Baby bio: Jagtsæson 2 / Slangerup

Onsdag d. 17 april kl. 10.00

Kom med i biografen  når vi skal se filmen Jagtsæson 2.

Få en hyggelig formiddag med din baby, din partner, din mødregruppe eller sammen med os andre som kommer alene hvis du går hjemme eller har en fridag.

 

Lidt om filmen:

Trioen Eva, Marlene og Bella er tilbage i en hylende morsom og tåkrummende 2’er, hvor bryllupsklokkerne får frit spil. Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende.

Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele meget værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend.

Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend, som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i både medgang og modgang.

JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG er en varm, skør og pinlig dansk komedie, der kommer ind under huden på sine sjove, skrøbelige og langt ude karakterer. Publikum kan igen se frem til at krumme tæerne, mens de tre kvinder gennemlever alt fra veninde-misundelse, hjertesorger, midtvejskriser og utilstrækkelighed.

 

Praktisk info:

Filmen starter kl. 10.00 og du kan komme fra kl. 9.30, så du lige kan købe snold, popcorn, pusle baby.

Kaffe og the er med i prisen.

Der er ikke mikroovn til opvarmning af flasker.

Gode pusleforhold.

Masser af plads til barnevogne ude foran.

Vi dæmper lyset, lyden og sætter undertekster på, så biografturen er babyegnet.

Adresse: Brobæksgade 4, 3550 Slangerup

 

Normal pris: 80 kr.

 

 

 

Dato

17. apr 2024
Udløbet!

Tid

10:00

Skriv et svar