Momunity x Float Studio event

Dato: 7 februar kl. 19.00-21.30

Vi glæder os til en aften med egenomsorg og dig i centrum når vi skal hygge og forkæles hos Float.studio.

Du kan tilmelde dig enten floating eller Neo behandling. (Du kan kun vælge 1 af behandlingerne) og efter behandlingen mødes vi i hjertet af Float Studio og hygger med lidt snacks og varmt at drikke.

Der er et dobbeltkar ledig, så skriv til os hvis du ønsker at floate med en veninde. Så booker vi jer ind.

Hvad er floating? – Den ultimative pause.

Forestil dig total ro — og total vægtløshed. Du befinder dig i et sensorisk deprivationsbassin med kropstempereret saltvand (35 grader). Tankens begrænsede sanseinput og høje saltindhold skaber illusionen om, at du svæver i stilhed. Dine tanker bliver sat i bero, din krop restituerer maksimalt og du vil opleve en forøget evne til at give slip på stress og et forhøjet energiniveau.

Gør noget godt for dig selv — blot ved at give dig hen.

 

Hvad er Neo? – Optimér hver eneste celle i kroppen.

Læn dig tilbage, luk øjnene og optimér hver en celle i din krop — på blot 45 minutter. NEO er en ny og banebrydende behandlingsform fra Danmark, der højner dit energiniveau og fremmer dine cellers helingsproces. Foruden mere overskud i hverdagen gør NEO det nemmere at restituere, lindrer smerter og forbedrer din søvn. Alt du skal gøre er at sætte dig til rette foran NEO-maskinen, der sender struktureret vand i rotation og skaber kraftige energifelter, som vil påvirke din krop positivt.

Kom i balance, genoplad og nulstil dig selv — helt naturligt.

 

Praktisk info:

Vi mødes kl. 19.15 hos Float Studio på adressen:
Nørre Farimagsgade 71, st. 1364 København K

 

Normal pris: 500 kr.

Dato

07. feb 2023
Udløbet!

Tid

19:00 - 21:30

Skriv et svar