspild. 

www.posterandframe.com

Et Lille Atelier er en webshop, drevet af kunstneren Christina Wiboltt Norup. Christinas helt store kærlighed indenfor kunst er akvarellerne. Hun slår fine, ret nøjagtige blyantstreger og dernæst giver hun slip med akvarellerne. Stilen giver malerierne en sjov kombination af et roligt udtryk sammen med et enormt spil af farver og forskellige retninger, som giver malerierne liv. Giv børneværelset personlighed og karakter. www.Etlilleatelier.dk

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

  • – Pinecone – 20%
  • – Anne Norge  – 10%
  • – Pyntebørn – 20%
  • – RiLa Stof & Design 10 %
  • – KLeos Keramik 10 %
  •  
  • Og mange flere…

SUNDHED & TRÆNING

Webshop med udvalgte
lækkerier til grønne gudinder – f.eks. de populære collagen shakes. Sælger også Daisy Cyklus Computer. 

www.greengoddess.dk

Floating (flydeterapi på dansk) er en sansereduceret oplevelse, hvor du flyder ubesværet i magnesiumholdigt epsomsaltvand. Krops-, vand- og lufttemperatur er den samme, og det giver sammen med det høje saltindhold en helt særlig følelse af at være vægtløs.
www.floatstudio.dk

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

 • – FitMom – 10%
 • – Baby Eksperterne – 10%
 • – Ny far – 10%
 • – Aktive Jordemoder 10 %
 • – Bsmassage 25 % 
 • – Naturligflow 15 %
 • – Bedre Vaner coaching 15 %
 •  
 • Og mange flere…

MAD & DRIKKE

Hverdagsluksus for alle med trang til selvforkælelse

Crème by Nimb er Nimbs nyeste skud på stammen – café og take-away med adresse i starten af Vesterbrogade og tæt på Tivolis hovedindgang.

Den hyggelige og yderst børnevenlige the og kaffe salon Hos Sofies Forældre byder velkommen og giver 10% på hele menukortet til alle medlemmer af Momunity.

Momunity samarbejder med mere end 250 virksomheder:

B.la.

 • – Copenhagen strand – 10%
 • – Cafe Heiss 10 %
 • – The Food Factory 10 %
 • – Dyssegaarden – lækkert kød hele året 20 %
 • – BIBIANA – Madhus 10 %
 •  
 • Og mange flere…

Tilmeld dig Momunitys nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Så er du med i lodtrækningen om et års medlemskab af Momunity (værdi 299 kr.)