Manualen til dit barn – Få et mindre konfliktfyldt familieliv og bring i stedet glæden ind – Online

D. 22. sept. kl. 20.00

Bliv klogere på dit barn – (og jeres familiedynamik)

Pia Busgaards foredrag er baseret på Human Design, og fortæller dig bl.a. om, hvordan du kan bruge viden om dit barns design til at skifte konflikter ud med glæde.

Kender du det her:

– Du har konflikter med dit barn og er så frustreret over ikke at kunne finde metoden til at få dem stoppet.
– Dit barn har et helt andet energiniveau end dig og et måske også et andet behov for sociale aktiviteter.
– Lyde! Lyde hele tiden,
– og spørgsmål der aldrig stopper.

Pia er uddannet Human Design reader og har tidligere arbejdet som dagplejer. I dag hjemmeskoler/passer hun sine 2 piger, mens hun har virksomheden ’Hjertets Lys’ hvor hun blandt andet laver forskellige online-forløb for forældre og skriver e-bøger med temaet: Forældrelivet med Human Design.

”At Human Design har fundet mig, har gjort en kæmpe forskel i vores familieliv. Jeg bruger dagligt den viden jeg har fået om os alle, og det gør, at vi lever et liv hvor der er plads til, at vi alle bliver rummet og anerkendt for dem vi er samtidig med at vores forskellige behov bliver mødt.”
Pia Busgaard vil til foredraget fortælle om de forskellige måder vi er i verden på.

Du får bl.a. viden om hvordan dit barn fungerer rent energimæssigt. Hvordan du bedst stiller spørgsmål du får svar på. Hvordan du får dit barn ud af døren om morgenen, og i hvilke sammenhænge dit barn bedst trives i, er bare noget af det vi kommer igennem.

Inden foredraget, kan du med fordel gå ind på denne side og taste dit barns oplysninger: Get Your Chart (jovianarchive.com) , så vil du med det samme, efter foredraget, kunne forstå dit barn meget dybere og allerede starte med at lave ændringer der bringer jer hen til et liv hvor I skifter konflikterne ud med glæde.

Normal pris: 75 kr.

Dato

22. sep 2022
Udløbet!

Tid

20:00 - 21:30

Skriv et svar