Favn dit barns klynk og gråd / Online

Favn dit barns klynk og gråd/ Foredrag

Onsdag den 23 oktober kl. 20-21

– med Trine Maribo Carstensen, forældrevejleder

Synes du, det er svært, når dit barn græder? Kan du blive irriteret, hvis dit barn småklynker, selvom det ikke ser ud til, at der er noget i vejen? Hvad er det, det prøver at vise? Hvad har det brug for?

Gråd kan skyldes mange forskellige ting, og gråd kan nogle gange hyle af os helt ud af den. Vi hopper rundt og prøver alt muligt i et forsøg på at løse det. Men det er slet ikke altid, at der er et problem, der skal løses. Ofte har dit barn mest af alt brug for, at du lytter.

Ved dette foredrag vil du lære at forstå mere om dit barns følelser og få redskaber til at håndtere dem. Du vil få eksempler på, hvad der kan ligge bag børns gråd, og du vil lære om, hvordan du med omsorg og roligt nærvær kan være sammen med dit barn i stedet for at have fokus på at stoppe gråden.

Denne tilgang vil styrke jeres kontakt og forbundethed, den vil gavne dit barns trivsel og udvikling, og den vil gøre en stor forskel for jeres familieliv

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål i slutningen af foredraget.

 

Om foredragsholder:

Trine Maribo Carstensen fra Trines Familieskole er forældrevejleder, -terapeut og -underviser. Hun har 28 års erfaring med at holde forældrestøttegrupper, samtaler med forældre, legedage og familiekurser.

Hendes tilgang handler om kontakt, nærvær og leg samt om at forstå og rumme følelser – både sit barns og sine egne. Hun tilbyder individuelle forældreforløb, foredrag og workshops. Du kan læse mere på www.trinesfamilieskole.dk

 

Eventet koster 0 kr og din mailadresse. Du vil efterfølgende blive tilmeldt vores nyhedsbrev.

Tilmeld begivenhed

Favn dit barns klynk og gråd
Tilgængelige billetter: Ubegrænset

Eventet koster 0 kr og din mailadresse. Du vil efterfølgende blive tilmeldt vores nyhedsbrev.

Billetten til Favn dit barns klynk og gråd er udsolgt. Du kan prøve en anden billet eller en anden dato.

Dato

23. okt 2024

Tid

20:00 - 21:00
Kategorier
BOOK BILLET

Skriv et svar