MomuniTreat – Online

D. 15 september KL. 20.00-21.30

MomuniTreat foregår ved, at vi skal spille og quizze. Du kan vinde skønne gaver til dig og dit barn via lodtrækning på aftenen og ved at du deltager i løjerne.

Alle må være med!

Normal pris: 75 kr.

Gaverne du kan vinde er:

Bogpakke med 6 Buller bøger. Buller kysser / Buller er vred! / Buller og hans fine krop / Buller og potten / Buller rim og remser / Buller finder sutten 

Barselspakken fra Lille Kanin. Pakken indeholder Bad & Shampoo / Fed Creme / SOS Balm /Bad & Baby

Valgfri LittleUnBox. Vælg imellem Gravid box / valgfri box til dit lille barn i alderen 0-3 år. 

Gavekort på 3 måneder hos Mofibo.

ZENZ Signature PURE box. Pakken indeholder Shampoo Pure no. 01 / Conditioner Pure no. 02 / Treatment Pure no. 03 / Oil Treatment Pure no. 97

 

Bog: Manifest for Kvinder af Birgitte Baadsgaard.

Denne bog opfordrer til, at du er med til at starte den næste bølge i kvindefrigørelsen. En bevægelse som er feminin i sin essens. Insisterer på at være lige med mænd – ikke ens. Er uden vrede og kamp – og fuld af håb og kærlighed. Vækker din spiritualitet, dit hjerte og din sjæl. Kalder på, at et globalt skift er nødvendigt. Det er tid til, at du finder ind til dig selv igen.

Bpg: Lige er ikke det samme som ens af Birgitte Baadsgaard

Denne bog handler om ligeværd – ikke ligestilling – mellem de to traditionelle biologiske køn: mand og kvinde. Ordet ligeværd stikker nemlig mange lag dybere end ordet ligestilling, der handler om at give kvinder lige muligheder i en ramme, som mænd i århundreder har defineret og værdisat. Det udgangspunkt er snarere tilpasning end reel ligestilling og har derfor intet med ligeværd at gøre.

 

Lyserød eller grøn Jaderulle fra WE Clinic

Valgfri tyngdedyne fra Hush Little One. Vælg mellem alle farver og baby eller junior dynen.

 

Dato

15. sep 2022
Udløbet!

Tid

Online
20:00 - 21:30

Normalpris

75,00 dkk

Skriv et svar