Barnevognsmarch i Frederikssund

Lørdag d 13/5 – 2023 kl. 1030 i Frederikssund inviterer Momunity, Sex & Samfund & UNFPA til barnevognsmarch i Frederikssund.

Vi går for verdens mødre, for at sætte fokus på mødredødelighed.

Gør en forskel for verdens mødre

Lige nu dør der, på verdensplan, 786 mødre dagligt ifm. graviditet eller fødsel.

Allerede ved at møde op gør du en forskel for verdens mødre. Tag familien med til en hyggelig dag, hvor vi slår et slag for SØSTERSOLIDARITET for verdens mødre.

Med barnevognen, klapvognen, cykelvognen ved hånden, venner og familie omkring dig, går vi i samlet flok rundt om havnen i Frederikssund. Ruten er ca. 1 km så alle kan være med og vi går stille og roligt. Barnevogn er ikke et krav for at deltage.

Udover at støtte en god sag vil du også kunne møde andre mødre, så du finder måske nye relationer samt dine børn kan finde nye venner i kommunen.

Praktisk information

Vi mødes ved Ærligt i Frederikssund, Amsterdamhusene 1 hvor der vil være nogle aktiviteter, krea-område og konkurrence hvor der er mulighed for at vinde gave til mors dag.

Hold dig opdateret på vores Facebook begivenhed 

Der vil løbende blive opdateret med aktiviteter på dagen, men uanset hvad, bliver det en hyggelig familiedag – en god optakt til mors dag. Tilmelding foregår her på siden eller på Facebook begivenheden hvor du kan holde dig opdateret på arrangementet!

Ses vi?

De kærligste hilsner

Momunity teamet i Frederikssund

Dato

13. maj 2023
Udløbet!

Tid

10:30 - 14:00

Skriv et svar